HHXpressen har tideligere i dag interviewet en Dreamlover. Jytte-Tove født 1951 og vokset op som et af de såkaldte blomsterbørn, brændte sine BH’er, groede sine kønshår og udlevede alle fordomme der forekommer anno 2017, vedrørende den fri seksualitet.

Men hvad var det der bevirkede at Jytte-Tove Hermansen, i en alder af 16 år besluttede sig for at udleve sine seksualitet gennem et utallige antal af bollevenner.

 

Jytte-Tove voksede op i Indre København, på Kronprinsessegade. Som datter af en rigmandsfamilie, fra overklassen, med en 11 år ældre storebror, syntes Jytte-Tove ikke at lyde som den oplagte kandidat til livet som Hippie.
Min far var bankmand, min mor hjemmegående og min bror studerede Jura på Fakultet i København. Så man kan ikke ligefrem sige, at min frie seksualitet og min mangel på brug af BH, blev budt velkommen med åbne arme.” Siger Jytte-Tove og ler.

 

Da Jytte-Tove startede sit oprør som blot 16-årig, blev dette ikke modtaget med hyldest fra familiens side. ”… Nej mine forældre var ikke just begejstrede, da jeg tog konflikten op med dem, og et år senere flyttede i Thylejeren”

 

Jytte-Tove Hermansen beskriver hendes tid i Thylejeren som værende fri, uden begrænsninger og afslappet. Men hvad HHXpressens rapporter virkelig er ude efter er som sådan ikke hvordan de levede, men langt nærmere; Hvorfor de levede, som de gjorde?

 

”… Tjo… Jamen vi var kørt sur i den samme trummerum fra vores forældre og autoriteterne, om hvorvidt vi alle skulle blive til noget.” siger Jytte-tove med et suk. ”Der var et konstant fokus på vores fremtid og på de materielle goder i vores liv. Det var ikke det vi vægtede. Så man kan vel udtrykke det i meget forskellige grudprincipper.” Siger Jytte-Tove Hermansen smilende.

 

 

694 Replies to “En Dream Lover: Jytte-Tove”

  1. I would like to show thanks to you just for bailing me out of this particular trouble. After looking through the the web and finding techniques that were not pleasant, I was thinking my entire life was gone. Living without the presence of answers to the difficulties you’ve solved as a result of your entire review is a critical case, as well as the kind which may have negatively affected my entire career if I hadn’t come across the website. Your personal understanding and kindness in handling every part was valuable. I don’t know what I would have done if I hadn’t encountered such a subject like this. I’m able to at this point look forward to my future. Thanks a lot so much for the impressive and effective guide. I will not be reluctant to refer your web page to anybody who will need tips about this matter.

  2. I have to show my appreciation to this writer for rescuing me from this circumstance. Because of checking throughout the internet and seeing advice that were not powerful, I was thinking my entire life was over. Existing without the presence of approaches to the difficulties you’ve solved by way of your good guideline is a serious case, and those which might have in a negative way affected my career if I had not come across your web site. Your primary skills and kindness in maneuvering all areas was crucial. I don’t know what I would’ve done if I had not encountered such a point like this. It’s possible to at this time relish my future. Thanks a lot so much for your high quality and sensible help. I will not hesitate to suggest your site to anybody who should receive direction on this matter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *