Caroline Jespersen, Kathrine Brøgger, Emma Facius, Line Birk, Katrine Vesterbæk og Ida Sophie Guldbrandt

Hvorvidt Herning er en storby eller provinsby, er der delte meninger om. Uddannelsesmuligheder, seværdigheder og store events – I Herning er mulighederne åbne. Hos os på redaktionen, var der i begyndelsen kontroverser om, hvorvidt Herning tilhørte provins- eller storbys ”kategorien”.

Den årlige tilvækst af borgere i Herning er aktuelt med ca. 400 personer. Vi er i gunstig vækst. Vi vækster byen, befolkningen og uddannelserne. Trods de mange muligheder, kan vi dog konkludere, at vi tænker som provinsielle typer.

Læs også: En provinsby – forklædt i storby-krop

Herning er et storby-glasbillede, der hurtigt krakelerer af vores tilgang til systemet, os selv og omverdenen. Med andre ord – vi er en storby i vores ydre, men indeni tænker vi som provinsborgere.

Tilgangen til hvorvidt Herning er en stor- eller provinsby, afhænger meget af borgerens vante rammer. Kommer du fra Københavns sus-og-dus, vil du oftest opfatte Herning som en provinsby. Kommer du derimod fra Udkantsdanmark vil chancen for, at du ser Herning som en storby være markant større.

Opfattelsen af Herning som storby eller provinsby, er altså en type-præget beslutning.

Provinsby eller ej – Os her på redaktionen er stolte af at komme fra Herning.

18.465 Replies to “Herning, hvem er du?”

  1. Not definite where I admission this, it the content seems completely familiar. I would recommend you accomplish a plagiarism check. And complete not fall for the clear ones. Check it subsequent to a premium anti-plagiarism service. The web is polluted next sleazy people maddening to copy all bit of good content.

  2. Hi, i read your blog from time to time and i own a similar one and i was
    just wondering if you get a lot of spam remarks?

    If so how do you reduce it, any plugin or anything you can advise?
    I get so much lately it’s driving me mad so any help is very much appreciated.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *