Håret i 60érne er ikke noget man sådan lige tager fejl af, det var nemlig tit rigtig stort og ret kraftig stylet. Men det var dog slet ikke ensartet, nogle havde stort hår, langt med bukkede spidser og pandehår. Andre havde korte og meget kantede frisurere.

I 60’erne var håret rigtig meget præget af de kendte, det var dem der fastlagde moden. Fx The Beatles, drengenes hår var pludselig virkelig eftertragtet og blev kopiret over hele verden. For pigerne var det store mode/stilikon Jackie Kennedy, hendes stil fik navnet ”Bouffanten”. Det var rigtig moderne at få håret løftet op, helt fra hovedbunden, det gjorde man med store spoler. Det blev ofte trukket op så det sad langs kindbenene. Til sidst blev det altid fyldt med hårlak. Volume beskriver generelt hårstilen meget kort og godt. Extension kom også frem i 60’erne og startede med at være noget man brugte om aftenen til fester og som regel i vilde farver. Men det blev hurtig en hverdagsmode at bruge extensions, dog brugte man mest de mere neutrale farver i hverdagen.

 

372 Replies to “Håret i 60érne”

  1. I want to show my passion for your kind-heartedness giving support to individuals that absolutely need assistance with your subject. Your personal commitment to passing the message all-around was wonderfully good and have continually empowered workers just like me to arrive at their desired goals. This informative report indicates so much to me and further more to my fellow workers. With thanks; from all of us.

  2. I must convey my passion for your generosity for those individuals that have the need for guidance on in this field. Your special dedication to getting the solution all through has been amazingly helpful and has truly encouraged others just like me to reach their dreams. Your new invaluable key points signifies a whole lot a person like me and substantially more to my colleagues. Thank you; from everyone of us.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *