Håret i 60érne er ikke noget man sådan lige tager fejl af, det var nemlig tit rigtig stort og ret kraftig stylet. Men det var dog slet ikke ensartet, nogle havde stort hår, langt med bukkede spidser og pandehår. Andre havde korte og meget kantede frisurere.

I 60’erne var håret rigtig meget præget af de kendte, det var dem der fastlagde moden. Fx The Beatles, drengenes hår var pludselig virkelig eftertragtet og blev kopiret over hele verden. For pigerne var det store mode/stilikon Jackie Kennedy, hendes stil fik navnet ”Bouffanten”. Det var rigtig moderne at få håret løftet op, helt fra hovedbunden, det gjorde man med store spoler. Det blev ofte trukket op så det sad langs kindbenene. Til sidst blev det altid fyldt med hårlak. Volume beskriver generelt hårstilen meget kort og godt. Extension kom også frem i 60’erne og startede med at være noget man brugte om aftenen til fester og som regel i vilde farver. Men det blev hurtig en hverdagsmode at bruge extensions, dog brugte man mest de mere neutrale farver i hverdagen.

 

1.174 Replies to “Håret i 60érne”

  1. My husband and i got really more than happy when Chris could conclude his analysis by way of the ideas he had from your own blog. It is now and again perplexing to just always be releasing tips and tricks that some people have been making money from. And now we understand we have the writer to appreciate because of that. The type of explanations you’ve made, the simple web site menu, the relationships you can help to instill – it is mostly remarkable, and it is leading our son and our family do think that content is exciting, which is tremendously pressing. Thank you for the whole lot!

  2. I have been browsing on-line more than three hours nowadays, but I never discovered any fascinating article like yours. It is lovely price enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made excellent content material as you probably did, the web will likely be a lot more helpful than ever before.

  3. Whats up very nice web site!! Man .. Beautiful .. Wonderful .. I will bookmark your website and take the feeds also¡KI am happy to search out so many helpful information right here in the publish, we want develop extra strategies on this regard, thanks for sharing. . . . . .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *