Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

1.083 Replies to “Panik i det hvide hus”

  1. I’ve been having issues with my Windows hosting. It has set me back quite a bit while making the next list. This is the current list that I have. I should add another list in less than a week. I’ll let you all know when the next list is ready. Thank you for your patience.

  2. Hello! Quick question that’s completely off topic. Do you know
    how to make your site mobile friendly? My web site looks
    weird when browsing from my iphone4. I’m trying
    to find a theme or plugin that might be able to fix this issue.
    If you have any suggestions, please share. Cheers!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *