Thylejeren, også kaldt Frøstruplejeren er et fristed, der blev opbygget i 1970. Lejeren var meget inspireret af Isle og Wight festivalen og Woodstoch i USA og blev i første opbygget til at afholde sommerlejer.

Foreningen ”Det Nye Samfund” som i 1970 købte pladsen, er i dag også ejere af Thylejeren. I forbindelse med at Thylejeren er et fristed, er der i lejeren ikke nogen bestyrelse, af den grund at alle skal have deres indflydelse på lejeren. Der bliver dog hvert år i Thylejeren afholdt en generalforsamling d. 21. november, det er denne generalforsamling, som er den øverste beslutningsmyndighed i Thylejeren.

Selvom Thylejeren er et fristed, bides der stadig er en magt over beboerne og pladsen. Der blev nemlig i 1979 idømt at de fleste huse og byggerier, der var sket indtil 1978, skulle nedrives. Her benægtede beboerne af byggerierne accepten af den tildelt dom, og fik derfor indsat bøder á 200 kr. på deres lukkede bankkonto.

Thylejeren er en plads af frihed. Her er der plads og accept af alle former for personligheder. Der er frihed i form af, at den rummer livet, livets udfoldelser, forviklinger og udviklinger.

For besøgende i lejeren er der 3 regler, som Thylejeren har opstillet, som skal overholdes

Thylejerens 3 regler for besøgende:

Ingen hårde stoffer

Ingen vold

Ingen tyveri

973 Replies to “Thylejeren – rum for enhver”

  1. I am only commenting to let you understand of the beneficial encounter my wife’s daughter gained browsing your webblog. She picked up a good number of pieces, with the inclusion of what it is like to possess an amazing helping spirit to have a number of people effortlessly completely grasp a variety of problematic issues. You actually exceeded my desires. I appreciate you for imparting these practical, safe, informative as well as cool tips on this topic to Tanya.

  2. I wanted to send you this very little word to say thanks a lot yet again considering the awesome basics you have documented in this article. It has been so particularly generous with people like you in giving unhampered exactly what a few people could have advertised as an e-book in order to make some bucks for their own end, chiefly now that you might have done it if you ever wanted. These advice as well worked to become easy way to understand that other people have the same desire like mine to find out lots more when considering this problem. I’m certain there are lots of more enjoyable situations ahead for many who take a look at your website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *