Herning, en by i udvikling, en by på vej mod noget større, en by hvor kun fantasien sætter grænser for hvor langt den kan nå, og hvor stor den kan blive.

Herning er en jysk provinsby. En by hvor mange mennesker kender hinanden, men byen er i udvikling, provinssjælen er på vej ud og storbysind ind. Der kommer større og større bygninger. Byen bliver større i takt med at mennesker valfarter til byen.

Men er det virkeligt den retning, vi gerne vil gå? Er det virkeligt det vi skal bruge vores lille stolte provinsby til? Eller skal vi begrænse udviklingen, og blive ved med at være den stolte provinsby vi engang var. Vi arbejder på at blive store og stærke. Samfundet vil have byerne til at være stolte af deres udvikling, og de lærer os at det er vigtigt for systemet, at samfundet er stort og at storbysind er vejen vi skal gå. Så igen, er det virkelig det vi vil?

Der er intet der kan måle sig med en traditionel provinsby. Et fantastisk samfund, hvor alle har en hjælpende hånd. I storbysindet er det derimod meget mere alle for sig, og man har ikke altid samme medmenneskelighed.

Der er i Herning en stor provinsværdi, som mange mener er noget, vi skal sætte pris på og gøre alt for at beholde. For uanset udviklingen er det svært at påvirke den provinsfølelse vi har i os. Den provinsfølelse der ofte følger os, uanset den store udvikling i byen.

Er denne følelse nok? – eller har vi brug for en rigtig provinsby?

1.998 Replies to “Er Herning en rigtig provinsby?”

  1. I wanted to create you that tiny note to be able to give many thanks as before for the remarkable principles you’ve discussed in this article. It is so unbelievably open-handed of people like you to give without restraint all that most people could possibly have made available as an e-book to generate some dough for their own end, notably considering the fact that you could possibly have done it if you ever desired. Those techniques also acted to be a great way to understand that many people have the identical dream like mine to find out a good deal more pertaining to this problem. I think there are thousands of more fun times ahead for many who browse through your site.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *