Herningsholm Erhvervsskole. Et helt almindeligt gymnasie, der nu er på banen med en ny bygning. Herningsholm Erhvervsskole går nemlig i fodsporende på den udvikling som Herning by er i gang med. En by der nemlig nu er i stor udvikling. Skolen udvider nemlig med en ny bygning og med flotte lokaler.

Bygningen er lokaliseret på Lillelundsvej i Herning, hvor intentionen er at samle innovationsklasserne. Herved kan skolen skabe det mest optimale lærings- og udviklingsområde, hvor de kreative elever vil blive samlet. Der vil altså blive skabt et nyt samlingspunkt for elever og lærere på innovationslinjen. Et samlingspunkt med et tilhørende innovationsfællesskab mellem klassetrinene. En fællesskabsfølelse blandt elever fra Herning omegn. En fællesskabsfølelse som associerer til det fællesskab der er i Herning – en by med provinser.

På trods af de nye, stilrene lokaler er der dog utilfredshed blandt nogle af innovationseleverne. Rygterne siger, at grunden til utilfredsheden skyldes en manglende kantine i den nye bygning. Dette betyder altså, at man skal udenfor og over en vej for at købe mad i den nuværende kantine. En anonym elev fra innovationsklassen 2.F udtaler sig således: ”Det er jo grotesk”.

Bygningen byder på et stilrent design, med lækre lokaler.

299 Replies to “Herningsholm; nu med ny bygning”

  1. Nice post. I be taught one thing tougher on different blogs everyday. It can always be stimulating to read content material from other writers and follow a bit one thing from their store. I抎 prefer to use some with the content on my weblog whether you don抰 mind. Natually I抣l provide you with a hyperlink in your web blog. Thanks for sharing.

  2. I simply had to say thanks again. I am not sure what I would’ve undertaken without the actual advice discussed by you over my situation. This has been a very scary matter in my circumstances, however , understanding a new expert form you resolved that forced me to leap for joy. Extremely happier for the support as well as pray you know what an amazing job your are accomplishing training some other people via a blog. Probably you’ve never met all of us.

  3. I was very pleased to seek out this web-site.I wished to thanks for your time for this excellent read!! I definitely having fun with every little bit of it and I’ve you bookmarked to take a look at new stuff you weblog post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *