Dalgashus. Hvad er Dalgashus? Ved herninggenserne hvad Dalgashus er? Dalgashus har en perfekt placering lige for enden af Citypassagen, som er en øjenåbner og tiltrækning af kunder… men dog. Dalgashus har været et perfekt shoppingcenter med Sinnerup, Poul M med flere. Dalgashus er flere gange blevet kaldt et spøgelsescenter, og lige nu er det et 4 etagers parkeringshus med få butikker samt virksomheder.

Da butikscentret slog dørene op i 2004, var centeret fuld udlejet, men siden er det gået tilbage for udlejningen af lokalerne. I dag er kun få lokaler udlejet, hvilket ikke er godt for udnyttelsen af det fine shoppingcenter og udnyttelsen af Hjertet af Herning. Herninggenserne benytter Dalgashus til parkering på et af deres 4 etager, hvor de derefter tager rulletrappen op til Dalgashus og derefter går videre ud til den nyrenoverede gågade.

En forholdsvis ny bygning med tomme lokaler, som derfor giver Herning en masse muligheder med nogle nye butikker i nogle flotte lokaler. Det vil derfor sige at der er massere muligheder for Dalgashus og gågaden i Herning.

 

14.069 Replies to “Dalgashus”

 1. Awesome blog! Is your theme custom made or did yyou download it from somewhere?
  A design like yours with a few simple adjustements would really make my blog jump out.
  Please let me know where you got your theme. Thanks a lot

 2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

 3. I would like to take the ability of thanking you for the professional assistance I have continually enjoyed browsing your site.
  We are looking forward to the particular commencement of my university
  research and the whole preparation would never have been complete without coming over to your site.
  If I can be of any assistance to others, I’d personally be pleased to help as
  a result of what I have gained from here.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *