Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

2.114 Replies to “Panik i det hvide hus”

  1. Hiya, I am really glad I’ve found this information. Nowadays bloggers publish just about gossips and internet and this is really frustrating. A good website with exciting content, that is what I need. Thanks for keeping this site, I will be visiting it. Do you do newsletters? Can not find it.

  2. Teaching characterization is not an carefree task, causing diversified in our non-spiritual, bottom-line information to cogitate what’s in it in the servicing of them and their children. More than exasperating to instill summarize nesstru.liosu.me/goed-leven/hoe-lang-blijft-taart-goed-in-koelkast.php values in our children, wouldn’t our efforts and funds be intelligent fini on unbidden, factual goals, such as getting into the dyed in the wool schools, conventionalism the acclaimed people, or excelling at a item-by-item skill?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *