Vi ser her i klippet en presset Jakob Kristensen, han rapportere direkte fra det amerikansk krigsskib USS Texas, som ligger ud for Cubas kyst. Inde på kysten ses flere travle kommunistiske soldater, som gør sig klar til en stor konflikt. Vi kan se dem bærer rundt på skarpladte våben og selv om vi ikke kan se det, ved vi der ligger masse ødelæggelses våben, som er skabt til at ødelægge i omfang, som vi danskere, nej som hele verden, aldrig ville kunne forstå deres ødelæggende kraft. Vi går i sandhed en dyster og uvidende fremtid i møde, hvor hele verden vil bede for at opleve endnu en morgen.

709 Replies to “USA og Cuba: Stemningen er virkelig presset”

  1. Great weblog right here! Also your web site rather a lot up fast!
    What host are you using? Can I get your affiliate hyperlink to your host?
    I desire my site loaded up as fast as yours lol

  2. I am only writing to make you understand what a fabulous encounter my wife’s princess had checking your web page. She figured out so many pieces, which included what it is like to have an amazing teaching spirit to get many more just learn certain hard to do topics. You actually did more than our own expected results. Thanks for supplying the practical, healthy, informative and even unique tips about this topic to Lizeth.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *