Der er mange ting der kan definere provinser, Men hvad sker der i provinsen på en helt normal dag, en sommeraften.

En varm sommeraften, når man kommer gående hen ad gaden, kan mange ting forekomme, børnene spiller fodbold på de halv forfaldne mål der er på en græsplæne i nabolaget, Men det gør ikke noget, de har hinanden, og de binder samfundet sammen for fremtiden. Når man kigger sig bare lidt rundt er det muligt, at en far og søn, spille hockey midt på vejen. I provinsen Herning regnes der ikke med, at der kommer biler kørende i et lille hyggeligt nabolag. Selv hvis der kommer en bil, vil det alligevel være en forstående nabo eller nærliggende beboer, som uden bebrejdelse enten spiller med eller venter den ekstra tid, der går, før de har fjernet sig fra vejen.

I det fjerne kan man høre musik spille, det lyder lystigt og der kan høres latter, længere nede af gaden er der gadefest, alle er mødt op, der bliver spist og drukket og det er en lystig aften, den helstegte pattegris drejer rundt på grillen, og børnene venter i spænding mens den steger. Efter middagen mens de voksne pakker sammen, og børnene leger i gaden, er der nogen af børnene der får masser af sjov ud af det grisehoved der sad på den helstegte pattegris.

2.039 Replies to “Vejfest”

  1. Hey there. I found your site by means of Google whilst searching for a related matter, your website got here up. It seems to be great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

  2. Hello there. I discovered your blog by means of Google at the same time as searching for a related subject, your site got here up. It looks great. I have bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

  3. Hiya, I am really glad I’ve found this info. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really frustrating. A good web site with interesting content, this is what I need. Thank you for making this web site, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

  4. Hi there. I found your web site by means of Google even as looking for a comparable matter, your website came up. It looks great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks to come back then.

  5. Good post. I learn something totally new and challenging on sites I stumbleupon on a daily
    basis. It’s always interesting to read content from other
    authors and use something from other sites.

  6. Awesome post. I’m a normal visitor of your blog and appreciate you taking the time to maintain the excellent site. I’ll be a frequent visitor for a really long time.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *