Herning.. en provins som ingen anden, en by, et samlingspunkt og et hjem, men hvor sker det i Herning, hvad er samlingspunktet i en provins som denne?

Det er vi taget ud for at finde ud af. Vi tog derfor ned i den lokale Bingo hal, for at spille bingo og se hvor det herningensiske samfund hænger ud.

 

Vi kommer ind i en bygning, der ikke ligner andet en et parcelhus udefra, men så snart man kommer ind, ser man en spillehal til højre for sig. Med ét rammer den skarpe lugt af smøger ens næse, og vi går hurtigt videre ind i Bingohallen, hvor den primære del af befolkningen holder til.

Da vi kommer ind, kigger folk på os som en fremmed art. Det går dog hurtigt væk, da Bingo spillerne slet ikke har tid til at se på de nye i flokken.

 

Da vi kommer ind, bliver vi med stor varme budt ind til at spille med. Vi bliver vist ud i caféen, hvor vi så køber et gæste bevis for 5 kr stk, hvilket jo kun er et ydmygt beløb for at spille med.

Vi spiller med. Første spil uden held, andet og tredje, stadig uden held, og vi beslutter os herefter for at gå. Den venlige dame, der også bød os velkommen, overbeviste os om lige at blive til et sidste spil, for som hun sagde “det ville da være en skam lige at misse bonus runden” så vi tager det sidste spil med.

Det er intenst, det bliver trukket flere og flere numre, og pludseligt under alt stresset, siger den flinke dame, “DU HAR JO BINGO!!”. Overrasket og forvirret som vi sad, ventede vi på hvad der nu skulle ske. Den venlige dame guidede os gennem “vinder-forløbet”, hvos det stille og roligt gik op for os, at vi havde vundet 120 kr i bonus runden.Herved havde vi altså indtjent alle de penge vi havde brugt på vores tur.

 

Bingo er et samlingspunkt for mange mennesker i provinsen Herning, det er et lille samfund i samfundet, og det er noget af det der binder herningenserne sammen.

702 Replies to “Provinsbyens kæmpe gevinster”

  1. I simply desired to thank you so much once more. I do not know the things that I would’ve implemented in the absence of the entire ideas contributed by you concerning this question. It seemed to be an absolute frightful problem for me personally, but spending time with the very specialized style you treated it took me to jump over delight. I am just thankful for the support and then trust you realize what a great job that you’re getting into instructing the mediocre ones thru your websites. I’m certain you’ve never met any of us.

  2. El pueblo nunca tuvo quien lo defendiera de nada, salvo el mismo si es capaz de unirse y trabajar por sus propios itereses que nunca son los intereses del estado, delpoder, y muchisimo menos del dinero o el mercado.Es lo que hay, de los pobres nadie se preocupa salvo para explotarnos.

  3. בס”דשלום רב,אני נמצא כעת בשנת חל”ת שלישית ברציפות. אני מתכונן לחזור בשנה הבאה ללמד במשרה חלקית במשרה”ח. בית הספר בו לימדתי (ואלמד) נכנס לתוכנית אופק חדש. האם אכנס לתכנית באופן אוטומטי כאשר אחזור ללמד? האם ההשתלמויות שהוספתי לעצמי בשנות חל”ת אלו יחשבו בחישוב השכר שלי והדרגה שלי?תודה מראש על תשובתכם

  4. Ett hett tips ff6r alla som gillar att uppte4cka band innan alla andra gf6r det e4r att kolla in SOL Stat & Orchestra Live! Det viasks redan i majorbolagens korridorer om dem och det e4r bara en tidsfre5ga innan de spelar pe5 de stora scenerna, no joke! Vill man se dem innan det sme4ller bf6r man vara pe5 Underbara Bar pe5 d6stgf6tagatan 33 i Stockholm kl 21.00 torsdagen den 28 april! Kolla upp dem pe5 Facebook eller pe5 solmusic.se

  5. My wife and i got quite peaceful Michael could finish off his research using the ideas he had from your own weblog. It’s not at all simplistic to just possibly be handing out strategies which others have been trying to sell. Therefore we consider we now have the writer to thank because of that. All of the illustrations you have made, the simple web site menu, the friendships your site give support to engender – it is all awesome, and it is leading our son and the family imagine that that idea is interesting, which is extremely indispensable. Many thanks for the whole thing!

  6. Thanks for each of your efforts on this blog. Kate takes pleasure in conducting investigations and it is simple to grasp why. All of us notice all concerning the lively method you render efficient solutions by means of this website and as well as improve participation from other people on the concern then our own girl has been understanding a lot. Take advantage of the remaining portion of the new year. You have been doing a fabulous job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *