Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

917 Replies to “Panik i det hvide hus”

  1. Oui, c’est un excellent papier, qui a d’ailleurs beaucoup fait frétiller les doomers de tout poil. Son seul défaut, à mon sens, c’est qu’il sous-estime la capacité de réaction des états à un effondrement du système. Dans une situation pareille, un état nationaliserait tout (situation de crise), abandonnerait le système monétaire actuel, et on se retrouverait avec une crise qui ressemblerait pour beaucoup à ce qui s’est passé au début du 20ème siècle.

  2. “Typically I vote for whomever is in favour of a more efficient and extensive welfare state, and a more progressive, freedom-embracing social policy.”One or the other crumb.  A more extensive welfare state is paid for with more government control and less individual freedom.No wonder you are so hard to talk to, you don’t even understand how your own goals conflict with themselves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *