Kurt Trampedach er en vigtig person inden for kunsten i 60’erne. Det var nemlig i slutningen af 1960 han fik sit store gennembrud. Trampedach blev født d. 13. maj 1943 i Hillerød, og hans karriere inden kunsten, startede allerede i 1963, hvor han begyndte at studere på kunstakademiet. Trampedach er mest kendt for sine malerier og grafiske værker, men skulpturer har også været en væsentlig del af hans kunst. Han arbejder en del med selvportrætter, men benytter sig også af kvinden, med sin egen kone som model. Kurt Trampedach blev fundet død i sin lejlighed d. 12. november 2013, hvor han lige var kommet i tøjet, da han blev ramt af et hjertestop. Sådan sluttede et usædvanligt liv, for den danske kunstner Kurt Trampedach, som altså nåede at blive 70 år.

Skrevet af Tobias Olesen

750 Replies to “Kurt Trampedach”

  1. My spouse and i have been really glad that John could round up his analysis while using the ideas he received through the web site. It’s not at all simplistic to just always be making a gift of facts that many most people could have been making money from. And now we acknowledge we have got you to be grateful to because of that. Those explanations you made, the simple web site menu, the relationships your site help promote – it’s got most astonishing, and it is making our son and us reckon that this idea is amusing, and that is exceptionally indispensable. Thank you for the whole thing!

  2. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such great info being shared freely out there.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *