En dejlig efterårs dag i oktober skulle vise sig at blive skæbnesvangre for den 68-årige pensionist; Eigil Sørensen fra Kibæk. Eigil og tre venner fra den lokale cykelklub tog nemlig en cykeltur på deres mountainbikes, som de så ofte gør. Gruppen cyklede og nåede et godt stykke væk fra Kibæk, da Eigil blev nødt til at stande.  Han kunne mærke, at der var noget galt. Eigil satte sig, mens vennerne fulgte med rundt om ham. Der skete det så. Eigils vejrtrækning stoppede og pulsen forsvandt. Vennerne handlede hurtigt og startede med det samme at give Eigil hjertemassage. Kort efter hjertemassagens begyndelse kom en bil i mod dem. Vennerne fik stoppet bilen, hvorefter de hurtigt kørte til Kibæk efter en hjertestarter. På samme tid blev der ringet efter hjælp til både ambulancer, samt andre venner fra Kibæk. Heldigvis lykkedes de to sidste af vennerne, der var blevet tilbage, at få liv i Eigil efter at have været oppe og støde 3 gange.

Eigil udtalte dog at han selv mente at han var død i 12 til 14 minutter.

En af vennerne, Tom Grønkjær sagde ”Jeg synes, den største belønning var, da jeg kunne snakke med Eigil dagen efter, hvor han havde fået lov til at lave et opkald. Det syntes han så, at jeg skulle have.”

Takket været hjælpen og det gode fællesskab mellem gruppen fra den lille by Kibæk er Eigil nu, med imponerende 200 kilometer om ugen, kommet tilbage på cyklen, tilbage på vejene og tilbage på banen.

1.438 Replies to “Tilbage på banen”

 1. Apple now contains Rhapsody as an app, which is a superb begin, however it is presently hampered by means of the incapacity in direction of store regionally on your iPod, and incorporates a dismal 64kbps little bit price tag. If this alterations, then it will relatively negate this comfort for the Zune, but the 10 music per thirty day period will continue to be a significant in addition inside of Zune Pass’ prefer.

 2. Admiring the hard work you put into your site and detailed information you offer.
  It’s good to come across a blog every once
  in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Fantastic read!
  I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to
  my Google account.

 3. Apple already incorporates Rhapsody as an application, which is a fantastic commence, nevertheless it is at present hampered via the incapacity towards retail outlet locally on your iPod, and contains a dismal 64kbps bit selling price. If this adjustments, then it will fairly negate this benefit for the Zune, but the Ten songs for each month will nevertheless be a large in addition within just Zune Pass’ like.

 4. If you’re nonetheless on the fence: get your beloved earphones, brain down towards a Best Buy and request to plug them into a Zune then an iPod and perspective which one particular seems much better in direction of yourself, and which interface will make yourself smile more. Then you are going to recognize which is straight for on your own.

 5. Hey There. I discovered your blog using msn. That is a really well written article.
  I will be sure to bookmark it and come back to learn more of your useful information. Thank you for the post.
  I’ll definitely comeback.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *