Vi ser her i klippet en presset Jakob Kristensen, han rapportere direkte fra det amerikansk krigsskib USS Texas, som ligger ud for Cubas kyst. Inde på kysten ses flere travle kommunistiske soldater, som gør sig klar til en stor konflikt. Vi kan se dem bærer rundt på skarpladte våben og selv om vi ikke kan se det, ved vi der ligger masse ødelæggelses våben, som er skabt til at ødelægge i omfang, som vi danskere, nej som hele verden, aldrig ville kunne forstå deres ødelæggende kraft. Vi går i sandhed en dyster og uvidende fremtid i møde, hvor hele verden vil bede for at opleve endnu en morgen.

748 Replies to “USA og Cuba: Stemningen er virkelig presset”

  1. Thanks a lot for providing individuals with a very splendid possiblity to read critical reviews from this blog. It can be very fantastic and also full of fun for me personally and my office peers to visit your website really 3 times in 7 days to learn the newest issues you have. And of course, we’re actually contented with the wonderful information served by you. Selected 1 tips on this page are in truth the most suitable we’ve ever had.

  2. My husband and i were absolutely more than happy Chris managed to finish up his homework from your precious recommendations he obtained using your web page. It’s not at all simplistic just to be giving out techniques people could have been trying to sell. Therefore we remember we have got the website owner to give thanks to for this. The illustrations you have made, the easy site navigation, the friendships you make it easier to engender – it’s most superb, and it’s leading our son and our family recognize that the subject matter is fun, and that’s seriously vital. Thank you for all the pieces!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *