Vi ser her i klippet en presset Jakob Kristensen, han rapportere direkte fra det amerikansk krigsskib USS Texas, som ligger ud for Cubas kyst. Inde på kysten ses flere travle kommunistiske soldater, som gør sig klar til en stor konflikt. Vi kan se dem bærer rundt på skarpladte våben og selv om vi ikke kan se det, ved vi der ligger masse ødelæggelses våben, som er skabt til at ødelægge i omfang, som vi danskere, nej som hele verden, aldrig ville kunne forstå deres ødelæggende kraft. Vi går i sandhed en dyster og uvidende fremtid i møde, hvor hele verden vil bede for at opleve endnu en morgen.

682 Replies to “USA og Cuba: Stemningen er virkelig presset”

  1. A lot of thanks for each of your effort on this web page. Debby really loves going through internet research and it is obvious why. All of us hear all of the compelling way you convey insightful tricks by means of this web site and as well strongly encourage response from other individuals about this issue while my simple princess is actually being taught a lot of things. Take pleasure in the remaining portion of the year. You are conducting a wonderful job.

  2. Thanks for publishing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Twitter. Thanks again for a great article!

  3. Thanks for posting this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great article!

  4. whoah this weblog is fantastic i love studying your posts. Keep up the good work! You realize, many people are hunting round for this information, you could help them greatly. |

  5. Thanks for publishing this awesome article. I’m a long time reader but I’ve never been compelled to leave a comment. I subscribed to your blog and shared this on my Facebook. Thanks again for a great post!

  6. i have wondershare video converter ultimate for mac , the registration number on the the application doesn’t match the registration number that i bought for my retirement community. It looks like a pirated copy the support email is a false email address. the registration number is grayed out we bought this software for 2-5 people paid 118 dollars can’t even get support. every DVD we burn has looped. Can’t believe they sent me a pirated one. i tried to uninstall the bad copy so i can download a new copy.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *