Herningsholm Erhvervsskole. Et helt almindeligt gymnasie, der nu er på banen med en ny bygning. Herningsholm Erhvervsskole går nemlig i fodsporende på den udvikling som Herning by er i gang med. En by der nemlig nu er i stor udvikling. Skolen udvider nemlig med en ny bygning og med flotte lokaler.

Bygningen er lokaliseret på Lillelundsvej i Herning, hvor intentionen er at samle innovationsklasserne. Herved kan skolen skabe det mest optimale lærings- og udviklingsområde, hvor de kreative elever vil blive samlet. Der vil altså blive skabt et nyt samlingspunkt for elever og lærere på innovationslinjen. Et samlingspunkt med et tilhørende innovationsfællesskab mellem klassetrinene. En fællesskabsfølelse blandt elever fra Herning omegn. En fællesskabsfølelse som associerer til det fællesskab der er i Herning – en by med provinser.

På trods af de nye, stilrene lokaler er der dog utilfredshed blandt nogle af innovationseleverne. Rygterne siger, at grunden til utilfredsheden skyldes en manglende kantine i den nye bygning. Dette betyder altså, at man skal udenfor og over en vej for at købe mad i den nuværende kantine. En anonym elev fra innovationsklassen 2.F udtaler sig således: ”Det er jo grotesk”.

Bygningen byder på et stilrent design, med lækre lokaler.

3.283 Replies to “Herningsholm; nu med ny bygning”

  1. What i don’t realize is in reality how you’re no longer actually much more well-favored than you might be now. You are so intelligent. You understand therefore considerably in terms of this subject, produced me personally believe it from so many varied angles. Its like men and women are not interested unless it¡¦s one thing to accomplish with Lady gaga! Your personal stuffs excellent. Always maintain it up!

  2. Whats Going down i’m new to this, I stumbled upon this I have discovered It absolutely useful and it has helped me out loads. I hope to give a contribution & assist different customers like its aided me. Great job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *