Vi hører igen og igen om overfald og voldtægter i Herning. Herning Folkeblad har skrevet over 2.000 artikler om forbrydelser alene fra 2015-2017.

Af Mathias Kannegaard

Senest i dag kan man læse to artikler om tyverier. Vi hører om forbrydelser, overfald og voldtægter hele tiden. I avisen, på TV og på nettet. ”Nytårsdrabet er fortsat et mysterium”, ”Dømt for tyverier og trusler” og ”Dommer fængsler to unge mænd for voldtægt”. Dette er bare et lille udpluk af overskrifterne fra den seneste måneds artikler fra Herning Folkeblad.

Men en artikel per sag er ikke nok. Der blev skrevet to artikler, om to unge der blev anholdt for voldtægt i Hobro, og der blev skrevet intet mindre end 5 artikler om en overlæge der voldtog en reservelæge.

Er Danmark og Herning virkelig så farligt et sted at bo? Er voldtægter, overfald og tyverier virkelig hverdag i Herning? Ikke hvis man lytter de kolde fakta fra Danmarks statistik. Danmarks statistik oplyser, at der blev anmeldt 147.151 sager i 2011K4. Sammenlignet med 2016K4 hvor der var 127.704 sager, kan man se et fald i sager. Flere medier bekræfter denne tendens. Blandt andet skriver TV2: ”Kriminaliteten falder støt, fordi de unge rykker fra gaden til nettet”.

Om det er trygt at bo i Herning er op til dig, men fakta er, at kriminaliteten falder.

 

1.354 Replies to “Historisk høj eller lav kriminalitet i Herning?”

 1. Hеllo! Woսld ʏou mind іf Ӏ share your blog wuth my twitter gгoup?
  Thеre’ѕ a lot of people tһat I think would reaoly appreciɑtе your content.
  Please let me know. Ƭhank you

 2. Hey there! Someone in my Facebook grlup shaed this site ᴡith ᥙs so I camе to check it out.

  I’m definitely enjoying thе information. I’m bookmardking and willl be tweeting tһis t᧐ my followers!
  Excellent blog ɑnd fantastic style ɑnd design.

 3. It’s the best time to make a few plans for the longer term and it’s time to be happy. I have read this publish and if I may I wish to counsel you few interesting issues or suggestions. Maybe you could write subsequent articles regarding this article. I want to read even more issues approximately it!|

 4. I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade blog post from you in the upcoming as well. In fact your creative writing skills has inspired me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings fast. Your write up is a good example of it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *