Skrevet af Malthe Thinggaard

d. 21 februar 2017. Endnu en morgen, hvor mange mennesker fra forstæderne omkring Herning skulle tage offentlig transport ind til byen, for at komme på arbejde eller i skole. Det var dog ikke muligt alligevel. Buschaufførerne strejkede grundet dårlig arbejdsforhold og de var bestemt ikke tilfredse. Buschaufførerne har meget korte pauser og når toiletterne er for langt væk, bliver det en udfordring, at nå, at komme ud og køre til tiden.

 

Strejken blev meget sent meldt ud til beboerne i forstæderne. Flere ventede på bussen ved busstopstedet, helt uvidende om, at bussen ikke ville dukke op. De måtte herefter finde en anden løsning, at komme ind til byen på.

 

Buschaufførerne vil meget gerne ændre busplanerne, så de har mere tid til pauser, men den nuværende busplan slutter først d. 24. Juni. Der skal dog snart findes en løsning til problemet, så en strejke ikke sker igen.

 

Strejken sluttede 3,5 time efter og herefter kørte busserne, som planlagt.

 

950 Replies to “Strejkende busser giver problemer i forstæderne”

  1. Amongst me and my partner we’ve owned much more MP3 players above the decades than I can count, which includes Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, and so forth. But, the previous number of several years I have solved down in the direction of one particular line of players. Why? Mainly because I was satisfied toward check out how well-designed and enjoyable to seek the services of the underappreciated (and extensively mocked) Zunes are.

  2. Sorry for the large research, yet I am Quite loving the fresh new Zune, and count on this, as effectively as the Terrific opinions some other americans comprise created, will guidance your self decide if it is really the instantly preference for your self.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *