Skrevet af Sofie Ellerbæk, Katrine Duga og Maria Mølgaard

I det gamle industrikvarter i Herning, ligger en stor gammel fabrikshal, som er lavet om til en “legeplads” på 1000 kvadratmeter. Citater om viljestyrke på væggene, frivægte, vægtstænger. That’s it.

“Her er der no bullshit” udtaler John Birkkjær, indehaver af Crossfit Herning.

“Man kan på en måde sammenligne storbyer som København vs Herning, og fitness World vs crossfit.. i crossfit går vi op i hårdt arbejde og vilje, hvor de fleste bare forbinder fitness World med fint træningstøj og selfies” udtaler John med et smil på læben. Boxen, som centret bliver kaldt i daglig tale, er indrettet sådan så det afspejler John Birkkjærs no shit attitude, der er ingen spraglede farver eller en luksuriøs lounge. Udover et par sofaer er boxen indrettet med café borde og klapstole.  

I Boxen er der plads til alle. Gamle som unge, trænede som nybegyndere. Dette er noget John Birkkjær lægger meget vægt på, og netop derfor er der en dejlig stemning ude i boxen. Man fornemmer nærmest at man er trådt ind i en gadefest midt i provinsen, den eneste forskel er bare at denne gadefest består af 180 kg dødløft og 50 kg thrusters. Den positive stemning smitter af lige så snart man træder indenfor, der er ingen mærkelige blikke eller fjendtlige kommentarer, tværtimod bliver man mødt af en lille velkomstkomite.

Stemningen i boxen ligger John Birkkjær særdeles stor vægt på, alle kender alle – “præcis ligesom vi gjorde førhen, i en provinsby som Herning”

3.207 Replies to “Crossfit Herning – No Bullshit”

  1. So, all that’s left now is the HFT Slot Machines pulling each other’s cranks.p.s. there is all this drum beating about more gun legislation but I don’t hear anything about:Drone strike legislation [drones killing many more than in the school in Conn.]Anti-depressants legislations [known to cause nut cases to come unglued]De-pop legislationChemTrail legislationHAARP legislationGMO legislationFructose legislationWhy just put the focus on gun legislation when all the above is as much or more culpable for mass killings?

  2. My spouse and i felt really fulfilled Jordan managed to complete his preliminary research through your ideas he made out of the web site. It’s not at all simplistic to simply continually be giving out guidelines that many people today have been selling. Therefore we understand we have got the blog owner to appreciate for this. All of the explanations you made, the simple site navigation, the relationships you make it easier to foster – it’s got all impressive, and it’s assisting our son and us consider that this subject is thrilling, which is certainly seriously essential. Thank you for all the pieces!

  3. I don’t mind that much. People who pre-ordered still got extra in-game content. I know the limited edition’s are still being sold in stores, but remember, they’re still limited. I guess it would’ve been nice to get some pre-order exclusive gift though.

  4. Great set of posts. And you hit the nail on the head. Deep mentoring can’t be shortcut or achieved in a 30-min session. But connections can and it’s up to every team to follow up these connections to develop real meaningful long-term relationships.

  5. I wanted to jot down a small remark to express gratitude to you for some of the remarkable strategies you are placing on this website. My time intensive internet investigation has at the end been compensated with useful tips to go over with my contacts. I ‘d repeat that many of us readers actually are extremely blessed to exist in a fabulous community with many lovely individuals with very beneficial tips and hints. I feel very lucky to have used the weblog and look forward to tons of more excellent moments reading here. Thanks a lot once more for everything.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *