Efter 10 år vil vejdirektoratet endelig bruge 3 millioner kr. på at gøre fordeler ringen mellem Sunds og Herning bedre. Der er store problemer med at komme til Herning hvis du kommer fra Sunds om morgen. Mange kommer for sent på arbejde fordi de skal holde i kø helt ud til den nye rundkørsel lige før sunds. Det er noget som frustrere bilister bliver påvirkede meget af.

”Jeg skal køre 30 min. Før, end hvis jeg kørte kl. 10 for at nå på arbejde. Det er noget som jeg synes er irriterende, jeg bliver nød til at sende min børn tideligere i skole pga. at jeg skal køre så tideligt.”  Pia Krog – 41 år.

Der er nu blevet lavet en dobbeltvej fra motorvejen hvilket gør det nemmer for de kommende billiste fra øst at komme ind i rundkørslen. En af ulemperne var at billisterne holdte i nødsporet som er ulovligt. Denne dobbeltsporet opkørsel har hjulpet på problemet. De er nu i gang med at forbedre vejen fra Sunds mod Herning. Det vil lave et 3. Spor i rundkørslen, hvilket skulle gøre at man kan komme nemmere og hurtigere rundt. Flere er de daglige billiste er glade for den gode nyhed.

665 Replies to “Nu bliver køerne mindre fra Sunds og fra motorvejen – ENDELIG”

  1. I want to show thanks to the writer just for bailing me out of such a situation. As a result of exploring throughout the internet and seeing advice which are not beneficial, I assumed my life was well over. Being alive without the approaches to the difficulties you’ve solved all through the blog post is a crucial case, as well as the kind that could have in a negative way damaged my career if I had not noticed your website. Your own training and kindness in controlling every aspect was important. I don’t know what I would have done if I had not come across such a point like this. I am able to now look forward to my future. Thanks for your time so much for the expert and amazing guide. I will not be reluctant to endorse your blog post to anyone who should receive counselling on this topic.

  2. I am also writing to let you understand what a fine experience my girl gained browsing yuor web blog. She noticed a good number of pieces, not to mention what it is like to possess a very effective giving mood to have many people effortlessly fully grasp a number of advanced subject areas. You actually surpassed my expectations. Thank you for providing these great, dependable, revealing and in addition unique tips about this topic to Jane.

  3. I am writing to make you know of the beneficial discovery my daughter obtained going through your web page. She mastered many details, not to mention what it is like to have a very effective helping spirit to make other people really easily thoroughly grasp certain very confusing topics. You actually surpassed visitors’ expected results. Thanks for showing such great, healthy, explanatory and in addition easy tips about this topic to Sandra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *