HHXpressen har tideligere i dag interviewet en Dreamlover. Jytte-Tove født 1951 og vokset op som et af de såkaldte blomsterbørn, brændte sine BH’er, groede sine kønshår og udlevede alle fordomme der forekommer anno 2017, vedrørende den fri seksualitet.

Men hvad var det der bevirkede at Jytte-Tove Hermansen, i en alder af 16 år besluttede sig for at udleve sine seksualitet gennem et utallige antal af bollevenner.

 

Jytte-Tove voksede op i Indre København, på Kronprinsessegade. Som datter af en rigmandsfamilie, fra overklassen, med en 11 år ældre storebror, syntes Jytte-Tove ikke at lyde som den oplagte kandidat til livet som Hippie.
Min far var bankmand, min mor hjemmegående og min bror studerede Jura på Fakultet i København. Så man kan ikke ligefrem sige, at min frie seksualitet og min mangel på brug af BH, blev budt velkommen med åbne arme.” Siger Jytte-Tove og ler.

 

Da Jytte-Tove startede sit oprør som blot 16-årig, blev dette ikke modtaget med hyldest fra familiens side. ”… Nej mine forældre var ikke just begejstrede, da jeg tog konflikten op med dem, og et år senere flyttede i Thylejeren”

 

Jytte-Tove Hermansen beskriver hendes tid i Thylejeren som værende fri, uden begrænsninger og afslappet. Men hvad HHXpressens rapporter virkelig er ude efter er som sådan ikke hvordan de levede, men langt nærmere; Hvorfor de levede, som de gjorde?

 

”… Tjo… Jamen vi var kørt sur i den samme trummerum fra vores forældre og autoriteterne, om hvorvidt vi alle skulle blive til noget.” siger Jytte-tove med et suk. ”Der var et konstant fokus på vores fremtid og på de materielle goder i vores liv. Det var ikke det vi vægtede. Så man kan vel udtrykke det i meget forskellige grudprincipper.” Siger Jytte-Tove Hermansen smilende.

 

 

788 Replies to “En Dream Lover: Jytte-Tove”

 1. Its such as you read my mind! You appear to understand
  so much approximately this, like you wrote
  the e book in it or something. I believe that you just can do with a few p.c.
  to power the message house a little bit, however instead
  of that, this is great blog. A great read. I’ll definitely be back.

 2. Thanks a lot for giving everyone an extremely splendid possiblity to read in detail from this web site. It is usually so beneficial plus stuffed with fun for me and my office co-workers to visit your website no less than thrice in one week to read the new guides you have. Of course, I’m just certainly pleased with your astounding principles you serve. Certain two areas on this page are easily the most efficient we have all ever had.

 3. A lot of thanks for your own hard work on this web site. My daughter enjoys setting aside time for investigation and it is simple to grasp why. I notice all regarding the lively manner you convey priceless techniques via this website and increase contribution from some others about this situation and our own girl is actually starting to learn a lot. Have fun with the remaining portion of the year. You’re the one conducting a remarkable job.

 4. Spot on with this write-up, I seriously feel this website needs a great
  deal more attention. I’ll probably be returning to read more, thanks for
  the advice!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *