Efter en tur i Hernings gader, har vi samlet en liste af anmeldergruppens mest skuffende restaurant- og cafébesøg. Følg med for en præciseret beskrivelse af de parametre som både skuffede, men også var tilfredsstillende hos de 3 spisesteder.

 

  1. Café Poulsen
  2. Jensens Bøfhus
  3. The Burger Shack

 

Er du madglad og elsker et stort udvalg på menukortet? Så er Café Poulsen IKKE stedet.

Her åbner du et menukort med et begrænset udvalg, som for den kræsne kunde ikke i altid falder i god jord – dog får du serveret god kvalitetsmad, men til en tilsvarende pris.

 

Er du broke og hundesulten? Så er Jensens Bøfhus IKKE stedet.

Her får du små portioner til en uretfærdig høj pris, som du og dine venner ikke bør snydes af. Dog må vi ikke glemme, at restauranten stadig er populær hos mange trods dette.

 

Er du til en god fyldig burger med massere tilbehør og snask? Så er The Burger Shack IKKE stedet.

Her får du nemlig en burger serveret med ét sølle stykke salat og begrænset fyld. Dog får du en velsmagende (tynd) burger med lækre pommes og godt udvalg af dip – til din fordel, betaler du heldigvis ikke alverden for en menu på denne restaurant.

503 Replies to “3 steder vi IKKE anbefaler”

  1. Terima kasih atas jawaban sebelumnya, tp saya jg coba cara kedua yaitu dengan menggunakan software recuva. Tp datanya tidak ketemu, yang saya mau tanya apakah data foto itu disimpan di memory card atau di memory tabnya mbak… gmn cara tahu data itu ada di memory card. Sebelumnya saya minta maaf, krn terlalu banyak tanya krn masih baru memakai tab mbak.. sebelumnya saya ucapkan terima kasih.

  2. Não entendo o porquê de tanta preocupação, será que por medo que eu descubra as coisas erradas? Existem tantas coisas erradas assim? Caso não existissem não teria razão alguma ter tanto medo que eu assuma qualquer cargo público, talvez eu assuma sim só para ir nas entranhas, abrir os intestinos da Câmara e da Prefeitura e poder provar tudo o que supostamente tenha de errado.

  3. you have no idea how refreshing your post are to me.and how happy I am that they are written by someone living right here in potrerillo!!!by tyhe way, next time I travel to panama city, Ill try to get the books on the plants of costa rica you recomended ….the have it at the smithsonian bookstore.olmedo

  4. un po’: Il discorso e’ che data l’ampiezza dell’orbita di Giove rispetto a quella della Terra, le sue dimensioni relative cambiano poco nel corso del tempo.Si intuisce bene da , anche se in realta’ l’immagine e’ fatta per illustrare l’orbita di Sedna :-)Diverso e’ il discorso per Marte (e anche per i pianeti interni, ma comunque quelli si possono vedere solo quando sono “di fianco”, dal punto di vista terrestre, al Sole). Infatti qualche anno fa Marte si e’ trovato molto vicino alla Terra e mi ricordo che era piu’ luminoso di Giove stesso

  5. My wife and i were really fulfilled that Michael managed to complete his researching by way of the precious recommendations he acquired from your web pages. It is now and again perplexing to just continually be giving freely secrets which other folks may have been trying to sell. We know we have got the website owner to appreciate for that. The type of illustrations you have made, the simple website navigation, the friendships your site help to foster – it’s everything fabulous, and it’s aiding our son in addition to the family do think that article is thrilling, which is exceedingly fundamental. Thanks for the whole lot!

  6. Wow Marsha what a great article. The information you’re shared here is absolutely priceless. I wasn’t really paying much attention to SEO, and thought the couple of things I was doing was enough. By following your simple list, I’m just checking it off as I write a new post. Thanks so much for putting this out there.Nicole Hale recently posted..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *