Skrevet af Malthe Thinggaard

d. 21 februar 2017. Endnu en morgen, hvor mange mennesker fra forstæderne omkring Herning skulle tage offentlig transport ind til byen, for at komme på arbejde eller i skole. Det var dog ikke muligt alligevel. Buschaufførerne strejkede grundet dårlig arbejdsforhold og de var bestemt ikke tilfredse. Buschaufførerne har meget korte pauser og når toiletterne er for langt væk, bliver det en udfordring, at nå, at komme ud og køre til tiden.

 

Strejken blev meget sent meldt ud til beboerne i forstæderne. Flere ventede på bussen ved busstopstedet, helt uvidende om, at bussen ikke ville dukke op. De måtte herefter finde en anden løsning, at komme ind til byen på.

 

Buschaufførerne vil meget gerne ændre busplanerne, så de har mere tid til pauser, men den nuværende busplan slutter først d. 24. Juni. Der skal dog snart findes en løsning til problemet, så en strejke ikke sker igen.

 

Strejken sluttede 3,5 time efter og herefter kørte busserne, som planlagt.

 

1.306 Replies to “Strejkende busser giver problemer i forstæderne”

 1. Simply desire to say your article is as surprising.
  The clearness for your put up is simply nice and that i could suppose
  you are a professional in this subject. Well together with your permission allow me to
  seize your feed to keep updated with impending post.

  Thank you 1,000,000 and please carry on the gratifying work.

 2. Hey There. I discovered your weblog using msn. That is a really well written article.

  I’ll make sure to bookmark it and come back to learn more of your helpful information. Thank you
  for the post. I’ll definitely comeback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *