Musses pub i Lind lukker snart, to reportere tog til Lind for, at opleve den gode stemning på den lokale pub.

Skrevet af Nicklas Linnebjerg og Oliver Nikolajsen

Vi havde snakket om, at det var trist, at den lokale pub i Lind lukkede snart. Derfor sagde vi, at det skulle vi opleve før nedlukning. En onsdag eftermiddag tog vi derned, for at opleve den gode bodega stemning, som eksistere på Musses pub.

Vi skulle køre om bag en bygning, for at parkere på en mindre parkeringsplads. Bag denne bygning er der en lille dør med et skilt hvor der står Musses pub.

Vi gik indenfor, og blev mødt af to personer, som sad i baren. De sagde pænt ”hej”, vi gik hen til bartenderen og bad om to øl. Stedet var småt og intimt, vi satte os ned i hjørnet, med vores øl og et spil terninger.

Vi sad og hyggede os og Nicklas tabte stort i Meyer, men han sagde ”tab og vind med samme sind”.

Stemningen var stille og roligt, hvor de brune træfarvet møbler hjalp, til at give en afslappet lounge stemning.

Nicklas fik sig en smøg og vi drak vores øl lige så langsomt. Efter vi havde drukket vores øl og hængt lidt ud, besluttede vi os for at tage hjem igen. Musses pub er et fantastisk hyggeligt sted, hvor man kan hygge sig med sine gode venner.

843 Replies to “Legendarisk pub lukker i Lind”

 1. Greate post Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen .
  Keep posting such kind of info on your page Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen .
  Im really impressed by your blog Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen .

  Hello there, You have done a fantastic job Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen .
  I will certainly digg it and individually recommend to my friends Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen .
  I’m confident they’ll be benefited from this site Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen .

 2. Great splendid submitting! I seriously loved studying the idea, you may be an excellent publisher.I am going to make certain that Legendarisk pub lukker i Lind – HHXpressen We bookmark your blog post and could revisit down the road. I want to inspire an individual keep on your current fantastic composing, have a very good night!. Home Page http://feraripk.net/

 3. Arms down, Apple’s application retail outlet wins through a mile. It can be a huge conclusion of all styles of apps vs a fairly disappointed conclusion of a handful for Zune. Microsoft has Ideas, in particular in just the realm of game titles, but I am not confident I’d need in direction of wager upon the long run if this section is substantial toward on your own. The iPod is a a great deal far better choice in just that case.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *