Musses pub i Lind lukker snart, to reportere tog til Lind for, at opleve den gode stemning på den lokale pub.

Skrevet af Nicklas Linnebjerg og Oliver Nikolajsen

Vi havde snakket om, at det var trist, at den lokale pub i Lind lukkede snart. Derfor sagde vi, at det skulle vi opleve før nedlukning. En onsdag eftermiddag tog vi derned, for at opleve den gode bodega stemning, som eksistere på Musses pub.

Vi skulle køre om bag en bygning, for at parkere på en mindre parkeringsplads. Bag denne bygning er der en lille dør med et skilt hvor der står Musses pub.

Vi gik indenfor, og blev mødt af to personer, som sad i baren. De sagde pænt ”hej”, vi gik hen til bartenderen og bad om to øl. Stedet var småt og intimt, vi satte os ned i hjørnet, med vores øl og et spil terninger.

Vi sad og hyggede os og Nicklas tabte stort i Meyer, men han sagde ”tab og vind med samme sind”.

Stemningen var stille og roligt, hvor de brune træfarvet møbler hjalp, til at give en afslappet lounge stemning.

Nicklas fik sig en smøg og vi drak vores øl lige så langsomt. Efter vi havde drukket vores øl og hængt lidt ud, besluttede vi os for at tage hjem igen. Musses pub er et fantastisk hyggeligt sted, hvor man kan hygge sig med sine gode venner.

617 Replies to “Legendarisk pub lukker i Lind”

  1. I want to express thanks to you for bailing me out of such a problem. Just after searching throughout the world wide web and obtaining tricks which are not pleasant, I was thinking my entire life was over. Existing minus the solutions to the problems you have fixed by way of this short article is a critical case, as well as ones that could have badly damaged my career if I hadn’t come across your site. Your mastery and kindness in handling a lot of stuff was crucial. I am not sure what I would have done if I hadn’t come across such a point like this. I can also now relish my future. Thank you very much for your professional and sensible guide. I won’t be reluctant to suggest your blog to any person who should have tips on this problem.

  2. I enjoy you because of your whole effort on this site. My mum delights in working on internet research and it’s really obvious why. I learn all of the powerful way you create practical thoughts on the website and as well inspire response from some others on this concern plus our own princess is really being taught a great deal. Take advantage of the remaining portion of the year. You are always performing a very good job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *