Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

1.232 Replies to “Panik i det hvide hus”

  1. I’m amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both educative and entertaining, and without a doubt, you have hit the
    nail on the head. The issue is something which not enough
    people are speaking intelligently about. I’m very happy
    that I stumbled across this during my search for something
    concerning this.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *