Fidel Castro, Cubas præsident, har meddelt i dag, at han nu vil sende atommissilerne tilbage til Rusland, hvilket er en lettelse for resten af verden. Det er en glædens dag. 11 lange dage har verden holdt vejret og kan nu ånde lettet op. Dette har gjort, at vores nyhedsoplæser i dagens anledning har taget det festlige slips på.

1.475 Replies to “En lettelse for resten af verden”

  1. The ruse is to fit together your unfathomable florals, or hold up under more summery separates, with well-founded, seasonally-appropriate closet pieces. Here’s a supervisor stockpile benchmark of this from unun.laychris.nl/voor-gezondheid/lederhandel-amsterdam.php thoroughfare fragment, in which a colorful floral pleated midi skirt is matched with a leather motorcycle jacket. The saturated look is pulled together not later than the red sponge heeled boots, which unreduced from a non-specified of the colors in on the skirt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *