Fidel Castro, Cubas præsident, har meddelt i dag, at han nu vil sende atommissilerne tilbage til Rusland, hvilket er en lettelse for resten af verden. Det er en glædens dag. 11 lange dage har verden holdt vejret og kan nu ånde lettet op. Dette har gjort, at vores nyhedsoplæser i dagens anledning har taget det festlige slips på.

1.118 Replies to “En lettelse for resten af verden”

  1. I truly wanted to send a remark to be able to say thanks to you for the nice facts you are placing here. My time consuming internet lookup has at the end of the day been rewarded with reliable information to talk about with my co-workers. I ‘d believe that many of us site visitors actually are really fortunate to live in a very good website with very many lovely individuals with very beneficial concepts. I feel pretty grateful to have encountered your entire website page and look forward to plenty of more cool moments reading here. Thank you once more for all the details.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *