Herningsholm Erhvervsskole. Et helt almindeligt gymnasie, der nu er på banen med en ny bygning. Herningsholm Erhvervsskole går nemlig i fodsporende på den udvikling som Herning by er i gang med. En by der nemlig nu er i stor udvikling. Skolen udvider nemlig med en ny bygning og med flotte lokaler.

Bygningen er lokaliseret på Lillelundsvej i Herning, hvor intentionen er at samle innovationsklasserne. Herved kan skolen skabe det mest optimale lærings- og udviklingsområde, hvor de kreative elever vil blive samlet. Der vil altså blive skabt et nyt samlingspunkt for elever og lærere på innovationslinjen. Et samlingspunkt med et tilhørende innovationsfællesskab mellem klassetrinene. En fællesskabsfølelse blandt elever fra Herning omegn. En fællesskabsfølelse som associerer til det fællesskab der er i Herning – en by med provinser.

På trods af de nye, stilrene lokaler er der dog utilfredshed blandt nogle af innovationseleverne. Rygterne siger, at grunden til utilfredsheden skyldes en manglende kantine i den nye bygning. Dette betyder altså, at man skal udenfor og over en vej for at købe mad i den nuværende kantine. En anonym elev fra innovationsklassen 2.F udtaler sig således: ”Det er jo grotesk”.

Bygningen byder på et stilrent design, med lækre lokaler.

2.539 Replies to “Herningsholm; nu med ny bygning”

 1. Pingback: خرید vpn
 2. Do you have a spam problem on this site; I also am a blogger, and I was curious about your situation; many of us have created some nice methods and we are looking to swap strategies with other folks, why not shoot me an email if interested.

 3. Hey would you mind letting me know which hosting company you’re working with?
  I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and I must say this blog loads a
  lot quicker then most. Can you suggest a good internet hosting provider at a honest price?
  Cheers, I appreciate it!

 4. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, fantastic blog!

 5. Pingback: خرید vpn
 6. Can I just say what a relief to search out somebody who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You positively know the best way to deliver a problem to gentle and make it important. More folks must learn this and perceive this aspect of the story. I cant imagine youre no more well-liked because you positively have the gift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *