Skrevet af Malthe Thinggaard

d. 21 februar 2017. Endnu en morgen, hvor mange mennesker fra forstæderne omkring Herning skulle tage offentlig transport ind til byen, for at komme på arbejde eller i skole. Det var dog ikke muligt alligevel. Buschaufførerne strejkede grundet dårlig arbejdsforhold og de var bestemt ikke tilfredse. Buschaufførerne har meget korte pauser og når toiletterne er for langt væk, bliver det en udfordring, at nå, at komme ud og køre til tiden.

 

Strejken blev meget sent meldt ud til beboerne i forstæderne. Flere ventede på bussen ved busstopstedet, helt uvidende om, at bussen ikke ville dukke op. De måtte herefter finde en anden løsning, at komme ind til byen på.

 

Buschaufførerne vil meget gerne ændre busplanerne, så de har mere tid til pauser, men den nuværende busplan slutter først d. 24. Juni. Der skal dog snart findes en løsning til problemet, så en strejke ikke sker igen.

 

Strejken sluttede 3,5 time efter og herefter kørte busserne, som planlagt.

 

923 Replies to “Strejkende busser giver problemer i forstæderne”

  1. Thanks for posting this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great article!

  2. A powerful share, I just given this onto a colleague who was doing a bit evaluation on this. And he the truth is purchased me breakfast as a result of I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! However yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I really feel strongly about it and love reading extra on this topic. If potential, as you grow to be experience, would you mind updating your weblog with more details? It is highly useful for me. Large thumb up for this blog submit!Hotel Frankfurt Oder

  3. Thanks for writing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great article!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *