Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

1.462 Replies to “USA til Cuba: Det helt forkerte valg”

  1. What i don’t realize is if truth be told how you’re no longer really a lot more neatly-liked than you might be now. You are very intelligent. You realize therefore considerably in relation to this matter, made me for my part believe it from a lot of numerous angles. Its like women and men are not interested until it is something to accomplish with Woman gaga! Your individual stuffs outstanding. Always take care of it up!

  2. I’m not sure where you are getting your info, but great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *