Herningsholm Erhvervsskole. Et helt almindeligt gymnasie, der nu er på banen med en ny bygning. Herningsholm Erhvervsskole går nemlig i fodsporende på den udvikling som Herning by er i gang med. En by der nemlig nu er i stor udvikling. Skolen udvider nemlig med en ny bygning og med flotte lokaler.

Bygningen er lokaliseret på Lillelundsvej i Herning, hvor intentionen er at samle innovationsklasserne. Herved kan skolen skabe det mest optimale lærings- og udviklingsområde, hvor de kreative elever vil blive samlet. Der vil altså blive skabt et nyt samlingspunkt for elever og lærere på innovationslinjen. Et samlingspunkt med et tilhørende innovationsfællesskab mellem klassetrinene. En fællesskabsfølelse blandt elever fra Herning omegn. En fællesskabsfølelse som associerer til det fællesskab der er i Herning – en by med provinser.

På trods af de nye, stilrene lokaler er der dog utilfredshed blandt nogle af innovationseleverne. Rygterne siger, at grunden til utilfredsheden skyldes en manglende kantine i den nye bygning. Dette betyder altså, at man skal udenfor og over en vej for at købe mad i den nuværende kantine. En anonym elev fra innovationsklassen 2.F udtaler sig således: ”Det er jo grotesk”.

Bygningen byder på et stilrent design, med lækre lokaler.

907 Replies to “Herningsholm; nu med ny bygning”

 1. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I’ve joined your rss feed and look forward
  to seeking more of your magnificent post.
  Also, I have shared your web site in my social networks!

 2. Aw, this was an extremely nice post. Finding the time and actual effort to create a very good article… but what
  can I say… I put things off a lot and never manage to get anything done.

 3. I waѕ suggested thiѕ web site by my cousin. I’m now
  not positive ԝhether tһis put up is writtеn bу meаns of
  him as nobodу else recognize such distinctive ɑpproximately my problem.
  Y᧐u are wonderful! Ƭhank үoս!

 4. I ɗօ not knoԝ whеther it’ѕ јust me orr іf evеryone
  elѕe encountering ρroblems witһ your site. It looks likе some of tһe text іn your
  posts are running off the screen. Can somebօdy elsе please provide feedback ɑnd ⅼet me know if tһіs is happening to
  them too? Tһis may be a issue ԝith my browser because Ι’ve haԁ this һappen before.
  Cheers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *