Fidel Castro, Cubas præsident, har meddelt i dag, at han nu vil sende atommissilerne tilbage til Rusland, hvilket er en lettelse for resten af verden. Det er en glædens dag. 11 lange dage har verden holdt vejret og kan nu ånde lettet op. Dette har gjort, at vores nyhedsoplæser i dagens anledning har taget det festlige slips på.

2.406 Replies to “En lettelse for resten af verden”

  1. Across the before-mentioned decade, I had watched his medico and crackpot faculties iota by moment fade. The dip was slower in the well-spring, but reached a ogbit.reowe.se/aftenpleje/styretj-bil.php faster test as he approached 80 years of age. After a inconsequential automobile serendipity in which he had turned into the footpath of an approaching groove, the attending policeman called me aside and insisted that I reserve away his keys.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *