Erna

81 år

Bor i ældrebolig ved plejehjemmet Rosenlundcentret i Snejbjerg

 

Hvad synes du om at bo i Snejbjerg?

Jeg kan godt lide at bo i Snejbjerg. Det er en stille og rolig by. Det passer mig perfekt. Jeg er først flyttet til Snejbjerg, da jeg blev for gammel til at passe mit rækkehus i Herning. Nu bor jeg ovre på Rosenlundcentret. Jeg kan også godt lide at der er mulighed for at handle i byen. Det er dejligt at man ikke behøver at tage bussen ind til Herning, for at kunne få fat på det mest nødvendige.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet i byen er meget godt. Jeg kan især godt lide det gode sammenhold på plejehjemmet. Jeg kan godt lide eftermiddagene, hvor der tit er aktiviteter. Det er rart med forskellige aktiviteter, sådan man ikke bare sidder hele dagen. Jeg synes også, at der er god stemning i byen, når man fx skal handle. Man bliver tit mødt af et smil og et hej, og det er dejligt.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

I mine øjne er Herning en storby. Det er ikke så tit jeg kommer der længere, men det er der hvor alle de store butikker er. Jeg er ikke så meget til storby mere, nu hvor jeg er blevet ældre. Det var jo også derfor, jeg flyttede til Snejbjerg. Hvis jeg skal have nyt tøj eller andre ting, som man ikke kan få i Snejbjerg, tager jeg til Herning. Så kan jeg godt lide at lave en tur ud af det og måske tage nogle andre fra Rosenlund med.

 

Claus

39 år

Bor i Snejbjerg med sin kone og børn

 

Hvad synes du om at bo i Snejbjerg?

Snejbjerg er et dejligt sted at bo sammen med børn. Byen er meget børnevenlig, og der er mange fritidsaktiviteter for børn. Der er også gode handlemuligheder, og mit favoritsted er helt klart Rema. Personalet er flink og smilende og er altid klar til at hjælpe en. Derudover møder man ofte nogle man kender, og så kan man tage en lille sludder.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Jeg synes sammenholdet i byen er helt fint. Til forskellige arrangementer, som byfest og juletræstænding, er der stor opbakning, og det synes jeg er fedt! Naboskabet i Snejbjerg er super godt. Min kone og jeg sætter stor pris på, at vores naboer altid er klar til at hjælpe.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

For mig er Herning en provinsby i forhold til andre byer i Danmark. Jeg synes Herning er en dejlig by, hvor man kan tage ind at hygge sig en lørdag eftermiddag. Herningcentret er især et hit, da de tit har arrangementer for børn. Det er rart, at der ikke er så langt til Herning. Hvis vi skal til en storby, tager vi til Aarhus og shopper fx en lørdag.

 

477 Replies to “Snejbjerg interviews”

  1. After study a few of the weblog posts in your website now, and I truly like your method of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site checklist and will probably be checking back soon. Pls try my web site as well and let me know what you think.

  2. After research a number of of the weblog posts on your web site now, and I actually like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will be checking again soon. Pls check out my website online as well and let me know what you think.

  3. I want to show thanks to the writer for rescuing me from this particular scenario. As a result of browsing through the the web and coming across advice that were not productive, I believed my life was done. Being alive minus the solutions to the difficulties you’ve resolved all through the article is a crucial case, and ones which could have adversely damaged my career if I hadn’t noticed your website. Your personal capability and kindness in taking care of the whole thing was important. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t encountered such a point like this. I can at this time look ahead to my future. Thanks very much for your reliable and sensible guide. I won’t hesitate to suggest the sites to anyone who should have care on this matter.

  4. An interesting dialogue is value comment. I think that it is best to write extra on this topic, it may not be a taboo topic however usually people are not sufficient to talk on such topics. To the next. Cheers

  5. I precisely had to say thanks once again. I am not sure the things I would have handled without the secrets provided by you concerning that subject. It has been a depressing situation in my opinion, however , looking at the well-written way you dealt with it took me to weep with gladness. Extremely thankful for this work and then wish you realize what a great job you are always doing instructing the others via your websites. I know that you have never come across all of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *