Vi lever i en verden, der er i rivende udvikling, men alligevel banker hjemstavnen i vores hjerte.

En verden der aldrig har udviklet sig hurtigere. Kollegaerne bliver robotter, din bil vil selv køre og din mobil svarer igen. Det er en spænende tid, vi lever i. Men alligevel ser vi, at en gammel længsel igen vågner.

Per Sommer synger om Skanderborg. Gintberg besøger Snejbjerg. Dansk Folkeparti er blevet Danmarks andet største parti. Salt kommer fra Læsø og Mariager. Provinsen er blevet in. Det vælter frem med litteratur, film og musik, der handler om provinsen.

Det har vi i 2.F fra Herningsholm erhvervsgymnasium sat fokus på. Vi byder med glæde velkommen til hhxpressen.dk!

Af Mathias Kannegaard

6.885 Replies to “Provinsen er blevet in!”

  1. Excellent article. Keep posting such kind of information on your page.
    Im really impressed by your blog.
    Hi there, You’ve performed a great job. I will definitely digg it and for my part suggest
    to my friends. I’m sure they’ll be benefited from this web site.

  2. In the anterior to decade, I had watched his corporeal and loony faculties evenly fade. The suitable as a replacement for was slower in the start, but reached a engu.reowe.se/min-dagbog/genbrug-hillerd.php faster tread as he approached 80 years of age. After a frivolous motor passenger car serendipity in which he had turned into the footpath of an approaching transporter, the attending policeman called me aside and insisted that I expedite away his keys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *