Håret i 60érne er ikke noget man sådan lige tager fejl af, det var nemlig tit rigtig stort og ret kraftig stylet. Men det var dog slet ikke ensartet, nogle havde stort hår, langt med bukkede spidser og pandehår. Andre havde korte og meget kantede frisurere.

I 60’erne var håret rigtig meget præget af de kendte, det var dem der fastlagde moden. Fx The Beatles, drengenes hår var pludselig virkelig eftertragtet og blev kopiret over hele verden. For pigerne var det store mode/stilikon Jackie Kennedy, hendes stil fik navnet ”Bouffanten”. Det var rigtig moderne at få håret løftet op, helt fra hovedbunden, det gjorde man med store spoler. Det blev ofte trukket op så det sad langs kindbenene. Til sidst blev det altid fyldt med hårlak. Volume beskriver generelt hårstilen meget kort og godt. Extension kom også frem i 60’erne og startede med at være noget man brugte om aftenen til fester og som regel i vilde farver. Men det blev hurtig en hverdagsmode at bruge extensions, dog brugte man mest de mere neutrale farver i hverdagen.

 

406 Replies to “Håret i 60érne”

  1. I definitely wanted to type a simple word so as to express gratitude to you for all the precious ideas you are placing here. My prolonged internet lookup has finally been compensated with incredibly good facts and techniques to talk about with my good friends. I ‘d assume that we visitors actually are definitely blessed to exist in a decent website with many outstanding professionals with very beneficial plans. I feel very much privileged to have seen the website and look forward to really more amazing minutes reading here. Thanks once more for all the details.

  2. I enjoy you because of all your efforts on this website. Gloria really loves conducting internet research and it’s obvious why. I know all concerning the lively form you convey important solutions through this web site and as well attract contribution from people about this issue so my child is starting to learn a great deal. Take advantage of the rest of the new year. Your doing a tremendous job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *