Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

502 Replies to “USA til Cuba: Det helt forkerte valg”

  1. I wish to express my appreciation to the writer just for rescuing me from this type of challenge. Just after searching through the internet and obtaining tips that were not beneficial, I figured my entire life was over. Being alive devoid of the approaches to the problems you have solved by way of your entire short article is a crucial case, as well as the kind that would have adversely damaged my career if I hadn’t encountered your blog post. Your actual understanding and kindness in playing with all the stuff was important. I’m not sure what I would’ve done if I had not discovered such a thing like this. It’s possible to at this point relish my future. Thanks for your time very much for the impressive and amazing help. I will not think twice to endorse your site to anyone who should have counselling on this issue.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *