Der er mange ting der kan definere provinser, Men hvad sker der i provinsen på en helt normal dag, en sommeraften.

En varm sommeraften, når man kommer gående hen ad gaden, kan mange ting forekomme, børnene spiller fodbold på de halv forfaldne mål der er på en græsplæne i nabolaget, Men det gør ikke noget, de har hinanden, og de binder samfundet sammen for fremtiden. Når man kigger sig bare lidt rundt er det muligt, at en far og søn, spille hockey midt på vejen. I provinsen Herning regnes der ikke med, at der kommer biler kørende i et lille hyggeligt nabolag. Selv hvis der kommer en bil, vil det alligevel være en forstående nabo eller nærliggende beboer, som uden bebrejdelse enten spiller med eller venter den ekstra tid, der går, før de har fjernet sig fra vejen.

I det fjerne kan man høre musik spille, det lyder lystigt og der kan høres latter, længere nede af gaden er der gadefest, alle er mødt op, der bliver spist og drukket og det er en lystig aften, den helstegte pattegris drejer rundt på grillen, og børnene venter i spænding mens den steger. Efter middagen mens de voksne pakker sammen, og børnene leger i gaden, er der nogen af børnene der får masser af sjov ud af det grisehoved der sad på den helstegte pattegris.

1.222 Replies to “Vejfest”

  1. My wife and i felt comfortable that Peter could deal with his inquiry through the entire ideas he had in your site. It’s not at all simplistic just to find yourself giving away helpful hints which other people could have been selling. And we do understand we have got you to thank because of that. These illustrations you made, the easy site menu, the relationships you can assist to promote – it is all terrific, and it’s really facilitating our son and the family reason why that subject is exciting, and that’s particularly fundamental. Thank you for everything!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *