The King of Rock revolutionerede musikken med sin charme og sprøde toner

Af Nicklas Sienczak Knudsen

29/11/2017

 

Det er i år 40 år siden at Elvis Presley døde, men legenden lever stadig videre den dag i dag. Måske ikke i et lige så stort omfang som dengang – en ting er sikker, og det er at Elvis er skrevet i historiebøgerne. De gode 60’ere bestod af plakater på teenagepigers værelse, skrigene fans og en Elvis Presley i sprudlende udvikling.

Han optrådte på over 30 succesfulde spillefilm, lagde soundtracks til dem og spillede hermed den store hovedrolle. Et multitalent havde brudt normerne, og meldte hermed sin ankomst, til at entertaine hele verden. Hele pakken blev anvendt i hans performances, lige fra den vidunderlige stemme og karismaen til sceneoptræden og de djævelske bevægelser.

Elvis har gennem sin karriere været en trendsetter siden begyndelsen, og inspireret millioner af mennesker. Nogle af disse mennesker, har endda selv skabt et verdenskendt omdømme. I det samme årti fik The Beatles deres gennembrud, og det er takket være Elvis. John Lennon udtalte dengang ”Før Elvis var der ingenting, og hvis der ikke havde været en Elvis, ville der heller ikke være noget Beatles”. The King of Rock var en revolution dengang, og har banet vejen for hvordan nutidens musikalske udfoldelser er, og det er noget man ikke bør tage for givet.

 

2.912 Replies to “ELVIS PRESLEY: VERDENSIKONET DER GRUNDLAGE MUSIKKEN”

 1. Hiya, I am really glad I have found this info. Today bloggers publish just about gossip and web stuff and this is really annoying. A good site with exciting content, that’s what I need. Thank you for making this website, and I will be visiting again. Do you do newsletters by email?

 2. Hey there. I found your blog by the use of Google at the same time as looking for a related topic, your website came up. It seems great. I have bookmarked it in my google bookmarks to visit then.

 3. Excellent post. I was checking constantly this blog and I’m inspired!
  Extremely useful information specially the
  ultimate phase 🙂 I handle such information much. I was looking
  for this certain information for a very lengthy time.
  Thank you and best of luck.

 4. This is really interesting, You are a very skilled blogger.
  I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your magnificent post.
  Also, I have shared your website in my social networks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *