Skrevet af Sofie Ellerbæk, Katrine Duga og Maria Mølgaard

I det gamle industrikvarter i Herning, ligger en stor gammel fabrikshal, som er lavet om til en “legeplads” på 1000 kvadratmeter. Citater om viljestyrke på væggene, frivægte, vægtstænger. That’s it.

“Her er der no bullshit” udtaler John Birkkjær, indehaver af Crossfit Herning.

“Man kan på en måde sammenligne storbyer som København vs Herning, og fitness World vs crossfit.. i crossfit går vi op i hårdt arbejde og vilje, hvor de fleste bare forbinder fitness World med fint træningstøj og selfies” udtaler John med et smil på læben. Boxen, som centret bliver kaldt i daglig tale, er indrettet sådan så det afspejler John Birkkjærs no shit attitude, der er ingen spraglede farver eller en luksuriøs lounge. Udover et par sofaer er boxen indrettet med café borde og klapstole.  

I Boxen er der plads til alle. Gamle som unge, trænede som nybegyndere. Dette er noget John Birkkjær lægger meget vægt på, og netop derfor er der en dejlig stemning ude i boxen. Man fornemmer nærmest at man er trådt ind i en gadefest midt i provinsen, den eneste forskel er bare at denne gadefest består af 180 kg dødløft og 50 kg thrusters. Den positive stemning smitter af lige så snart man træder indenfor, der er ingen mærkelige blikke eller fjendtlige kommentarer, tværtimod bliver man mødt af en lille velkomstkomite.

Stemningen i boxen ligger John Birkkjær særdeles stor vægt på, alle kender alle – “præcis ligesom vi gjorde førhen, i en provinsby som Herning”

4.129 Replies to “Crossfit Herning – No Bullshit”

  1. My husband and i ended up being now comfortable that Louis could do his homework while using the precious recommendations he acquired while using the web site. It’s not at all simplistic just to continually be giving for free procedures which usually other people could have been making money from. Therefore we fully grasp we have got you to be grateful to for this. The entire illustrations you’ve made, the simple blog menu, the relationships you help to create – it’s many spectacular, and it’s really leading our son and the family do think the theme is satisfying, which is truly mandatory. Thank you for the whole thing!

  2. I must show some appreciation to you for bailing me out of such a dilemma. As a result of searching through the world wide web and obtaining suggestions which were not helpful, I assumed my life was done. Living minus the solutions to the problems you have resolved by means of the write-up is a serious case, as well as the kind that could have adversely affected my career if I hadn’t discovered your website. Your good knowledge and kindness in playing with the whole lot was important. I am not sure what I would have done if I had not come upon such a step like this. I’m able to at this time look forward to my future. Thanks very much for the high quality and effective help. I will not think twice to endorse the blog to any individual who desires care on this issue.

  3. Thanks a lot for giving everyone an exceptionally brilliant chance to read in detail from here. It is often very brilliant and jam-packed with amusement for me personally and my office mates to search your website the equivalent of three times in 7 days to read through the latest things you will have. And of course, I am also usually fulfilled with the great things you serve. Selected 1 facts in this article are basically the most suitable we’ve ever had.

  4. A lot of thanks for all of the labor on this web site. My daughter takes pleasure in making time for research and it is simple to grasp why. A number of us know all regarding the compelling form you convey precious tips and hints on your blog and therefore boost contribution from website visitors on that situation so our princess is truly learning so much. Take advantage of the remaining portion of the year. Your doing a first class job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *