Herningsholm Erhvervsskole. Et helt almindeligt gymnasie, der nu er på banen med en ny bygning. Herningsholm Erhvervsskole går nemlig i fodsporende på den udvikling som Herning by er i gang med. En by der nemlig nu er i stor udvikling. Skolen udvider nemlig med en ny bygning og med flotte lokaler.

Bygningen er lokaliseret på Lillelundsvej i Herning, hvor intentionen er at samle innovationsklasserne. Herved kan skolen skabe det mest optimale lærings- og udviklingsområde, hvor de kreative elever vil blive samlet. Der vil altså blive skabt et nyt samlingspunkt for elever og lærere på innovationslinjen. Et samlingspunkt med et tilhørende innovationsfællesskab mellem klassetrinene. En fællesskabsfølelse blandt elever fra Herning omegn. En fællesskabsfølelse som associerer til det fællesskab der er i Herning – en by med provinser.

På trods af de nye, stilrene lokaler er der dog utilfredshed blandt nogle af innovationseleverne. Rygterne siger, at grunden til utilfredsheden skyldes en manglende kantine i den nye bygning. Dette betyder altså, at man skal udenfor og over en vej for at købe mad i den nuværende kantine. En anonym elev fra innovationsklassen 2.F udtaler sig således: ”Det er jo grotesk”.

Bygningen byder på et stilrent design, med lækre lokaler.

1.135 Replies to “Herningsholm; nu med ny bygning”

 1. Hallo gibt, Ich entdeckte Ihre Webseite über Google sogar als Suche
  nach bezogenen Thema, Ihr Website kam auf, es sieht aus scheint zu sein good.
  Ich habe Lesezeichen in meinemm Google-Bookmarks.
  Hallo gibt, einfach war bewusst Ihre weblog Durch, und beindet dass es wirklich informativ.

  Ich bbin wirst aufpassen für Brüssel. Ich schätzen wenn
  Sie geschehen, weiter dies in Zukunft. Viele Leuite wird wahrscheinlich profitiert von Ihrem Schreiben. Cheers!

 2. Simply want to say your article is as surprising. The clarity in your post is simply cool and
  i could assume you’re an expert on this subject. Well with your permission let
  me to grab your RSS feed to keep up to date with
  forthcoming post. Thanks a million and please continue the rewarding
  work.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *