Fidel Castro, Cubas præsident, har meddelt i dag, at han nu vil sende atommissilerne tilbage til Rusland, hvilket er en lettelse for resten af verden. Det er en glædens dag. 11 lange dage har verden holdt vejret og kan nu ånde lettet op. Dette har gjort, at vores nyhedsoplæser i dagens anledning har taget det festlige slips på.

202 Replies to “En glædens dag: Jordens undergang er afblæst”

  1. I and my buddies have been going through the good strategies on the blog and suddenly I got an awful feeling I had not expressed respect to the blog owner for those techniques. These ladies came so warmed to see them and already have extremely been loving them. I appreciate you for really being really accommodating as well as for utilizing varieties of smart issues most people are really desperate to understand about. My very own sincere regret for not expressing appreciation to you earlier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *