Kurt Trampedach er en vigtig person inden for kunsten i 60’erne. Det var nemlig i slutningen af 1960 han fik sit store gennembrud. Trampedach blev født d. 13. maj 1943 i Hillerød, og hans karriere inden kunsten, startede allerede i 1963, hvor han begyndte at studere på kunstakademiet. Trampedach er mest kendt for sine malerier og grafiske værker, men skulpturer har også været en væsentlig del af hans kunst. Han arbejder en del med selvportrætter, men benytter sig også af kvinden, med sin egen kone som model. Kurt Trampedach blev fundet død i sin lejlighed d. 12. november 2013, hvor han lige var kommet i tøjet, da han blev ramt af et hjertestop. Sådan sluttede et usædvanligt liv, for den danske kunstner Kurt Trampedach, som altså nåede at blive 70 år.

Skrevet af Tobias Olesen

645 Replies to “Kurt Trampedach”

  1. If you’re nonetheless on the fence: get your beloved earphones, head down to a Ideal Purchase and talk to towards plug them into a Zune then an iPod and check out which one particular appears far better toward yourself, and which interface will make by yourself smile more. Then you can know which is straight for you.

  2. Thanks for posting this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great article!

  3. Thank you for writing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great post!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *