Det Amerikanske militær offentliggør nu at Cuba, med opbakning fra det kommunistiske Rusland, er gået i et våben offensiv. Med et stort arsenal af atom missiler står vi nu på kanten til 3 verdenskrig. Vi vil holde jer opdateret når vi får mere at vide.

Søren Kirkegaard ekspert i krigsførelse udtaler ”Det er en helt speciel situation vi står i, som det ser ud lige nu kan dette udvikle sig til en verdensomspændende krig med Cuba, Rusland of Amerika som centrum, hvordan situationen udvikler sig må tiden vise.”

692 Replies to “Amerikanerne: På kanten til 3 verdenskrig”

 1. My wife and i have been fortunate when Jordan could conclude his studies because of the precious recommendations he came across using your weblog. It’s not at all simplistic to simply be giving for free methods which often the others could have been selling. So we do understand we have got you to thank for this. All of the illustrations you’ve made, the straightforward web site navigation, the relationships you can help to promote – it’s all sensational, and it’s really making our son in addition to us feel that that situation is cool, which is extremely vital. Many thanks for the whole thing!

 2. Hello there I am so happy I found your web site,
  I really found you by error, while I was looking on Yahoo for
  something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a
  remarkable post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design),
  I don’t have time to browse it all at the moment but I have bookmarked it and also included your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent
  work.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *