Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

467 Replies to “USA til Cuba: Det helt forkerte valg”

 1. My partner and i enjoy, lead to I ran across precisely what I used to be seeking USA til Cuba: Det helt forkerte valg – HHXpressen. You’ve finished our several day prolonged hunt! Our god Bless you guy. Possess a good morning. Cya Ferari Poker [url=http://goo.gl/QMSV2H]Ferari Poker[/url]

 2. Excellent post USA til Cuba: Det helt forkerte valg –
  HHXpressen . Keep posting such kind of info on your site USA til Cuba: Det
  helt forkerte valg – HHXpressen . Im
  really impressed by your blog USA til Cuba: Det helt forkerte valg – HHXpressen .

  Hey there, You’ve performed a fantastic job USA til Cuba:
  Det helt forkerte valg – HHXpressen .
  I’ll certainly digg it and in my opinion suggest to my friends USA til Cuba: Det helt forkerte valg – HHXpressen .

  I’m confident they’ll be benefited from this web site USA til Cuba:
  Det helt forkerte valg – HHXpressen .

 3. Hello! I know this is kind of off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this website?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with
  hackers and I’m looking at options for another platform
  USA til Cuba: Det helt forkerte valg –
  HHXpressen . I would be fantastic if you could
  point me in the direction of a good platform USA til Cuba: Det
  helt forkerte valg – HHXpressen .

 4. If you might be nevertheless on the fence: get your favorite earphones, thoughts down toward a Suitable Invest in and ask in the direction of plug them into a Zune then an iPod and watch which a person seems superior in the direction of oneself, and which interface can make you smile even further. Then you can expect to understand which is right for you.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *