Roy Lichtenstein, bedre kendt som ham der lavede den populære pop art-genren. Roy var en amerikansk maler og grafiker som malede specielle grafiske billedere, fået inspiration af tegneserie. Han var en af ledende for Pop-Art genren. Pop art-genren var et meget anderledes kunststykke, som kom frem i starten af 60’erne. Hans kunstværker ligner meget uddrag fra tegneserier, hvor han også sætter talebobler ind med et kort citat som personen siger eller tænker.

Et af Lichtenstein mest populære værker er Whaam! Som udkom i 1963 i London. Maleriet forestiller en fighter fly affyre en raket ind i et fjendtligt fly, med en efterfølgende rød og gul eksplosion. H

 

Omkring 1964 begynder Lichtenstein at eksperimentere med skulptur. Han indgik et sammenarbejde med en keramiker som modelleret form af hovet ud af ler. Han benyttede glasur til at skabe samme slags grafiske motiver, som han havde brugte i hans tideligere værker. Hans værk blev til For Head of Girl (1964).

 

Billede af Roy:

Skrevet af Frederik Østergaard

 

990 Replies to “Roy Lichtenstein”

  1. Lo del tío este ya incluso traspasa lo calificable. Es un jeta de los más grandes que existen bajo la capa del cielo.Verdaderamente no entiendo como en el PP, por muy laxos que sean, no toman medidas con estos personajes.Ya sé que me vais a decir que son muy corruptos pero, incluso así, hay límites.Hay algunas cosas que no se puedan tolerar y esta es una de ellas.Saludos

  2. пишет:Ну что я могу сказать. Со сном и спорт залом ты молодец. Я все никак не могу найти время на спорт, хотя тоже запланировал.А я уже думал что после Тая ты Гуру в английском VA:F [1.9.21_1169]Рейтинг: +1 (оценок: 1)

  3. MB, and after you brought your chessboard to the parchesi match or visa versa then they change the rules of both games and hide the location of the tournament.I steal this concept from Alan Watts- i read this particular book while in class at IOAC- Army schools are good for something . For a personal comment;Yes indeed you are an attitude case but you’ve earned the right to be what you want to be. jim

  4. it in various ways.I feel that even those few who might have good intentions and are for gun control, are dishonest, because they will not listen to reason, and will not look at the facts. They are bound by irrational fear and ingnorance. The rest are dishonest from the ‘get-go’.

  5. I want to show my appreciation to the writer for rescuing me from such a circumstance. As a result of exploring throughout the search engines and coming across ideas which were not beneficial, I figured my life was over. Existing minus the solutions to the difficulties you have resolved by way of your short post is a critical case, as well as those which may have negatively affected my career if I hadn’t noticed the website. Your personal know-how and kindness in playing with almost everything was very useful. I’m not sure what I would have done if I hadn’t encountered such a stuff like this. I can now look ahead to my future. Thank you so much for the specialized and sensible guide. I won’t be reluctant to refer the blog to any person who desires care on this issue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *