Thylejeren, også kaldt Frøstruplejeren er et fristed, der blev opbygget i 1970. Lejeren var meget inspireret af Isle og Wight festivalen og Woodstoch i USA og blev i første opbygget til at afholde sommerlejer.

Foreningen ”Det Nye Samfund” som i 1970 købte pladsen, er i dag også ejere af Thylejeren. I forbindelse med at Thylejeren er et fristed, er der i lejeren ikke nogen bestyrelse, af den grund at alle skal have deres indflydelse på lejeren. Der bliver dog hvert år i Thylejeren afholdt en generalforsamling d. 21. november, det er denne generalforsamling, som er den øverste beslutningsmyndighed i Thylejeren.

Selvom Thylejeren er et fristed, bides der stadig er en magt over beboerne og pladsen. Der blev nemlig i 1979 idømt at de fleste huse og byggerier, der var sket indtil 1978, skulle nedrives. Her benægtede beboerne af byggerierne accepten af den tildelt dom, og fik derfor indsat bøder á 200 kr. på deres lukkede bankkonto.

Thylejeren er en plads af frihed. Her er der plads og accept af alle former for personligheder. Der er frihed i form af, at den rummer livet, livets udfoldelser, forviklinger og udviklinger.

For besøgende i lejeren er der 3 regler, som Thylejeren har opstillet, som skal overholdes

Thylejerens 3 regler for besøgende:

Ingen hårde stoffer

Ingen vold

Ingen tyveri

942 Replies to “Thylejeren – rum for enhver”

  1. Das durchschnittliche Bruttoeinkommen 1974 betrug ca. 20.000 DM. 2010 sind es etwa 30.000 €. Grob umgerechnet also etwa 60.000 DM. Das Verhältnis 1 zu 3 entspricht auch etwa deinen Zahlen oben. D.h. 1974 und 2010 gibt die Familie Haeusler prozentual ziemlich exakt das gleiche für Musik aus. 160€ 1974 sind relativ genau 525€ heute.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *