Thylejeren, også kaldt Frøstruplejeren er et fristed, der blev opbygget i 1970. Lejeren var meget inspireret af Isle og Wight festivalen og Woodstoch i USA og blev i første opbygget til at afholde sommerlejer.

Foreningen ”Det Nye Samfund” som i 1970 købte pladsen, er i dag også ejere af Thylejeren. I forbindelse med at Thylejeren er et fristed, er der i lejeren ikke nogen bestyrelse, af den grund at alle skal have deres indflydelse på lejeren. Der bliver dog hvert år i Thylejeren afholdt en generalforsamling d. 21. november, det er denne generalforsamling, som er den øverste beslutningsmyndighed i Thylejeren.

Selvom Thylejeren er et fristed, bides der stadig er en magt over beboerne og pladsen. Der blev nemlig i 1979 idømt at de fleste huse og byggerier, der var sket indtil 1978, skulle nedrives. Her benægtede beboerne af byggerierne accepten af den tildelt dom, og fik derfor indsat bøder á 200 kr. på deres lukkede bankkonto.

Thylejeren er en plads af frihed. Her er der plads og accept af alle former for personligheder. Der er frihed i form af, at den rummer livet, livets udfoldelser, forviklinger og udviklinger.

For besøgende i lejeren er der 3 regler, som Thylejeren har opstillet, som skal overholdes

Thylejerens 3 regler for besøgende:

Ingen hårde stoffer

Ingen vold

Ingen tyveri

214 Replies to “Thylejeren – rum for enhver”

  1. My husband and i ended up being absolutely thankful when John managed to carry out his reports via the ideas he discovered out of the web page. It is now and again perplexing just to find yourself making a gift of helpful tips which many others might have been trying to sell. And we all take into account we have the website owner to give thanks to because of that. The main explanations you made, the simple web site menu, the friendships your site give support to engender – it is most superb, and it is making our son in addition to the family imagine that this content is thrilling, and that’s particularly fundamental. Thanks for the whole thing!

  2. Aw, this was a really nice post. In concept I would like to put in writing like this moreover ?taking time and actual effort to make a very good article?however what can I say?I procrastinate alot and in no way appear to get something done.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *