Herningsholm Erhvervsskole. Et helt almindeligt gymnasie, der nu er på banen med en ny bygning. Herningsholm Erhvervsskole går nemlig i fodsporende på den udvikling som Herning by er i gang med. En by der nemlig nu er i stor udvikling. Skolen udvider nemlig med en ny bygning og med flotte lokaler.

Bygningen er lokaliseret på Lillelundsvej i Herning, hvor intentionen er at samle innovationsklasserne. Herved kan skolen skabe det mest optimale lærings- og udviklingsområde, hvor de kreative elever vil blive samlet. Der vil altså blive skabt et nyt samlingspunkt for elever og lærere på innovationslinjen. Et samlingspunkt med et tilhørende innovationsfællesskab mellem klassetrinene. En fællesskabsfølelse blandt elever fra Herning omegn. En fællesskabsfølelse som associerer til det fællesskab der er i Herning – en by med provinser.

På trods af de nye, stilrene lokaler er der dog utilfredshed blandt nogle af innovationseleverne. Rygterne siger, at grunden til utilfredsheden skyldes en manglende kantine i den nye bygning. Dette betyder altså, at man skal udenfor og over en vej for at købe mad i den nuværende kantine. En anonym elev fra innovationsklassen 2.F udtaler sig således: ”Det er jo grotesk”.

Bygningen byder på et stilrent design, med lækre lokaler.

1.321 Replies to “Herningsholm; nu med ny bygning”

 1. Hello! I could have sworn I’ve been to this site before
  but after looking at some of the posts I realized it’s new to
  me. Regardless, I’m certainly pleased I found it and
  I’ll be bookmarking it and checking back frequently!

 2. I think this is among the so much important info for me.
  And i’m satisfied reading your article. However wanna observation on some normal issues, The web site taste is ideal, the articles
  is truly great : D. Excellent process, cheers

 3. Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you may be a great author.
  I will make certain to bookmark your blog and will often come back very soon. I want to encourage
  continue your great writing, have a nice morning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *