****VIND EN ØL ELLER EN SODAVAND*****

1. Hvornår åbnede det nye bibliotek i Herning?

2. Hvor mange butikker er der i Herning City, hvor man bl.a. Kan købe tøj, sko, brugskunst, tasker, parfume, makeup, madvarer og meget mere?

3. Hvor mange indbyggere er der i Herning?

4. Hvem er Hernings borgmester?

5. Hvad er Hernings motto?

Skriv dine svar i kommentarfeltet, og hver med til at VINDE en øl eller sodavand til fredagsbar.

Vinderen bliver offentliggeres 17/3.

 

634 Replies to “Quiz: Hvor godt kender du dit Herning?”

  1. Pingback: 8 avgusta 8731
  2. I together with my pals were viewing the nice strategies on your website and so at once developed a horrible feeling I had not thanked the website owner for those strategies. My people were absolutely joyful to see all of them and now have seriously been using these things. We appreciate you simply being well thoughtful and for settling on this form of helpful tips millions of individuals are really needing to learn about. My honest apologies for not saying thanks to sooner.

  3. 25 julio, 2007AnónimoEs una librería que contiene funcionalidades de red. Como por ejemplo enviar un paquete ARP a la red, etc.Que raro que no la tengas. Forma parte de Windows.Intenta ver si la puedes descargar de algún sitio, y colócala en el mismo directorio de ANT. A ver si así resuelves el problema.Un saludo.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *