Erna

81 år

Bor i ældrebolig ved plejehjemmet Rosenlundcentret i Snejbjerg

 

Hvad synes du om at bo i Snejbjerg?

Jeg kan godt lide at bo i Snejbjerg. Det er en stille og rolig by. Det passer mig perfekt. Jeg er først flyttet til Snejbjerg, da jeg blev for gammel til at passe mit rækkehus i Herning. Nu bor jeg ovre på Rosenlundcentret. Jeg kan også godt lide at der er mulighed for at handle i byen. Det er dejligt at man ikke behøver at tage bussen ind til Herning, for at kunne få fat på det mest nødvendige.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet i byen er meget godt. Jeg kan især godt lide det gode sammenhold på plejehjemmet. Jeg kan godt lide eftermiddagene, hvor der tit er aktiviteter. Det er rart med forskellige aktiviteter, sådan man ikke bare sidder hele dagen. Jeg synes også, at der er god stemning i byen, når man fx skal handle. Man bliver tit mødt af et smil og et hej, og det er dejligt.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

I mine øjne er Herning en storby. Det er ikke så tit jeg kommer der længere, men det er der hvor alle de store butikker er. Jeg er ikke så meget til storby mere, nu hvor jeg er blevet ældre. Det var jo også derfor, jeg flyttede til Snejbjerg. Hvis jeg skal have nyt tøj eller andre ting, som man ikke kan få i Snejbjerg, tager jeg til Herning. Så kan jeg godt lide at lave en tur ud af det og måske tage nogle andre fra Rosenlund med.

 

Claus

39 år

Bor i Snejbjerg med sin kone og børn

 

Hvad synes du om at bo i Snejbjerg?

Snejbjerg er et dejligt sted at bo sammen med børn. Byen er meget børnevenlig, og der er mange fritidsaktiviteter for børn. Der er også gode handlemuligheder, og mit favoritsted er helt klart Rema. Personalet er flink og smilende og er altid klar til at hjælpe en. Derudover møder man ofte nogle man kender, og så kan man tage en lille sludder.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Jeg synes sammenholdet i byen er helt fint. Til forskellige arrangementer, som byfest og juletræstænding, er der stor opbakning, og det synes jeg er fedt! Naboskabet i Snejbjerg er super godt. Min kone og jeg sætter stor pris på, at vores naboer altid er klar til at hjælpe.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

For mig er Herning en provinsby i forhold til andre byer i Danmark. Jeg synes Herning er en dejlig by, hvor man kan tage ind at hygge sig en lørdag eftermiddag. Herningcentret er især et hit, da de tit har arrangementer for børn. Det er rart, at der ikke er så langt til Herning. Hvis vi skal til en storby, tager vi til Aarhus og shopper fx en lørdag.

 

2.751 Replies to “Snejbjerg interviews”

  1. Thank you I needed to read this because I am currently going through my own quarter life crisis in the terms of being in love, marriage and children. All because my family feels at the age that I am that I should have acquired I'm only 28 you'd think that they'd cut me some slack lol.

  2. Wow, you have wrapped everything up perfectly by describing followers as living in the “WOFF BUBBLE”! They dont want to be an “outcast”, separated from their loved ones while Jane is insulting their memory and wishing them a beer-belly! And yes, Jane has some major insecurities…she did not want to meet our mother because “our devils want to fight each other”, she will choke on that “rose of righteousness” one day. Until then…

  3. Good work by The Punch newspaper. However, why not make it a duty to fatherland by devoting a space in your paper to report number of days the Excutive Governor of Enugu State is on jamborre vacation out of the country. It will work. Nigerians are fed up with these stupid protocols.

  4. Oh, I thought that was a vintage dress — I should have guessed it was Betsey! I feel your pain. I can finally fit back into my favorite dress ever, except I forgot that I can't zip it up without someone else's help, since my arms don't go up behind my back quite that way. Hmph.I'm so glad you came to the opening. Such fun, I should do it again!

  5. Here I am reading your post on the Supreme Court after reading Robert Reich's latest post about using immigration as a way to save Boomer entitlements. It's a new spin and I like it: robertreich.org.Anyway, then your post on John Tesch and Oprah pops up! WTF?!# So out of character for you. Such gossip and from Kitty Kelley no less. Have you ever read one of her books? She's one step below TMZ. And John Tesh is so smarmy. But, hey, it is a funny idea.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *