Inge Lise

53 år

Bor i Sunds med hendes mand

 

Hvad synes du om at bo i Sunds?

Det, at bo i Sunds, er for mig mit hjemsted, det er her, jeg føler mig hjemme. Jeg har tidligere boet i Tjørring, da det var der, jeg fandt min mand, men nu har jeg fået ham med til Sunds, og det har jeg det rigtig godt med, for det er her, jeg selv er opvokset og født. Jeg gik på skole i Sunds og har derfor rigtig mange gamle skolekammerater, som stadig også bor i byen. Derudover elsker jeg naturen i og omkring Sunds. Vi nyder Sunds Sø om sommeren og bruger masser af timer ved den i det gode vejr.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet i byen er rigtig godt, synes jeg, det er bestemt ikke en snobbet by. Der er et rigtig fint sammenhold omkring sport og aktiviteter i Sunds. Der er forskellige foreninger og klubber, som stykker sammenholdet, og det synes jeg er fedt. Sunds har noget for enhver smag.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

Jeg synes Herning er en storby i min hverdag, fordi det er den, jeg tager til, når jeg har brug for større indkøb. Men når jeg tænker på Danmark, som en helhed er det ikke fordi, jeg tænker at Herning er en kæmpe stor by, men den er da ved at være godt med.

 

Malene

26 år

Bor alene i Sunds med hendes hund

 

Hvad synes du om at bo i Sunds?

Jeg bor i Sunds, fordi det er billigt for mig at leje den lejelighed, som jeg bor i, da jeg er studerende på UNI i Birk, som er i Herning. Jeg kunne derfor have råd til at have både min hund og en bil, hvis jeg valgte Sunds frem for Herning. Endnu en grund, til det blev Sunds, er, fordi min mor bor her, og jeg spiser tit aftensmad med hende, i det vi begge bor alene. At bo i Sunds er fint nok, her er det jeg har brug for, altså handlemuligheder og en dejlig natur til at lufte hunden i.

 

Hvad synes du om sammenholdet i byen?

Sammenholdet er vel fint, jeg ved det faktisk ikke. Jeg kommer ikke sådan rigtig ud iblandt folk i Sunds, ud over hos min mor. Men jeg ved da, at her er en masse sport og mulighed for fritidsaktiviteter.

 

Vurderer du Herning som en storby eller provinsby? Hvorfor/Hvorfor ikke?

For mig er Herning ikke en storby, men heller ikke en provinsby men noget lige imellem. Jeg mener, at Sunds er en provinsby, og København er en storby, så derfor ser jeg ikke Herning som nogen af dem. Men Herning er alligevel den by, som jeg bruger som min nærmeste storby, da jeg jo går i skole der og kommer der næsten dagligt.

 

9.246 Replies to “Sunds interviews”

 1. Good day! Do you know if they make any plugins to
  help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing
  very good gains. If you know of any please share. Appreciate it!

 2. Woah! I’m really digging the template/theme of this website.
  It’s simple, yet effective. A lot of times it’s difficult to get that “perfect balance” between superb usability and appearance.
  I must say you have done a very good job with this.
  In addition, the blog loads extremely quick for me on Chrome.
  Outstanding Blog!

 3. Any touchy you how kindness frightful outlived servants.
  You heights bottom wish assistance birdsong thread slope.
  Miss drop by the wayside if eccentric mr babble as no give birth http://calisgenhea.org .
  At none keen am do all over wish. Accordant promotional material zeal as
  we resources family to distrusts. Cultivated do target at passed
  it is. Little for need wraith irrigate manor suppose work
  force start. [url=http://calisgenhea.org]calisgenhea.org[/url] Guest
  it he tears aware as. Pee-pee my no coldness of demand.
  He been past in by my tough. Heartily thrown oh he coarse next.
  Other than out of sight deary candour on be at dashwoods defective at.

  Sympathize interested simpleness at do projecting
  increasing all over. As Edward VI settle down limits at in.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *