Vidste du at…

 • Du kan tanke din bil hele 4 steder i Sunds
 • Du kan nyde din pizza i de mest fantastiske omgivelser på hovedgaden i Sunds
 • Der er ikke det Sunds ikke har! Selv den mest eftertragtede bar ligger på Hovedgaden. Cáfe Seaside er navnet. Noget enhver burde opleve
 • Grillkylling er absolut et hit i Sunds. Den kan købes flere steder, men den ægte vare findes hos SundsGrillen.
 • Handlemulighederne i Sunds er mange! Både Rema 1000, Fakta og SuperBrugsen ligger i byen.
 • Sunds er udstyret med en forholdsvis stor vandpyt, som fylder 127 hektar.
 • Sig kun ja til en gåtur om Sunds sø, hvis der er stemning for en gammeldaws is ved campingpladsen på den sydlige side af Sunds sø.
 • Campingpladsen i Sunds har 109 pladser, og byder også på de meget luksuriøse og vedligeholdte hytter på 10 m2, så der er massere af plads til 4 personer.
 • Er der snart en milepæl, der skal fejres, er der ingen tvivl om at Søgaarden i Sunds er den bedste løsning.
 • Er du helt tosset med at ro, er der rig mulighed for det i Sunds Roklub, som byder på en fire med styrmand

648 Replies to “Sunds”

 1. I do accept as true with all of the concepts you have presented in your post. They’re very convincing and will definitely work. Still, the posts are very short for novices. May just you please extend them a little from next time? Thanks for the post.

 2. I think we can go 3-1 to close out the regular season. 10-6 in conference play isn’t bad and we have a pretty good RPI to boot. If we can just maintain a consistent game, then we can win out. We had Kentucky on the ropes, twice, but the focus just isn’t there. If we get it together, watch out other teams. If not, please kick our ass and get the Stan Heath Six out of here sooner.

 3. Michelle – hope your sickness went away! Good luck with your shoppingDaisy – I know I am a procrastinator too! Haven't wrapped ANYTHING. And of course you can steal my idea cuz I stole it from the web haha.GND – I think I will file an ebay claim. That may scare the seller into getting me my refund or just sending the dang tickets out!

 4. Gracias mil por tus enseñanas, quisiera me dijeras si tienes un curso en donde pueda aprender a hacer niños con pantalon largo camisa y corbata y saco? como si hicera la primera comunion? gracias ,espero respuesta en mi correo o por etse medio ,que estes bien

 5. As we reported Saturday, the O’Malley administration has released its proposal for legislative re-districting.  Is it gerrymandered?  Of course it is.  However, ALL re-districting is gerrymandered in this day of computer models and GIS.  Will it adversely affect the Eastern Shore?  Not as much as some will initially claim.  In fact, there is the possibility for several unintended consequences if this plan passes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *