Efter 10 år vil vejdirektoratet endelig bruge 3 millioner kr. på at gøre fordeler ringen mellem Sunds og Herning bedre. Der er store problemer med at komme til Herning hvis du kommer fra Sunds om morgen. Mange kommer for sent på arbejde fordi de skal holde i kø helt ud til den nye rundkørsel lige før sunds. Det er noget som frustrere bilister bliver påvirkede meget af.

”Jeg skal køre 30 min. Før, end hvis jeg kørte kl. 10 for at nå på arbejde. Det er noget som jeg synes er irriterende, jeg bliver nød til at sende min børn tideligere i skole pga. at jeg skal køre så tideligt.”  Pia Krog – 41 år.

Der er nu blevet lavet en dobbeltvej fra motorvejen hvilket gør det nemmer for de kommende billiste fra øst at komme ind i rundkørslen. En af ulemperne var at billisterne holdte i nødsporet som er ulovligt. Denne dobbeltsporet opkørsel har hjulpet på problemet. De er nu i gang med at forbedre vejen fra Sunds mod Herning. Det vil lave et 3. Spor i rundkørslen, hvilket skulle gøre at man kan komme nemmere og hurtigere rundt. Flere er de daglige billiste er glade for den gode nyhed.

743 Replies to “Nu bliver køerne mindre fra Sunds og fra motorvejen – ENDELIG”

 1. Thank you for publishing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great article!

 2. Hello there,
  My name is Aly and I would like to know if you would have any interest to guest post on our blog alychidesigns.com to promote your website here at hhxpressen.dk ?

  I am looking for people or businesses that would like to contribute to our blog.

  If you are willing to post on our site, we would post an promotional link within the article as well as the author link.

  If you may be interested please let me know.

  Thanks,
  Aly

 3. Thanks for posting this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *