Råt, hvidt, ingen dikkedarer, det er hvad der møder en når man ankommer på Hearts parkeringsplads, allerede ude fra får man en følelse af minimalisme og modernisme.

En væg af glas er hvad man skal igennem for at træde ind i Steven Holls arkitektoniske perle.

Inde i lobbyen kan man se Piero Manzonis Socle Du Monde, eller verdens sokkel, som det hedder på dansk. I 1961 var Manzoni for 2. Gang i Herning, og her fandt han sin verdens sokkel, derudfra er kunststykket lavet. Med dette greb gjorde Manzoni hele verden til et kunstværk, og soklen fik sin placering i Herning. Selvom Manzonis ophold i Herning var af kort varighed, havde de betydning for ham. I et brev til Gadegaard skrev han ligefrem, at han var i paradis.

 

 

 

925 Replies to “Heart Museum”

  1. Thanks so much for providing individuals with an extremely pleasant opportunity to read critical reviews from here. It is usually so amazing plus jam-packed with fun for me and my office fellow workers to search the blog at a minimum thrice in one week to see the newest guidance you have got. And definitely, I’m also at all times motivated considering the remarkable things you give. Certain 2 points in this article are basically the most efficient I’ve ever had.

  2. I together with my guys came digesting the good tips and tricks from your web site and so the sudden came up with a horrible suspicion I never thanked the website owner for those strategies. Those people ended up consequently stimulated to read through them and have definitely been having fun with these things. We appreciate you turning out to be quite considerate and for picking out this sort of high-quality topics most people are really eager to be informed on. My very own honest regret for not saying thanks to you sooner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *