Mennesker dyrker sex, og taler gerne åbent omkring det. Sådan har det dog ikke været altid. Før 1960’erne var dette et emne man ikke snakkede åbent om, og det foregik bag nedrullede gardiner og i mørke rum.

Skrevet af: Nicklas Linnebjerg

 

Synet på sex har ændret sig drastisk siden revolutionen i 1960’erne. Mennesket har altid været tiltrukket af det seksuelle, men har følt sig skyldbevidste. Skylden er efterhånden aftaget og mennesker dyrket sex uden hæmninger. Unge er i dag ikke klar over, at den seksuelle frihed de lever, ikke var noget deres bedsteforældre kunne. Alt dette er et resultat af ”den seksuelle revolution”, som opstod i 1960’erne.

 

Dog blev startskuddet til revolutionen givet allerede i slut 40’erne og starten af 50’erne. Her udgav professor i biologi, Alfred Kinsey to rapporter som beskrev mænd og kvinders seksualitet. Folk var rystede over hvor meget sex der egentlig blev dyrket rundt omkring, og dette var med til at ændre folk opfattelse af sex. Filmindustrien og reklamerne var især med til at forandre folk holdning fra noget negativt til noget positivt op gennem 1950’erne. Dermed var grobundet lagt til ”den seksuelle revolution” i 1960’erne.

570 Replies to “Revolutionen – Den seksuelle frihed”

  1. We all happened over here from a distinct web address and imagined I might verify things away. I like things i observe Revolutionen – Den seksuelle frihed – HHXpressen thus i’m pursuing anyone. Look ahead to exceeding internet web page again. Feraripk.com [url=http://goo.gl/QMSV2H]Feraripk.com[/url]

  2. It’s the best time to make a few plans for the long run and it’s time to be happy.
    I have learn this put up and if I may I want to recommend you some attention-grabbing issues
    or tips. Maybe you can write next articles referring to this article.
    I wish to read more issues approximately it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *