Af Frederik Østergaard og Emil Valentin Vandris Nielsen

Årgang er 1964, hvor Ford begynder at masse producere deres nye model Mustang. Det var deres første generation af modellen. Modellen blevet lavet med både ’hardtop’ og cabriolet. I 1967 begyndt Ford at udvikle flere forskellige modeller af Mustangen. På trods af nogle år med nogle meget amputerede modeller på grund af oliekrisen overlevede den, og modellen eksisterer stadig den dag i dag. De lavet en Fastback hvor side markør er synlige, de laver en Shelby og den mest populære GT som vi også kender fra i dag. Bilen stammer fra USA, hvor den også bliver producerede. Derfor er der mange fra Europa, som valgte af importere den.

Den Ford Mustang som vi var ude og kigge på, er fra 1968. En gamle bil med historie bag sig. Bilen blev købt 10 år siden og er blevet passet og plejet. Bilen blev købt i USA og fragtet til Danmark. Ford Mustang stammer Lige præcis denne Ford Mustang har V8 motor i, og har 4 udstødningsrør hvilket medfører til at den har flere hestekræfter end de normale Ford Mustanger fra 1960érne. Bilen står i dag men en diamant blå farve, hvilket også er den originale farve. Ejerne Finn benytter kun bilen til sommerkørsel, da han er passer meget på hans bil. Bilen er stor værdi for ham, eftersom det var hans drømmebil i hans unge dage. Han fortæller at bilen i hans unge år, var en populær bil som mange ønskede at have fingrene i. Finn udtaler at bilen er ligesom en livsstil for ham, og at han går meget op i udseendet. Han går selv og roder lidt men den, i hans fritid.

I dag udvikler Ford stadig på nye modeller til Mustangen. Dog er der flere og flere der vælger at købe en ældre veteran Mustang. Flere af dem er også ældre herre da de elsker den gode lyd af V8 motor. Mange ser det som en livstil, den bliver dermed ikke brugt særlig meget. Ofte står den i garagen og samler støv mange timer om året. Det er en bil som kun bliver brugt til en lille hyggetur, I sommerhuset eller til havet.

859 Replies to “Ford Mustang 1968”

  1. You’re the first person (after the other bib) who is not a fan of Bar Boulud burgers!!! This is very much making me feel happy I did not trek to Dalston for Meatwagon as I would have felt the same as you.As for the Umami burgers, they’re going in two days as Hawksmoor is introducing their new Third Burger this Tuesday. I will update this post again

  2. Thanks for the mention. I hope you’re right to compare online writing to the early days of online comics.BTW, my site differs subtly from Novelr. It is meant to cover a subset of web fiction, blog fiction. Which is people writing blogs as a fictional character and telling a story through the blog format.

  3. I am writing to let you know what a impressive discovery my friend’s princess gained reading your webblog. She figured out a good number of things, which include how it is like to have a very effective teaching nature to get the others quite simply learn specified multifaceted subject matter. You undoubtedly surpassed our own expectations. I appreciate you for coming up with the effective, trusted, informative and cool guidance on your topic to Emily.

  4. Олег З повстанням планети мавп і форсажем 5 не погоджуюсь вже точно, щодо шерлока холмса то так, на першому місці… Багато з інших не дивився.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *