Herning kæmper for den konstante udvikling. Vi er i gunstig vækst. De materielle faciliteter er i top, men vi har ikke plads til, at rumme forskellige typer mennesker.

Kathrine Brøgger, Katrine Vesterbæk, Emma Facius,

Line Birk, Caroline Jespersen, Ida Sophie Guldbrandt

Bymidterne har fået et løfte over det ganske land. Nye belægninger af granit pryder gader og stræder. Blomsterkrukker, bænke og belysninger danner en behagelig ramme omkring bylivet. Herning er i konstant udvikling, og der bliver åbnet op for nye rekreative muligheder. Herning, som kalder sig ‘Mulighedernes by’. Herning der er åbne af alle store kunsterne, og lægger hus til EM, såvel som store koncerter. Herning som er blevet Jyllands hjerte.

Men hvad gør det, hvis vi ikke engang har plads nok til, at man kan danne sin egen identitet som menneske? Har vi så lavt til loftet? De eksterne forhold presser os ned i nogle bestemte kasser, og tvinger os til agere, se ud og konversere på bestemte måder. Vi er alle ens på overfladen, og falder du ved siden af, er du stemplet som udskud. Vi taler om dem, og ser ned på dem. De rammer vi er vokset op i, har gjort os bange for det anerledes. Emoer, homoseksuelle, hippier – vi iagttager dem på afstand. De er det forbudte. Spændende men farligt.

Hvis Herning virkelig er mulighedernes by, hvorfor kan vi så ikke rumme vores egne? Er Herning virkelig en provinsby, forklædt i en storby-krop?

 

2.140 Replies to “En provinsby, forklædt i storby-krop”

 1. I have read some good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how a lot effort you set to create the sort of excellent informative site.

 2. We absolutely love your blog and find nearly all of your post’s to be exactly
  what I’m looking for. Would you offer guest writers to write content
  to suit your needs? I wouldn’t mind writing a post or elaborating on some of
  the subjects you write concerning here. Again, awesome weblog!

 3. Thank you a bunch for sharing this with all of us you really understand what you are talking approximately! Bookmarked. Kindly additionally consult with my website =). We could have a hyperlink exchange agreement between us!

 4. Good site! I truly love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your feed which must do the trick! Have a nice day!

 5. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wished to say that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts. In any case I will be subscribing to your rss feed and I hope you write again soon!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *