Første spadestik til den nye sæson for førsteholdet i Sdr. Feldings serie 5, blev taget Mandag d. 23/1, da holdets bestyrelse og trænerteam slog hovederne sammen, og fik drøftet diverse problematikker og forventninger frem mod den kommende sæson. Vi tog en snak med 3 af de bærende kræfter i sidste sæson, og heriblandt “Captain Fantastic”, Morten Skov!

Her bringer vi det første interview i 2017!

Der er lagt op til en kompetitiv sæson, hvor holdet fra Sdr. Felding vil gøre alt for at gøre deres lille provinsby stolt. Deres fællesskab vil i sammenhold kæmpe for deres barndomsby. Den barndomsby som altid vil være i dem. Barndomsbyen som igennem flere år har formet dem. Barndomsbyen som aldrig vil blive glemt og som vil blive betegnet som dere hjem. Selv hvis de flytter til en større by.

 

748 Replies to “Kampen for Sdr.Feldings stolthed”

  1. I precisely desired to say thanks once again. I am not sure the things I could possibly have sorted out without the actual creative concepts revealed by you over such a topic. Completely was a real hard setting for me, but finding out a new skilled fashion you treated that took me to weep for fulfillment. I’m just happier for this help and thus hope you know what an amazing job you’re putting in training many others all through your web page. I know that you haven’t met all of us.

  2. I would like to express my appreciation for your generosity in support of those people who must have help with this important area of interest. Your real commitment to passing the message all-around ended up being particularly important and have specifically empowered regular people just like me to get to their ambitions. Your own valuable guidelines signifies a lot to me and additionally to my mates. Thanks a lot; from each one of us.

  3. I enjoy you because of your entire effort on this web site. Kim really loves managing internet research and it’s really obvious why. We all hear all regarding the compelling way you deliver useful items by means of your website and encourage response from other people on that matter while our favorite girl is now starting to learn a lot of things. Have fun with the rest of the new year. You’re conducting a splendid job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *