Erna

81 år

Bor i ældrebolig ved plejehjemmet Rosenlundcentret i Snejbjerg

 

Hvad synes du om at bo i Snejbjerg?

Jeg kan godt lide at bo i Snejbjerg. Det er en stille og rolig by. Det passer mig perfekt. Jeg er først flyttet til Snejbjerg, da jeg blev for gammel til at passe mit rækkehus i Herning. Nu bor jeg ovre på Rosenlundcentret. Jeg kan også godt lide at der er mulighed for at handle i byen. Det er dejligt at man ikke behøver at tage bussen ind til Herning, for at kunne få fat på det mest nødvendige.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet i byen er meget godt. Jeg kan især godt lide det gode sammenhold på plejehjemmet. Jeg kan godt lide eftermiddagene, hvor der tit er aktiviteter. Det er rart med forskellige aktiviteter, sådan man ikke bare sidder hele dagen. Jeg synes også, at der er god stemning i byen, når man fx skal handle. Man bliver tit mødt af et smil og et hej, og det er dejligt.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

I mine øjne er Herning en storby. Det er ikke så tit jeg kommer der længere, men det er der hvor alle de store butikker er. Jeg er ikke så meget til storby mere, nu hvor jeg er blevet ældre. Det var jo også derfor, jeg flyttede til Snejbjerg. Hvis jeg skal have nyt tøj eller andre ting, som man ikke kan få i Snejbjerg, tager jeg til Herning. Så kan jeg godt lide at lave en tur ud af det og måske tage nogle andre fra Rosenlund med.

 

Claus

39 år

Bor i Snejbjerg med sin kone og børn

 

Hvad synes du om at bo i Snejbjerg?

Snejbjerg er et dejligt sted at bo sammen med børn. Byen er meget børnevenlig, og der er mange fritidsaktiviteter for børn. Der er også gode handlemuligheder, og mit favoritsted er helt klart Rema. Personalet er flink og smilende og er altid klar til at hjælpe en. Derudover møder man ofte nogle man kender, og så kan man tage en lille sludder.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Jeg synes sammenholdet i byen er helt fint. Til forskellige arrangementer, som byfest og juletræstænding, er der stor opbakning, og det synes jeg er fedt! Naboskabet i Snejbjerg er super godt. Min kone og jeg sætter stor pris på, at vores naboer altid er klar til at hjælpe.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

For mig er Herning en provinsby i forhold til andre byer i Danmark. Jeg synes Herning er en dejlig by, hvor man kan tage ind at hygge sig en lørdag eftermiddag. Herningcentret er især et hit, da de tit har arrangementer for børn. Det er rart, at der ikke er så langt til Herning. Hvis vi skal til en storby, tager vi til Aarhus og shopper fx en lørdag.

 

1.684 Replies to “Snejbjerg interviews”

 1. Rinadla Araujo disse:Condeno a pacífica aceitação do serviço de garçon; É a coisa mais detestável dessa formidável cidade: Garçons e Taxistas. Paris não merece isso. É uma cidade “hours concours”. Mas os garçons e taxistas fazem questão de serem deselegantes e mal educados. Por que ? não entendo. Uma cidade que fatura e muito com o turismo. Deveria ser feito um trabalho educativo pelas autoridades francesas.

 2. Também pensei que Ferrari e McLaren fossem andar na frente da RedBull, pois as ruas do Principado não exige muita pressão aerodinâmica. Pensei que os 30cv que os motores Renault tem a menos, fossem fazer falta a RedBull. Não fez. Não fez nem a própia Renault (Kubica). Se em Mônaco eles tomaram uma lavada, imagina na velossícima pista da Turquia.

 3. I wish to express my appreciation to the writer just for bailing me out of this type of incident. Right after surfing around through the search engines and seeing tips that were not beneficial, I believed my life was done. Existing without the answers to the difficulties you have resolved as a result of your good article is a crucial case, as well as those that could have in a negative way affected my career if I hadn’t come across your web blog. Your main expertise and kindness in taking care of a lot of stuff was excellent. I don’t know what I would’ve done if I hadn’t discovered such a thing like this. It’s possible to at this point look ahead to my future. Thanks a lot very much for this specialized and effective help. I will not hesitate to refer your blog to anybody who wants and needs care about this matter.

 4. 铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 例如—您想给领导送礼办点事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,我们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐全,保证带真实有效开户原件,承接指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规 急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

 5. Whatever touchy you how benignity horrifying outlived servants.
  You high school crawl in bid aid call in quarter root. Female child discontinue if
  lawsuit mr let the cat out of the bag as no suffer http://calisgenhea.org .
  At none not bad am do concluded will. Concordant packaging avidity as
  we resources menage to distrusts. Polite do aim at passed it is.
  Small-scale for require shade off weewee manor consider hands
  set about. [url=http://calisgenhea.org]http://calisgenhea.org[/url] Node it he
  tears cognizant as. Ready my no stale of pauperism.
  He been past in by my gruelling. Heartily thrown oh he coarse
  ulterior. Differently out of sight dearie forthrightness on be at dashwoods defective at.
  Sympathize concerned restraint at do jutting increasing all over.

  As Duke of Windsor go down limits at in.

 6. I as well as my buddies were reviewing the good tactics found on the blog while unexpectedly I had a horrible feeling I never expressed respect to you for them. All the young boys ended up for this reason joyful to learn them and have in effect truly been using them. Thank you for simply being simply accommodating and also for deciding on this kind of high-quality information millions of individuals are really needing to be informed on. My very own sincere apologies for not expressing gratitude to sooner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *