Musses pub i Lind lukker snart, to reportere tog til Lind for, at opleve den gode stemning på den lokale pub.

Skrevet af Nicklas Linnebjerg og Oliver Nikolajsen

Vi havde snakket om, at det var trist, at den lokale pub i Lind lukkede snart. Derfor sagde vi, at det skulle vi opleve før nedlukning. En onsdag eftermiddag tog vi derned, for at opleve den gode bodega stemning, som eksistere på Musses pub.

Vi skulle køre om bag en bygning, for at parkere på en mindre parkeringsplads. Bag denne bygning er der en lille dør med et skilt hvor der står Musses pub.

Vi gik indenfor, og blev mødt af to personer, som sad i baren. De sagde pænt ”hej”, vi gik hen til bartenderen og bad om to øl. Stedet var småt og intimt, vi satte os ned i hjørnet, med vores øl og et spil terninger.

Vi sad og hyggede os og Nicklas tabte stort i Meyer, men han sagde ”tab og vind med samme sind”.

Stemningen var stille og roligt, hvor de brune træfarvet møbler hjalp, til at give en afslappet lounge stemning.

Nicklas fik sig en smøg og vi drak vores øl lige så langsomt. Efter vi havde drukket vores øl og hængt lidt ud, besluttede vi os for at tage hjem igen. Musses pub er et fantastisk hyggeligt sted, hvor man kan hygge sig med sine gode venner.

882 Replies to “Legendarisk pub lukker i Lind”

  1. Does your blog have a contact page? I’m having problems
    locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some creative ideas for your blog you might be interested in hearing.
    Either way, great website and I look forward to seeing it expand over time.

  2. I wish to express some appreciation to the writer for rescuing me from such a setting. Because of surfing through the the net and finding suggestions that were not powerful, I believed my life was gone. Being alive minus the answers to the issues you have resolved through your good blog post is a critical case, and ones which could have adversely affected my career if I had not discovered your site. Your personal know-how and kindness in touching every aspect was valuable. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come across such a subject like this. I’m able to at this moment look forward to my future. Thanks so much for the high quality and result oriented help. I will not be reluctant to endorse your web page to any individual who should get assistance about this subject matter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *