Første spadestik til den nye sæson for førsteholdet i Sdr. Feldings serie 5, blev taget Mandag d. 23/1, da holdets bestyrelse og trænerteam slog hovederne sammen, og fik drøftet diverse problematikker og forventninger frem mod den kommende sæson. Vi tog en snak med 3 af de bærende kræfter i sidste sæson, og heriblandt “Captain Fantastic”, Morten Skov!

Her bringer vi det første interview i 2017!

Der er lagt op til en kompetitiv sæson, hvor holdet fra Sdr. Felding vil gøre alt for at gøre deres lille provinsby stolt. Deres fællesskab vil i sammenhold kæmpe for deres barndomsby. Den barndomsby som altid vil være i dem. Barndomsbyen som igennem flere år har formet dem. Barndomsbyen som aldrig vil blive glemt og som vil blive betegnet som dere hjem. Selv hvis de flytter til en større by.

 

317 Replies to “Kampen for Sdr.Feldings stolthed”

  1. Thank you for your own effort on this web page. My mother loves carrying out research and it’s simple to grasp why. A number of us learn all about the compelling manner you give rewarding guides by means of this blog and welcome contribution from others about this area then our daughter is really becoming educated a lot of things. Take advantage of the remaining portion of the year. You have been carrying out a first class job.

  2. When I initially commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the identical comment. Is there any method you can take away me from that service? Thanks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *