Vi lever i en verden, der er i rivende udvikling, men alligevel banker hjemstavnen i vores hjerte.

En verden der aldrig har udviklet sig hurtigere. Kollegaerne bliver robotter, din bil vil selv køre og din mobil svarer igen. Det er en spænende tid, vi lever i. Men alligevel ser vi, at en gammel længsel igen vågner.

Per Sommer synger om Skanderborg. Gintberg besøger Snejbjerg. Dansk Folkeparti er blevet Danmarks andet største parti. Salt kommer fra Læsø og Mariager. Provinsen er blevet in. Det vælter frem med litteratur, film og musik, der handler om provinsen.

Det har vi i 2.F fra Herningsholm erhvervsgymnasium sat fokus på. Vi byder med glæde velkommen til hhxpressen.dk!

Af Mathias Kannegaard

3.077 Replies to “Provinsen er blevet in!”

  1. I just wanted to construct a note in order to thank you for the splendid tactics you are sharing here. My time consuming internet investigation has at the end of the day been honored with professional points to talk about with my friends and family. I would mention that most of us readers are definitely lucky to exist in a great website with many wonderful people with interesting plans. I feel really blessed to have discovered the web page and look forward to many more brilliant times reading here. Thanks a lot once more for everything.

  2. Недавно пересматривал данные сети, неожиданно к своему удивлению заметил нужный ресурс. Это он: Лирика купить . Для моих близких вышеуказанный сайт произвел радостное впечатление. До свидания!

  3. Накануне разглядывал содержание сети, и неожиданно к своему восторгу заметил интересный веб-сайт. Посмотрите: https://www.mobile-tracker.online/ . Для нас данный веб-сайт оказал радостное впечатление. Всего наилучшего!

  4. Прошлой ночью изучал содержимое инет, случайно к своему восторгу заметил неплохой ресурс. Смотрите: Лирика купить . Для нас вышеуказанный ресурс оказал радостное впечатление. Всего доброго!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *