Herning, en by i udvikling, en by på vej mod noget større, en by hvor kun fantasien sætter grænser for hvor langt den kan nå, og hvor stor den kan blive.

Herning er en jysk provinsby. En by hvor mange mennesker kender hinanden, men byen er i udvikling, provinssjælen er på vej ud og storbysind ind. Der kommer større og større bygninger. Byen bliver større i takt med at mennesker valfarter til byen.

Men er det virkeligt den retning, vi gerne vil gå? Er det virkeligt det vi skal bruge vores lille stolte provinsby til? Eller skal vi begrænse udviklingen, og blive ved med at være den stolte provinsby vi engang var. Vi arbejder på at blive store og stærke. Samfundet vil have byerne til at være stolte af deres udvikling, og de lærer os at det er vigtigt for systemet, at samfundet er stort og at storbysind er vejen vi skal gå. Så igen, er det virkelig det vi vil?

Der er intet der kan måle sig med en traditionel provinsby. Et fantastisk samfund, hvor alle har en hjælpende hånd. I storbysindet er det derimod meget mere alle for sig, og man har ikke altid samme medmenneskelighed.

Der er i Herning en stor provinsværdi, som mange mener er noget, vi skal sætte pris på og gøre alt for at beholde. For uanset udviklingen er det svært at påvirke den provinsfølelse vi har i os. Den provinsfølelse der ofte følger os, uanset den store udvikling i byen.

Er denne følelse nok? – eller har vi brug for en rigtig provinsby?

1.362 Replies to “Er Herning en rigtig provinsby?”

 1. Ӏf you аre going for best contents like myself, simply go to see this site all the time becaᥙse it presents գuality cоntents, thanks

 2. Definitеly imagine that that you stated. Your favorite reason ѕeemed to be at the net the simрlest
  faϲtor to remember of. I say to you, I definitеly get annoyed while people think about concerns that they plainlү don’t recognise about.
  You managed to hit the nail upon the highest and outlined out the
  entire thing without having side effect
  , people could take a signal. Will probably Ƅe
  back to get more. Thank you

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *