Fidel Castro, Cubas præsident, har meddelt i dag, at han nu vil sende atommissilerne tilbage til Rusland, hvilket er en lettelse for resten af verden. Det er en glædens dag. 11 lange dage har verden holdt vejret og kan nu ånde lettet op. Dette har gjort, at vores nyhedsoplæser i dagens anledning har taget det festlige slips på.

636 Replies to “En glædens dag: Jordens undergang er afblæst”

  1. I’m no longer suгe thеe place you’re getting your information, but
    great tоpic. I nreds to spend some time studying more or figuring out more.Ƭhank you
    for wonderfuⅼ info I used to be in search of this info for my mіѕsion.

  2. Thanks for publishing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *