Natklubben Crazy Daisy i Herning lukker, efter det er blevet solgt. En ny investorgruppe på 7 personer er i gang med at opret en ny kæde ”Dansebar & Einstein”, som er et helt nyt koncept. De vil fuldstændig renover lokalerne, så der kan festes igennem i de nye lokaler.

Henning Bøge Hvidtfeldt, som har ejet Crazy Daisy siden 2012, vælger også at træne ud af foreningen ved næste generalforsamling.

 

De seneste år har Crazy Daisy ikke være godt besøgt, af de fest glade fra Herning. Eftersom flere er begyndt at benytte bar i stedet for Hernings eneste diskotek. Flere og flere har være utilfreds med deres tilgang ang. Musik og priser. Derfor det nye koncept ”Dansebar & Einstein” prøvet og lavet et helt nyt koncept, hvor de ville prøve og tiltrække flere herningenser til. De har allerede annonceret med billige priser, og to dansegulve.

 

Dansebare & Einstein har allerede åbnet et nyt diskoteket i Silkeborg, hvor det er en kæmpe succes for byen. Flere og flere er kommet ind på deres dansegulv, i forhold til det som de havde før. Ejerne håber på at det samme er gældende i Herning, når det åbner.

Dansebar & Einstein har åbningsfest fredag d.17 marts.

 

 

2.418 Replies to “Ny natklub i Herning”

 1. You can definitely see your enthusiasm in the article you write.
  The sector hopes for more passionate writers such as you who are not afraid to say
  how they believe. At all times follow your heart.

 2. Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is actually annoying. A good blog with exciting content, this is what I need. Thank you for making this web-site, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 3. Awesome write-up. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I will be a frequent visitor for a long time.

 4. Hiya, I am really glad I have found this information. Today bloggers publish just about gossip and net stuff and this is actually irritating. A good blog with interesting content, that’s what I need. Thanks for making this website, and I’ll be visiting again. Do you do newsletters by email?

 5. Hey! I realize this is sort of off-topic but I
  had to ask. Does operating a well-established website like yours require a large amount of work?
  I am completely new to running a blog but I do write in my diary daily.
  I’d like to start a blog so I can easily share my experience and views online.
  Please let me know if you have any suggestions or tips for brand new aspiring
  blog owners. Appreciate it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *