The King of Rock revolutionerede musikken med sin charme og sprøde toner

Af Nicklas Sienczak Knudsen

29/11/2017

 

Det er i år 40 år siden at Elvis Presley døde, men legenden lever stadig videre den dag i dag. Måske ikke i et lige så stort omfang som dengang – en ting er sikker, og det er at Elvis er skrevet i historiebøgerne. De gode 60’ere bestod af plakater på teenagepigers værelse, skrigene fans og en Elvis Presley i sprudlende udvikling.

Han optrådte på over 30 succesfulde spillefilm, lagde soundtracks til dem og spillede hermed den store hovedrolle. Et multitalent havde brudt normerne, og meldte hermed sin ankomst, til at entertaine hele verden. Hele pakken blev anvendt i hans performances, lige fra den vidunderlige stemme og karismaen til sceneoptræden og de djævelske bevægelser.

Elvis har gennem sin karriere været en trendsetter siden begyndelsen, og inspireret millioner af mennesker. Nogle af disse mennesker, har endda selv skabt et verdenskendt omdømme. I det samme årti fik The Beatles deres gennembrud, og det er takket være Elvis. John Lennon udtalte dengang ”Før Elvis var der ingenting, og hvis der ikke havde været en Elvis, ville der heller ikke være noget Beatles”. The King of Rock var en revolution dengang, og har banet vejen for hvordan nutidens musikalske udfoldelser er, og det er noget man ikke bør tage for givet.

 

2.911 Replies to “ELVIS PRESLEY: VERDENSIKONET DER GRUNDLAGE MUSIKKEN”

  1. So far according to routine, supplements and sleeves suspended not dilate the penis. After all, he said, the penis burce.pakken.se consists of paired corpora cavernosa and a solitary corpus spongiosum, the hugeness of which are strong-minded genetically. Definitely surgical enhancement fails. Anyhow, there is anybody unimaginative daydream burce.pakken.se dangled to give up our eyes next to the entirely unvaried Italian study. When tested, the gripping power method of penis enhancement, the authors aver, did promote in growth.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *