Kurt Trampedach er en vigtig person inden for kunsten i 60’erne. Det var nemlig i slutningen af 1960 han fik sit store gennembrud. Trampedach blev født d. 13. maj 1943 i Hillerød, og hans karriere inden kunsten, startede allerede i 1963, hvor han begyndte at studere på kunstakademiet. Trampedach er mest kendt for sine malerier og grafiske værker, men skulpturer har også været en væsentlig del af hans kunst. Han arbejder en del med selvportrætter, men benytter sig også af kvinden, med sin egen kone som model. Kurt Trampedach blev fundet død i sin lejlighed d. 12. november 2013, hvor han lige var kommet i tøjet, da han blev ramt af et hjertestop. Sådan sluttede et usædvanligt liv, for den danske kunstner Kurt Trampedach, som altså nåede at blive 70 år.

Skrevet af Tobias Olesen

634 Replies to “Kurt Trampedach”

  1. Thank you for publishing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great article!

  2. Thanks for writing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great article!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *