Eminem kommer til Roskilde festival.

Af Nickolaj Rudrasingam

 

Roskilde festival har afsløret den amerikanske superstjerne som hovednavn, og det bliver hans første gang nogensinde at holde koncert i Danmark.

Hans spilledag er også givet, og han rammer den Orange scene onsdag den 4. juli. Det er en ud af mange europæiske koncerter som han kommer til at spille i sommeren af 2018.

 

Eminem har ifølge Roskilde Festival været den mest ønskede kunster blandt publikummets mening og han er også anerkendt, som en af de største kunstnere i vores tid.

 

 

Eminem kommer også til at spille i andre store festivaler i USA inden Roskilde. De koncerter bliver holdt i festivalerne Coachella, Bonnaroo og Boston Calling.

 

Eminem har også fornyeligt udgivet sit nye album i december og disse koncerter vil være en god ting, for at promoverer sit album.
Andre store navne som Bruno Mars, Card B og Khalid kommer også en tur forbi Roskilde.

887 Replies to “Eminem til Roskilde som hovednavn”

 1. Usually I do not learn article on blogs, but I would like to say that this write-up very forced me to check out and do so!

  Your writing style has been amazed me. Thanks, very nice post.

 2. It’s genuinely very complex in this active life to listen news on Television, so I only use the web for that reason, and obtain the most
  up-to-date news.

 3. Hello! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came
  to look it over. I’m definitely enjoying the information.
  I’m book-marking and will be tweeting this to my followers!

  Fantastic blog and superb design.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *