En dejlig efterårs dag i oktober skulle vise sig at blive skæbnesvangre for den 68-årige pensionist; Eigil Sørensen fra Kibæk. Eigil og tre venner fra den lokale cykelklub tog nemlig en cykeltur på deres mountainbikes, som de så ofte gør. Gruppen cyklede og nåede et godt stykke væk fra Kibæk, da Eigil blev nødt til at stande.  Han kunne mærke, at der var noget galt. Eigil satte sig, mens vennerne fulgte med rundt om ham. Der skete det så. Eigils vejrtrækning stoppede og pulsen forsvandt. Vennerne handlede hurtigt og startede med det samme at give Eigil hjertemassage. Kort efter hjertemassagens begyndelse kom en bil i mod dem. Vennerne fik stoppet bilen, hvorefter de hurtigt kørte til Kibæk efter en hjertestarter. På samme tid blev der ringet efter hjælp til både ambulancer, samt andre venner fra Kibæk. Heldigvis lykkedes de to sidste af vennerne, der var blevet tilbage, at få liv i Eigil efter at have været oppe og støde 3 gange.

Eigil udtalte dog at han selv mente at han var død i 12 til 14 minutter.

En af vennerne, Tom Grønkjær sagde ”Jeg synes, den største belønning var, da jeg kunne snakke med Eigil dagen efter, hvor han havde fået lov til at lave et opkald. Det syntes han så, at jeg skulle have.”

Takket været hjælpen og det gode fællesskab mellem gruppen fra den lille by Kibæk er Eigil nu, med imponerende 200 kilometer om ugen, kommet tilbage på cyklen, tilbage på vejene og tilbage på banen.

1.535 Replies to “Tilbage på banen”

  1. I together with my buddies appeared to be checking the excellent pointers from your web site and so before long developed a horrible suspicion I had not thanked the site owner for those strategies. Those boys came absolutely warmed to study them and already have in fact been taking pleasure in those things. Thank you for actually being well accommodating as well as for getting certain exceptional things most people are really needing to know about. Our own sincere regret for not expressing gratitude to sooner.

  2. I precisely desired to say thanks once again. I’m not certain what I would have undertaken without the type of tricks shared by you over this situation. It was actually an absolute depressing case in my position, however , discovering a well-written strategy you managed the issue made me to weep over happiness. Now i am happier for your help and then expect you are aware of an amazing job that you’re getting into training the others all through your websites. I am certain you haven’t encountered any of us.

  3. I would like to convey my love for your kindness for those individuals that need help on this matter. Your real commitment to getting the message all-around became pretty functional and have really empowered professionals much like me to arrive at their aims. Your amazing informative guideline entails a lot to me and even more to my colleagues. Warm regards; from everyone of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *