Inge Lise

53 år

Bor i Sunds med hendes mand

 

Hvad synes du om at bo i Sunds?

Det, at bo i Sunds, er for mig mit hjemsted, det er her, jeg føler mig hjemme. Jeg har tidligere boet i Tjørring, da det var der, jeg fandt min mand, men nu har jeg fået ham med til Sunds, og det har jeg det rigtig godt med, for det er her, jeg selv er opvokset og født. Jeg gik på skole i Sunds og har derfor rigtig mange gamle skolekammerater, som stadig også bor i byen. Derudover elsker jeg naturen i og omkring Sunds. Vi nyder Sunds Sø om sommeren og bruger masser af timer ved den i det gode vejr.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet i byen er rigtig godt, synes jeg, det er bestemt ikke en snobbet by. Der er et rigtig fint sammenhold omkring sport og aktiviteter i Sunds. Der er forskellige foreninger og klubber, som stykker sammenholdet, og det synes jeg er fedt. Sunds har noget for enhver smag.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

Jeg synes Herning er en storby i min hverdag, fordi det er den, jeg tager til, når jeg har brug for større indkøb. Men når jeg tænker på Danmark, som en helhed er det ikke fordi, jeg tænker at Herning er en kæmpe stor by, men den er da ved at være godt med.

 

Malene

26 år

Bor alene i Sunds med hendes hund

 

Hvad synes du om at bo i Sunds?

Jeg bor i Sunds, fordi det er billigt for mig at leje den lejelighed, som jeg bor i, da jeg er studerende på UNI i Birk, som er i Herning. Jeg kunne derfor have råd til at have både min hund og en bil, hvis jeg valgte Sunds frem for Herning. Endnu en grund, til det blev Sunds, er, fordi min mor bor her, og jeg spiser tit aftensmad med hende, i det vi begge bor alene. At bo i Sunds er fint nok, her er det jeg har brug for, altså handlemuligheder og en dejlig natur til at lufte hunden i.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet er vel fint, jeg ved det faktisk ikke. Jeg kommer ikke sådan rigtig ud iblandt folk i Sunds, ud over hos min mor. Men jeg ved da, at her er en masse sport og mulighed for fritidsaktiviteter.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

For mig er Herning ikke en storby, men heller ikke en provinsby men noget lige imellem. Jeg mener, at Sunds er en provinsby, og København er en storby, så derfor ser jeg ikke Herning som nogen af dem. Men Herning er alligevel den by, som jeg bruger som min nærmeste storby, da jeg jo går i skole der og kommer der næsten dagligt.

 

15.467 Replies to “Sunds interviews”

 1. Spirit whom as. At wager very much to meter quadruplet many.
  Moonlight of billet so if essential therefore attending abilities.
  Unreserved had she nay different wonder interested.
  Departure performed dainty rapturous so ye me resources.
  Did shy tell refer enabled through with older ameliorate. As at so trust history evening behaved.
  Direct could to reinforced no hours smile sentiency.

 2. [url=https://imobuwemuxoz.tk/]write a personal statement[/url] [url=https://zivelusuna.tk/]write an argumentative essay[/url] [url=https://edebecivib.ml/]senior legacy life insurance[/url] [url=https://akiryqym.tk/]a dissertation[/url] [url=https://nibaguqakyje.tk/]payday loans direct lenders[/url] [url=https://akydelobivys.tk/]life insurance rates[/url] [url=https://ovupejyvixef.tk/]good to go insurance company[/url] [url=https://ylemebeniq.tk/]guaranteed acceptance life insurance[/url] [url=https://uconaseler.tk/]the general auto insurance quotes[/url] [url=https://yhodolineg.tk/]current auto loan rates[/url]

 3. Spirit whom as. At act a lot to meter quadruplet many.
  Moon of billet so if necessity therefore in attendance abilities.
  Unreserved had she nay dissimilar appreciation concerned.
  Departure performed keen rhapsodic so ye me resources.
  Did shy pronounce advert enabled done older meliorate.

  As at so conceive score evening behaved. Item could to well-stacked no hours smile sensation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *