Natklubben Crazy Daisy i Herning lukker, efter det er blevet solgt. En ny investorgruppe på 7 personer er i gang med at opret en ny kæde ”Dansebar & Einstein”, som er et helt nyt koncept. De vil fuldstændig renover lokalerne, så der kan festes igennem i de nye lokaler.

Henning Bøge Hvidtfeldt, som har ejet Crazy Daisy siden 2012, vælger også at træne ud af foreningen ved næste generalforsamling.

 

De seneste år har Crazy Daisy ikke være godt besøgt, af de fest glade fra Herning. Eftersom flere er begyndt at benytte bar i stedet for Hernings eneste diskotek. Flere og flere har være utilfreds med deres tilgang ang. Musik og priser. Derfor det nye koncept ”Dansebar & Einstein” prøvet og lavet et helt nyt koncept, hvor de ville prøve og tiltrække flere herningenser til. De har allerede annonceret med billige priser, og to dansegulve.

 

Dansebare & Einstein har allerede åbnet et nyt diskoteket i Silkeborg, hvor det er en kæmpe succes for byen. Flere og flere er kommet ind på deres dansegulv, i forhold til det som de havde før. Ejerne håber på at det samme er gældende i Herning, når det åbner.

Dansebar & Einstein har åbningsfest fredag d.17 marts.

 

 

1.524 Replies to “Ny natklub i Herning”

  1. I am glad for commenting to let you understand what a perfect experience my cousin’s child had reading yuor web blog. She discovered plenty of pieces, which included what it’s like to possess a great giving style to get the others with no trouble thoroughly grasp a variety of extremely tough things. You really did more than our own desires. Thanks for providing those helpful, dependable, informative and also cool tips about the topic to Sandra.

  2. I enjoy you because of your entire labor on this website. Ellie really likes participating in internet research and it’s easy to see why. We hear all concerning the lively ways you convey important tips by means of this web site and therefore improve response from website visitors on this topic and my child is always discovering a lot of things. Take advantage of the rest of the year. Your conducting a dazzling job.

  3. I am commenting to make you understand what a awesome discovery my friend’s daughter found using yuor web blog. She came to understand numerous details, most notably what it’s like to possess a very effective helping mood to make many more with ease master certain specialized topics. You really exceeded my desires. Thanks for churning out those necessary, trustworthy, explanatory as well as easy guidance on that topic to Julie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *