Herning.. en provins som ingen anden, en by, et samlingspunkt og et hjem, men hvor sker det i Herning, hvad er samlingspunktet i en provins som denne?

Det er vi taget ud for at finde ud af. Vi tog derfor ned i den lokale Bingo hal, for at spille bingo og se hvor det herningensiske samfund hænger ud.

 

Vi kommer ind i en bygning, der ikke ligner andet en et parcelhus udefra, men så snart man kommer ind, ser man en spillehal til højre for sig. Med ét rammer den skarpe lugt af smøger ens næse, og vi går hurtigt videre ind i Bingohallen, hvor den primære del af befolkningen holder til.

Da vi kommer ind, kigger folk på os som en fremmed art. Det går dog hurtigt væk, da Bingo spillerne slet ikke har tid til at se på de nye i flokken.

 

Da vi kommer ind, bliver vi med stor varme budt ind til at spille med. Vi bliver vist ud i caféen, hvor vi så køber et gæste bevis for 5 kr stk, hvilket jo kun er et ydmygt beløb for at spille med.

Vi spiller med. Første spil uden held, andet og tredje, stadig uden held, og vi beslutter os herefter for at gå. Den venlige dame, der også bød os velkommen, overbeviste os om lige at blive til et sidste spil, for som hun sagde “det ville da være en skam lige at misse bonus runden” så vi tager det sidste spil med.

Det er intenst, det bliver trukket flere og flere numre, og pludseligt under alt stresset, siger den flinke dame, “DU HAR JO BINGO!!”. Overrasket og forvirret som vi sad, ventede vi på hvad der nu skulle ske. Den venlige dame guidede os gennem “vinder-forløbet”, hvos det stille og roligt gik op for os, at vi havde vundet 120 kr i bonus runden.Herved havde vi altså indtjent alle de penge vi havde brugt på vores tur.

 

Bingo er et samlingspunkt for mange mennesker i provinsen Herning, det er et lille samfund i samfundet, og det er noget af det der binder herningenserne sammen.

2.466 Replies to “Provinsbyens kæmpe gevinster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *