The King of Rock revolutionerede musikken med sin charme og sprøde toner

Af Nicklas Sienczak Knudsen

29/11/2017

 

Det er i år 40 år siden at Elvis Presley døde, men legenden lever stadig videre den dag i dag. Måske ikke i et lige så stort omfang som dengang – en ting er sikker, og det er at Elvis er skrevet i historiebøgerne. De gode 60’ere bestod af plakater på teenagepigers værelse, skrigene fans og en Elvis Presley i sprudlende udvikling.

Han optrådte på over 30 succesfulde spillefilm, lagde soundtracks til dem og spillede hermed den store hovedrolle. Et multitalent havde brudt normerne, og meldte hermed sin ankomst, til at entertaine hele verden. Hele pakken blev anvendt i hans performances, lige fra den vidunderlige stemme og karismaen til sceneoptræden og de djævelske bevægelser.

Elvis har gennem sin karriere været en trendsetter siden begyndelsen, og inspireret millioner af mennesker. Nogle af disse mennesker, har endda selv skabt et verdenskendt omdømme. I det samme årti fik The Beatles deres gennembrud, og det er takket være Elvis. John Lennon udtalte dengang ”Før Elvis var der ingenting, og hvis der ikke havde været en Elvis, ville der heller ikke være noget Beatles”. The King of Rock var en revolution dengang, og har banet vejen for hvordan nutidens musikalske udfoldelser er, og det er noget man ikke bør tage for givet.

 

703 Replies to “ELVIS PRESLEY: VERDENSIKONET DER GRUNDLAGE MUSIKKEN”

  1. I intended to put you that little note just to say thanks a lot as before regarding the lovely advice you have documented here. This has been simply strangely open-handed with people like you to provide extensively what a few people would have supplied as an e book to get some bucks on their own, most notably considering that you could possibly have done it if you desired. These good tips in addition acted to become a good way to comprehend most people have a similar interest much like mine to know significantly more with respect to this matter. I know there are millions of more fun periods in the future for individuals who go through your site.

  2. Thank you so much for providing individuals with remarkably pleasant chance to discover important secrets from this website. It really is so amazing and as well , stuffed with amusement for me personally and my office peers to visit your website minimum three times in a week to read through the newest guidance you have got. And of course, we are certainly fascinated for the magnificent thoughts you give. Selected two areas on this page are particularly the most impressive we have all had.

  3. I actually wanted to write down a note to be able to appreciate you for these fabulous guides you are giving on this site. My time intensive internet look up has now been rewarded with reputable facts and techniques to exchange with my colleagues. I would say that we website visitors are very blessed to be in a useful website with many marvellous professionals with interesting secrets. I feel rather fortunate to have encountered your webpages and look forward to tons of more awesome moments reading here. Thanks once more for all the details.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *