Mennesker dyrker sex, og taler gerne åbent omkring det. Sådan har det dog ikke været altid. Før 1960’erne var dette et emne man ikke snakkede åbent om, og det foregik bag nedrullede gardiner og i mørke rum.

Skrevet af: Nicklas Linnebjerg

 

Synet på sex har ændret sig drastisk siden revolutionen i 1960’erne. Mennesket har altid været tiltrukket af det seksuelle, men har følt sig skyldbevidste. Skylden er efterhånden aftaget og mennesker dyrket sex uden hæmninger. Unge er i dag ikke klar over, at den seksuelle frihed de lever, ikke var noget deres bedsteforældre kunne. Alt dette er et resultat af ”den seksuelle revolution”, som opstod i 1960’erne.

 

Dog blev startskuddet til revolutionen givet allerede i slut 40’erne og starten af 50’erne. Her udgav professor i biologi, Alfred Kinsey to rapporter som beskrev mænd og kvinders seksualitet. Folk var rystede over hvor meget sex der egentlig blev dyrket rundt omkring, og dette var med til at ændre folk opfattelse af sex. Filmindustrien og reklamerne var især med til at forandre folk holdning fra noget negativt til noget positivt op gennem 1950’erne. Dermed var grobundet lagt til ”den seksuelle revolution” i 1960’erne.

1.293 Replies to “Revolutionen – Den seksuelle frihed”

 1. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d certainly donate
  to this superb blog! I guess for now i’ll settle for book-marking and adding
  your RSS feed to my Google account. I look forward
  to brand new updates and will share this site with my Facebook
  group. Talk soon!

 2. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering if you knew where I
  could get a captcha plugin for my comment form? I’m using the same blog platform as yours
  and I’m having problems finding one? Thanks a lot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *