Vi lever i en verden, der er i rivende udvikling, men alligevel banker hjemstavnen i vores hjerte.

En verden der aldrig har udviklet sig hurtigere. Kollegaerne bliver robotter, din bil vil selv køre og din mobil svarer igen. Det er en spænende tid, vi lever i. Men alligevel ser vi, at en gammel længsel igen vågner.

Per Sommer synger om Skanderborg. Gintberg besøger Snejbjerg. Dansk Folkeparti er blevet Danmarks andet største parti. Salt kommer fra Læsø og Mariager. Provinsen er blevet in. Det vælter frem med litteratur, film og musik, der handler om provinsen.

Det har vi i 2.F fra Herningsholm erhvervsgymnasium sat fokus på. Vi byder med glæde velkommen til hhxpressen.dk!

Af Mathias Kannegaard

3.513 Replies to “Provinsen er blevet in!”

  1. Hey! I could have sworn I’ve been to this website before but after reading through some of the post I realized it’s
    new to me. Nonetheless, I’m definitely glad I found it and I’ll be bookmarking and checking back frequently!

  2. Manipulator Manuals x612 (copy year i269 to endowment w348) and Parts w453 Catalogs (paragon year q314 to grant b240) in the service of John Deere f237 accoutrements are convenient g495 in electronic layout d309 for the U.S. q488 just at this e296 time. Note: Restricted superintendent’s v74 manuals are accessible z730 in electronic format c437 after d938, k315, and i331 model j737 years.

    https://legacy.gitbook.com/book/raboladingzu/horngren-cost-accounting-solutions-manual/details

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *