1. marts 2018, 9.19

Af Emina Tabakovic og Josephine Rathje Facius

 

HERNING

Natten til søndag blev en 15-årig dreng fra Herning udsat for røveri på gaden. Ifølge politiets oplysninger gik han mellem Dalgashus og Bredgade, da han mødte til to unge mænd, som begik røveri på ham.

De truede ham med at bruge kniv, og de tvang ham til at udlevere sin jakke til 4000 kroner og en hættetrøje til 2000 kroner.

Klokken 00.10 skete røveriet på det 15-årige dreng, hvorefter han gik hjem og ringede til politiet.

Natten til søndag, klokken 01.41 kunne politiet anholde den ene gerningsmand, som var en 17-årig mand fra Herning, som omgående på stedet blev sigtet for røveri.

Han blev efterfølgende varetægtsfængslet i 14 dage.

Den anden gerningsmand i dette røveri blev beskrevet som en cirka 15-årig dreng med afrikansk udseende og omkring 170 cm høj. Han gik natten til søndag i hvidt tøj, og han skulle være lidt kraftig, med kort, sort hår.

591 Replies to “15-årig dreng udsat for røveri i Herning natten til søndag”

  1. CAN YOU TELL WHAT IT IS?WHAT IS IT?WHAT IS IT?Ego.What is Ego?Ego is a mind-created sense of self. It is an illusion that persuades us that we are what we have, what we do and what others think of us. Always looking to the outside, ego is the bossy barrier that often prevents us from knowing our true selves.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *