Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

12.280 Replies to “Dalgashus”

 1. You really make it seem really easy along with your presentation however I in finding this topic to
  be actually something that I feel I would never understand.
  It seems too complex and extremely wide for me.
  I’m looking forward on your subsequent publish, I will try to
  get the hold of it!

 2. hello!,I like your writing so so much! proportion we keep up
  a correspondence extra about your post on AOL? I need an expert on this
  house to unravel my problem. Maybe that is you! Looking forward to peer you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *