Efter 10 år vil vejdirektoratet endelig bruge 3 millioner kr. på at gøre fordeler ringen mellem Sunds og Herning bedre. Der er store problemer med at komme til Herning hvis du kommer fra Sunds om morgen. Mange kommer for sent på arbejde fordi de skal holde i kø helt ud til den nye rundkørsel lige før sunds. Det er noget som frustrere bilister bliver påvirkede meget af.

”Jeg skal køre 30 min. Før, end hvis jeg kørte kl. 10 for at nå på arbejde. Det er noget som jeg synes er irriterende, jeg bliver nød til at sende min børn tideligere i skole pga. at jeg skal køre så tideligt.”  Pia Krog – 41 år.

Der er nu blevet lavet en dobbeltvej fra motorvejen hvilket gør det nemmer for de kommende billiste fra øst at komme ind i rundkørslen. En af ulemperne var at billisterne holdte i nødsporet som er ulovligt. Denne dobbeltsporet opkørsel har hjulpet på problemet. De er nu i gang med at forbedre vejen fra Sunds mod Herning. Det vil lave et 3. Spor i rundkørslen, hvilket skulle gøre at man kan komme nemmere og hurtigere rundt. Flere er de daglige billiste er glade for den gode nyhed.

1.324 Replies to “Nu bliver køerne mindre fra Sunds og fra motorvejen – ENDELIG”

 1. Awesome blog! Do you have any hints for aspiring writers?
  I’m planning to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
  Would you advise starting with a free platform like WordPress or go
  for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused
  .. Any ideas? Bless you!

 2. Do you have a spam problem on this website; I also am
  a blogger, and I was wondering your situation; we have developed some
  nice practices and we are looking to swap solutions
  with other folks, why not shoot me an e-mail if interested.

 3. Hello! Would you mind if I share your blog with my zynga group?
  There’s a lot of folks that I think would
  really appreciate your content. Please let me know. Thanks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *