Håret i 60érne er ikke noget man sådan lige tager fejl af, det var nemlig tit rigtig stort og ret kraftig stylet. Men det var dog slet ikke ensartet, nogle havde stort hår, langt med bukkede spidser og pandehår. Andre havde korte og meget kantede frisurere.

I 60’erne var håret rigtig meget præget af de kendte, det var dem der fastlagde moden. Fx The Beatles, drengenes hår var pludselig virkelig eftertragtet og blev kopiret over hele verden. For pigerne var det store mode/stilikon Jackie Kennedy, hendes stil fik navnet ”Bouffanten”. Det var rigtig moderne at få håret løftet op, helt fra hovedbunden, det gjorde man med store spoler. Det blev ofte trukket op så det sad langs kindbenene. Til sidst blev det altid fyldt med hårlak. Volume beskriver generelt hårstilen meget kort og godt. Extension kom også frem i 60’erne og startede med at være noget man brugte om aftenen til fester og som regel i vilde farver. Men det blev hurtig en hverdagsmode at bruge extensions, dog brugte man mest de mere neutrale farver i hverdagen.

 

186 Replies to “Håret i 60érne”

  1. I and my pals have already been looking at the nice secrets located on your site while suddenly came up with a horrible suspicion I never expressed respect to the web blog owner for those tips. All of the women came certainly stimulated to read them and already have undoubtedly been enjoying these things. We appreciate you really being simply kind and for utilizing variety of essential resources millions of individuals are really needing to understand about. My personal sincere apologies for not expressing appreciation to earlier.

  2. Oh my goodness! a tremendous article dude. Thanks Nonetheless I am experiencing problem with ur rss . Don抰 know why Unable to subscribe to it. Is there anybody getting equivalent rss problem? Anyone who is aware of kindly respond. Thnkx

  3. I enjoy you because of your entire work on this blog. My niece enjoys carrying out investigations and it’s really easy to understand why. Almost all know all of the dynamic mode you produce simple tips and hints via this web blog and as well improve participation from website visitors on the subject matter so my daughter is without a doubt discovering a lot. Take pleasure in the remaining portion of the year. Your doing a really great job.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *