Efter 10 år vil vejdirektoratet endelig bruge 3 millioner kr. på at gøre fordeler ringen mellem Sunds og Herning bedre. Der er store problemer med at komme til Herning hvis du kommer fra Sunds om morgen. Mange kommer for sent på arbejde fordi de skal holde i kø helt ud til den nye rundkørsel lige før sunds. Det er noget som frustrere bilister bliver påvirkede meget af.

”Jeg skal køre 30 min. Før, end hvis jeg kørte kl. 10 for at nå på arbejde. Det er noget som jeg synes er irriterende, jeg bliver nød til at sende min børn tideligere i skole pga. at jeg skal køre så tideligt.”  Pia Krog – 41 år.

Der er nu blevet lavet en dobbeltvej fra motorvejen hvilket gør det nemmer for de kommende billiste fra øst at komme ind i rundkørslen. En af ulemperne var at billisterne holdte i nødsporet som er ulovligt. Denne dobbeltsporet opkørsel har hjulpet på problemet. De er nu i gang med at forbedre vejen fra Sunds mod Herning. Det vil lave et 3. Spor i rundkørslen, hvilket skulle gøre at man kan komme nemmere og hurtigere rundt. Flere er de daglige billiste er glade for den gode nyhed.

1.047 Replies to “Nu bliver køerne mindre fra Sunds og fra motorvejen – ENDELIG”

 1. Amazing blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make
  my blog stand out. Please let me know where you got your theme.
  Cheers

 2. I got this website from my friend who told me concerning this
  web site and now this time I am browsing this website and reading very informative articles at this place.

 3. Oh my goodness! Impressive article dude!
  Thanks, However I am having troubles with your RSS.

  I don’t know the reason why I am unable to subscribe
  to it. Is there anybody else getting similar RSS issues? Anybody who knows the answer will you kindly respond?
  Thanx!!

 4. Hi, I do think this is a great site. I stumbledupon it 😉 I am going to come back yet again since i have book-marked
  it. Money and freedom is the best way to change, may you be rich and continue to
  help others.

 5. Hey there are using WordPress for your site platform?
  I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set up my own. Do you require any coding knowledge to make your own blog?
  Any help would be greatly appreciated!

 6. I discovered your blog web site on google and examine just a few of your early posts. Continue to maintain up the superb operate. I simply extra up your RSS feed to my MSN News Reader. Looking for forward to reading more from you later on!…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *