Af Frederik Østergaard og Emil Valentin Vandris Nielsen

Årgang er 1964, hvor Ford begynder at masse producere deres nye model Mustang. Det var deres første generation af modellen. Modellen blevet lavet med både ’hardtop’ og cabriolet. I 1967 begyndt Ford at udvikle flere forskellige modeller af Mustangen. På trods af nogle år med nogle meget amputerede modeller på grund af oliekrisen overlevede den, og modellen eksisterer stadig den dag i dag. De lavet en Fastback hvor side markør er synlige, de laver en Shelby og den mest populære GT som vi også kender fra i dag. Bilen stammer fra USA, hvor den også bliver producerede. Derfor er der mange fra Europa, som valgte af importere den.

Den Ford Mustang som vi var ude og kigge på, er fra 1968. En gamle bil med historie bag sig. Bilen blev købt 10 år siden og er blevet passet og plejet. Bilen blev købt i USA og fragtet til Danmark. Ford Mustang stammer Lige præcis denne Ford Mustang har V8 motor i, og har 4 udstødningsrør hvilket medfører til at den har flere hestekræfter end de normale Ford Mustanger fra 1960érne. Bilen står i dag men en diamant blå farve, hvilket også er den originale farve. Ejerne Finn benytter kun bilen til sommerkørsel, da han er passer meget på hans bil. Bilen er stor værdi for ham, eftersom det var hans drømmebil i hans unge dage. Han fortæller at bilen i hans unge år, var en populær bil som mange ønskede at have fingrene i. Finn udtaler at bilen er ligesom en livsstil for ham, og at han går meget op i udseendet. Han går selv og roder lidt men den, i hans fritid.

I dag udvikler Ford stadig på nye modeller til Mustangen. Dog er der flere og flere der vælger at købe en ældre veteran Mustang. Flere af dem er også ældre herre da de elsker den gode lyd af V8 motor. Mange ser det som en livstil, den bliver dermed ikke brugt særlig meget. Ofte står den i garagen og samler støv mange timer om året. Det er en bil som kun bliver brugt til en lille hyggetur, I sommerhuset eller til havet.

3.784 Replies to “Ford Mustang 1968”

  1. I think other web site proprietors should take this web site as an model, very clean and magnificent user friendly style and design, let alone the content. You are an expert in this topic!

  2. Hi there very nice site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your web site and take the feeds additionally¡KI am satisfied to search out numerous useful information here within the submit, we’d like develop more strategies in this regard, thank you for sharing. . . . . .

  3. Very nice post. I just stumbled upon your weblog and wanted to say that I have really enjoyed surfing around your blog posts. After all I will be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

  4. I simply couldn’t go away your site before suggesting that I extremely enjoyed the usual information an individual provide to your guests? Is gonna be back continuously in order to inspect new posts

  5. I¡¦m now not positive where you are getting your info, but great topic. I must spend some time learning more or figuring out more. Thanks for magnificent info I used to be looking for this info for my mission.

  6. What i do not realize is in fact how you’re not really a lot more well-appreciated than you may be right now. You are so intelligent. You already know thus considerably on the subject of this matter, produced me in my opinion imagine it from numerous numerous angles. Its like men and women aren’t interested until it¡¦s one thing to accomplish with Girl gaga! Your individual stuffs outstanding. Always care for it up!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *