Skrevet af Malthe Thinggaard

Den lille forstad til Herning, Gjellerup er i voksende udvikling for tiden. Gjellerup har omkring 4000 indbyggere og tallet ser ud til at vokse. Større og flere nye boligområder bliver bygget og der flytter dermed flere og flere til den lille by 6-7 kilometer væk fra Herning.

Gjellerup er fyldt med en masse skov og der er gode muligheder for, at komme ud i den friske natur. Med den såkaldte skov ”Lunden”, er der rigeligt med muligheder for at gå ture med hunden, løbe en tur eller tage på skovtur, hvis det lyster.

Rigtig mange børnefamilier er boende i byen. Med Gjellerupskolen helt centralt i byen, er det nemt at komme dertil. Gjellerup er fyldt med cykelstier, så det er sikkert for børn, at komme i skole. Man kan som barn og ung dyrke en masse sport eller andre aktiviteter. Der er et spejderhus, der er badminton i Gjellerupskolens hal og hvis man vil, så er det en mulighed at leje hallen til eget forbrug. I Gjellerup har man ikke en sportsklub, men det har man i nabobyen, Hammerum. Hammerum og Gjellerup ligger helt opad hinanden, så unge i Gjellerup søger meget ned til Hammerum Hallen for at dyrke sport. Man kan ved Hammerum IF’s hal, spille fodbold, tennis, squash, håndbold, gymnastik osv.

Byen er også kendt for sin historie. Den første landsbykirke befinder sig nemlig her. Gjellerup kirke, er den ældste dateret bygning i landet og blev opført allerede i år 1140. Kirken er vært for bryllupper, barnedåb, begravelser og konfirmationer hele året rundt.

Mange virksomheder holder til i den lille forstad. Blandt andet ACO Funki og Jelly Belly er nogle af de mest kendte i byen.

Hvis man skal handle ind, så er der også en god mulighed for det. Tæt på kirken ligger Rema 1000, hvor det er muligt at handle det, der skal handles. Grundet lukning er Spar for få år siden, som befandt sig lige ved siden af Rema, er Remas salg vokset grundet de mange nye kunder. Det har ført til udvidelse af butikken. Mange unge mennesker arbejder her, da det er et godt sted, hvis man har brug for lidt lommepenge

708 Replies to “Gjellerup”

  1. I needed to write you that very little remark to help thank you very much again for these beautiful ideas you’ve discussed at this time. It has been so remarkably open-handed of people like you to deliver openly what most of us might have supplied as an ebook in making some dough for themselves, primarily given that you might have tried it in case you wanted. The things in addition served to become a good way to realize that most people have a similar passion really like my own to know the truth somewhat more around this problem. I’m certain there are several more fun times ahead for many who start reading your blog.

  2. Hey there I am so grateful I found your site, I really found you by accident, while I was browsing on Bing for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say many thanks for a tremendous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the minute but I have saved it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up the excellent job.

  3. Ma che razza di paragone e'quello con Jorma Kaukonen!Non mi risulta che facesse parte della protezione civile! Poi il gruppo musicale e' quello di quel furbacchione di Jannone,capo di casapound, della salamandra,di quelli che fabbricano le magliette (e poi le vendono),de chi decide a chi da le case occupate e a chi no, che si fa i c…i propri alle spalle de sti poveri ragazzi che je vanno dietro come a un guru.Che gran PARAGURU!

  4. Elaine,Total Surrender! How hard it is to do that sometimes because we want to control the situation. Especially ones like you and me. HA! Blessings my friend. I have been praying for our team and for their safe trip home. See you tomorrow. Love you!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *