Af Frederik Østergaard og Emil Valentin Vandris Nielsen

Årgang er 1964, hvor Ford begynder at masse producere deres nye model Mustang. Det var deres første generation af modellen. Modellen blevet lavet med både ’hardtop’ og cabriolet. I 1967 begyndt Ford at udvikle flere forskellige modeller af Mustangen. På trods af nogle år med nogle meget amputerede modeller på grund af oliekrisen overlevede den, og modellen eksisterer stadig den dag i dag. De lavet en Fastback hvor side markør er synlige, de laver en Shelby og den mest populære GT som vi også kender fra i dag. Bilen stammer fra USA, hvor den også bliver producerede. Derfor er der mange fra Europa, som valgte af importere den.

Den Ford Mustang som vi var ude og kigge på, er fra 1968. En gamle bil med historie bag sig. Bilen blev købt 10 år siden og er blevet passet og plejet. Bilen blev købt i USA og fragtet til Danmark. Ford Mustang stammer Lige præcis denne Ford Mustang har V8 motor i, og har 4 udstødningsrør hvilket medfører til at den har flere hestekræfter end de normale Ford Mustanger fra 1960érne. Bilen står i dag men en diamant blå farve, hvilket også er den originale farve. Ejerne Finn benytter kun bilen til sommerkørsel, da han er passer meget på hans bil. Bilen er stor værdi for ham, eftersom det var hans drømmebil i hans unge dage. Han fortæller at bilen i hans unge år, var en populær bil som mange ønskede at have fingrene i. Finn udtaler at bilen er ligesom en livsstil for ham, og at han går meget op i udseendet. Han går selv og roder lidt men den, i hans fritid.

I dag udvikler Ford stadig på nye modeller til Mustangen. Dog er der flere og flere der vælger at købe en ældre veteran Mustang. Flere af dem er også ældre herre da de elsker den gode lyd af V8 motor. Mange ser det som en livstil, den bliver dermed ikke brugt særlig meget. Ofte står den i garagen og samler støv mange timer om året. Det er en bil som kun bliver brugt til en lille hyggetur, I sommerhuset eller til havet.

1.861 Replies to “Ford Mustang 1968”

  1. I precisely desired to appreciate you once more. I am not sure the things that I might have implemented in the absence of the actual concepts revealed by you directly on my industry. It seemed to be an absolute frustrating situation in my position, but considering a expert approach you processed the issue forced me to cry with fulfillment. I will be grateful for this guidance and in addition pray you realize what a powerful job that you are putting in instructing most people through your websites. Most likely you’ve never got to know any of us.

  2. I would like to convey my admiration for your kindness for people that actually need assistance with this one subject matter. Your real dedication to getting the message all-around had become unbelievably productive and has in every case empowered somebody just like me to get to their dreams. The important key points denotes this much to me and still more to my office workers. Regards; from everyone of us.

  3. I definitely wanted to send a brief note to thank you for some of the wonderful steps you are giving out at this website. My time-consuming internet look up has now been paid with high-quality ideas to go over with my two friends. I would state that that most of us website visitors are really lucky to exist in a wonderful community with very many wonderful people with good tactics. I feel extremely happy to have discovered your site and look forward to plenty of more exciting moments reading here. Thank you once again for all the details.

  4. Needed to create you one bit of word to finally say thanks a lot again on your spectacular tricks you’ve shared on this page. This is really particularly open-handed of people like you to make easily what most of us would’ve sold for an e book to get some bucks on their own, most importantly since you could possibly have done it if you ever considered necessary. These tricks also worked like a good way to fully grasp that someone else have similar eagerness much like my very own to see a lot more in respect of this matter. I think there are numerous more fun moments in the future for individuals who read carefully your blog post.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *