The King of Rock revolutionerede musikken med sin charme og sprøde toner

Af Nicklas Sienczak Knudsen

29/11/2017

 

Det er i år 40 år siden at Elvis Presley døde, men legenden lever stadig videre den dag i dag. Måske ikke i et lige så stort omfang som dengang – en ting er sikker, og det er at Elvis er skrevet i historiebøgerne. De gode 60’ere bestod af plakater på teenagepigers værelse, skrigene fans og en Elvis Presley i sprudlende udvikling.

Han optrådte på over 30 succesfulde spillefilm, lagde soundtracks til dem og spillede hermed den store hovedrolle. Et multitalent havde brudt normerne, og meldte hermed sin ankomst, til at entertaine hele verden. Hele pakken blev anvendt i hans performances, lige fra den vidunderlige stemme og karismaen til sceneoptræden og de djævelske bevægelser.

Elvis har gennem sin karriere været en trendsetter siden begyndelsen, og inspireret millioner af mennesker. Nogle af disse mennesker, har endda selv skabt et verdenskendt omdømme. I det samme årti fik The Beatles deres gennembrud, og det er takket være Elvis. John Lennon udtalte dengang ”Før Elvis var der ingenting, og hvis der ikke havde været en Elvis, ville der heller ikke være noget Beatles”. The King of Rock var en revolution dengang, og har banet vejen for hvordan nutidens musikalske udfoldelser er, og det er noget man ikke bør tage for givet.

 

3.360 Replies to “ELVIS PRESLEY: VERDENSIKONET DER GRUNDLAGE MUSIKKEN”

 1. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve found It absolutely useful and it has aided me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist different customers like its aided me. Great job.

 2. Awesome post. I am a regular visitor of your website and appreciate you taking the time to maintain the nice site. I’ll be a regular visitor for a long time.

 3. Everything is very open with a clear clarification of the challenges.

  It was truly informative. Your website is extremely
  helpful. Thank you for sharing!

 4. Great web site. A lot of useful info here. I am sending it to several buddies ans additionally sharing in delicious. And obviously, thank you for your effort!

 5. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The
  text in your article seem to be running off the screen in Firefox.

  I’m not sure if this is a format issue or something to do with internet browser compatibility but I
  thought I’d post to let you know. The layout look great though!
  Hope you get the problem resolved soon. Cheers

 6. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this
  matter to be really something which I think I would never understand.
  It seems too complicated and very broad for me. I’m looking forward for your next post, I’ll try to get the hang of
  it!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *