Af Emil Valentin Vandris Nielsen

Albert Mertz var en dansk billede kunstner Albert blev født den 31. December 1920 på Østerbro i København. Han døde dagen før sin fødselsdag i 1990. Albert Mertz var den person som lavede den første film i Danmark. Filmen hed Flugten og blev lavet i sammenarbejde med Jørgen Roos.

Albert Mertz har lavet det nedenstående billede og han kaldte det ”Deres nabo vil misunde Dem”. Hvis man kigger en ekstra gang på navnet, kan man høre at det er sagt på en gammel dansk måde. Det her med at slutte navnet med ”dem” og ikke jer. I gamle dage sagde man jo fx, vil de have en kop kaffe. Denne slags kunst var meget populær. Han lavede dette maleri i pop art perioden, som var i 1960érne.

966 Replies to “Albert Mertz”

  1. Hey very nice web site!! Guy .. Excellent .. Amazing .. I’ll bookmark your website and take the feeds additionally¡KI am happy to find numerous useful information here within the submit, we’d like develop extra strategies in this regard, thanks for sharing.. .. . .

  2. Thank you for posting this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great article!

  3. Thank you for publishing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *