HHXpressen har tideligere i dag interviewet en Dreamlover. Jytte-Tove født 1951 og vokset op som et af de såkaldte blomsterbørn, brændte sine BH’er, groede sine kønshår og udlevede alle fordomme der forekommer anno 2017, vedrørende den fri seksualitet.

Men hvad var det der bevirkede at Jytte-Tove Hermansen, i en alder af 16 år besluttede sig for at udleve sine seksualitet gennem et utallige antal af bollevenner.

 

Jytte-Tove voksede op i Indre København, på Kronprinsessegade. Som datter af en rigmandsfamilie, fra overklassen, med en 11 år ældre storebror, syntes Jytte-Tove ikke at lyde som den oplagte kandidat til livet som Hippie.
Min far var bankmand, min mor hjemmegående og min bror studerede Jura på Fakultet i København. Så man kan ikke ligefrem sige, at min frie seksualitet og min mangel på brug af BH, blev budt velkommen med åbne arme.” Siger Jytte-Tove og ler.

 

Da Jytte-Tove startede sit oprør som blot 16-årig, blev dette ikke modtaget med hyldest fra familiens side. ”… Nej mine forældre var ikke just begejstrede, da jeg tog konflikten op med dem, og et år senere flyttede i Thylejeren”

 

Jytte-Tove Hermansen beskriver hendes tid i Thylejeren som værende fri, uden begrænsninger og afslappet. Men hvad HHXpressens rapporter virkelig er ude efter er som sådan ikke hvordan de levede, men langt nærmere; Hvorfor de levede, som de gjorde?

 

”… Tjo… Jamen vi var kørt sur i den samme trummerum fra vores forældre og autoriteterne, om hvorvidt vi alle skulle blive til noget.” siger Jytte-tove med et suk. ”Der var et konstant fokus på vores fremtid og på de materielle goder i vores liv. Det var ikke det vi vægtede. Så man kan vel udtrykke det i meget forskellige grudprincipper.” Siger Jytte-Tove Hermansen smilende.

 

 

630 Replies to “En Dream Lover: Jytte-Tove”

  1. Pingback: tabata training
  2. Pingback: mens outlets
  3. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this fantastic blog! I suppose for now i’ll settle for bookmarking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to brand new updates and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!

  4. Thanks a lot for giving everyone remarkably pleasant chance to read critical reviews from this website. It can be so excellent and stuffed with a lot of fun for me personally and my office friends to visit your site on the least 3 times in 7 days to learn the new guidance you have got. And definitely, I’m just at all times impressed with all the outstanding tactics you serve. Selected 3 facts in this post are completely the simplest we have had.

  5. Pingback: vibrator panties
  6. I precisely had to thank you very much once again. I’m not certain what I would’ve gone through in the absence of these strategies shared by you relating to my problem. It was the alarming dilemma for me personally, but taking note of your expert fashion you handled it forced me to jump with contentment. Now i’m thankful for this advice and in addition have high hopes you know what a powerful job you are undertaking instructing many people using your web page. I am sure you haven’t encountered any of us.

  7. Pingback: 28 maya 5642
  8. I’m just commenting to let you understand what a notable discovery my girl enjoyed viewing your blog. She came to understand such a lot of issues, most notably what it is like to possess an excellent helping spirit to have the mediocre ones with no trouble fully understand a variety of very confusing matters. You really surpassed my expected results. Thank you for imparting these necessary, safe, informative and also cool thoughts on your topic to Julie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *