Efter 10 år vil vejdirektoratet endelig bruge 3 millioner kr. på at gøre fordeler ringen mellem Sunds og Herning bedre. Der er store problemer med at komme til Herning hvis du kommer fra Sunds om morgen. Mange kommer for sent på arbejde fordi de skal holde i kø helt ud til den nye rundkørsel lige før sunds. Det er noget som frustrere bilister bliver påvirkede meget af.

”Jeg skal køre 30 min. Før, end hvis jeg kørte kl. 10 for at nå på arbejde. Det er noget som jeg synes er irriterende, jeg bliver nød til at sende min børn tideligere i skole pga. at jeg skal køre så tideligt.”  Pia Krog – 41 år.

Der er nu blevet lavet en dobbeltvej fra motorvejen hvilket gør det nemmer for de kommende billiste fra øst at komme ind i rundkørslen. En af ulemperne var at billisterne holdte i nødsporet som er ulovligt. Denne dobbeltsporet opkørsel har hjulpet på problemet. De er nu i gang med at forbedre vejen fra Sunds mod Herning. Det vil lave et 3. Spor i rundkørslen, hvilket skulle gøre at man kan komme nemmere og hurtigere rundt. Flere er de daglige billiste er glade for den gode nyhed.

309 Replies to “Nu bliver køerne mindre fra Sunds og fra motorvejen – ENDELIG”

  1. I discovered your blog site on google and examine a number of of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I just additional up your RSS feed to my MSN News Reader. Seeking ahead to studying more from you later on!?

  2. I have to get across my passion for your kind-heartedness for people that actually need guidance on in this area. Your special dedication to passing the solution along was exceedingly important and have usually allowed guys much like me to get to their dreams. Your amazing interesting help and advice means a great deal a person like me and further more to my colleagues. Warm regards; from each one of us.

  3. Good post. I learn something tougher on different blogs everyday. It’s going to always be stimulating to learn content from different writers and observe a bit of one thing from their store. I抎 want to make use of some with the content on my blog whether you don抰 mind. Natually I抣l give you a hyperlink on your internet blog. Thanks for sharing.

  4. I would like to voice my love for your kindness for folks that absolutely need assistance with in this subject. Your real commitment to getting the message all over had become incredibly informative and has without exception enabled others just like me to attain their desired goals. Your insightful help signifies a lot to me and a whole lot more to my peers. Thank you; from all of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *