Det Amerikanske militær offentliggør nu at Cuba, med opbakning fra det kommunistiske Rusland, er gået i et våben offensiv. Med et stort arsenal af atom missiler står vi nu på kanten til 3 verdenskrig. Vi vil holde jer opdateret når vi får mere at vide.

Søren Kirkegaard ekspert i krigsførelse udtaler ”Det er en helt speciel situation vi står i, som det ser ud lige nu kan dette udvikle sig til en verdensomspændende krig med Cuba, Rusland of Amerika som centrum, hvordan situationen udvikler sig må tiden vise.”

164 Replies to “Amerikanerne: På kanten til 3 verdenskrig”

  1. We stumbled over here coming from a different page and thought I should check things out.
    I like what I see so i am just following you. Look forward to exploring your
    web page yet again.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *