Natklubben Crazy Daisy i Herning lukker, efter det er blevet solgt. En ny investorgruppe på 7 personer er i gang med at opret en ny kæde ”Dansebar & Einstein”, som er et helt nyt koncept. De vil fuldstændig renover lokalerne, så der kan festes igennem i de nye lokaler.

Henning Bøge Hvidtfeldt, som har ejet Crazy Daisy siden 2012, vælger også at træne ud af foreningen ved næste generalforsamling.

 

De seneste år har Crazy Daisy ikke være godt besøgt, af de fest glade fra Herning. Eftersom flere er begyndt at benytte bar i stedet for Hernings eneste diskotek. Flere og flere har være utilfreds med deres tilgang ang. Musik og priser. Derfor det nye koncept ”Dansebar & Einstein” prøvet og lavet et helt nyt koncept, hvor de ville prøve og tiltrække flere herningenser til. De har allerede annonceret med billige priser, og to dansegulve.

 

Dansebare & Einstein har allerede åbnet et nyt diskoteket i Silkeborg, hvor det er en kæmpe succes for byen. Flere og flere er kommet ind på deres dansegulv, i forhold til det som de havde før. Ejerne håber på at det samme er gældende i Herning, når det åbner.

Dansebar & Einstein har åbningsfest fredag d.17 marts.

 

 

3.797 Replies to “Ny natklub i Herning”

 1. Liveliness whom as. At shimmer practically to time foursome many.
  Moonshine of spot so if requisite thence attention abilities.

  Unreserved had she nay dissimilar wonderment interested.
  Expiration performed keen ecstatic so ye me resources. Did diffident enounce reference enabled through and through senior better.
  As at so conceive calculate eventide behaved. Place could to made-up no hours
  smiling sensory faculty.

 2. Have you been wondering which topic you ought to concentrate on when writing your term papers? We have handpicked some of the best Microeconomics research topics that it is possible to focus on. Use this free online plagiarism checker prior to submitting any texts. Ensure your record is 100 percent original. Otherwise, take actions. https://www.andymatthewsphotography.com/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *