Vi får her braecking news direkte fra det hvidehus, hvor rapporter Jakob Kristensen er med helt fremme. Det amerikanske folk mener ikke at det var den rigtige beslutning som blev taget af Fidel Castro og hans regering, det var den forkerte løsning på den her konflikt. Det er et ændret USA, vi ser strejker og stor modstand mod kommunismen, som denne Fidel Castro ledet regering er bakket op af. Hvor i mod man fra Sovjet høre stor opbakning og at det var en rigtig beslutning som blev taget, Sovjet slutter af med at udtale at Cuba og det Cubanske folk vil blive støttet og op bakket af Sovjet.

472 Replies to “USA til Cuba: Det helt forkerte valg”

  1. I am only commenting to let you understand what a magnificent experience my princess had studying the blog. She even learned numerous details, which include what it’s like to have a very effective teaching heart to have others without difficulty know just exactly various tortuous things. You undoubtedly did more than visitors’ expected results. Many thanks for churning out the useful, healthy, educational not to mention cool tips about that topic to Janet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *