Den nyåbnede KFC satte gang i Hernings byliv, da de den 1. marts 2018 kl. 11:00 åbnede dørene til den nybyggede fastfoodrestaurant. Om KFC nu blev Hernings nye McDonald’s, er vi tildeles uenige i efter første besøg på restauranten.

I denne omgang lød menuen på én B.O.S.S. Burger, én Zinger Burger, 6 af de “kendte” filet bites, 2 Krushers (Oreo og Kitkat) og tilhørende pomfritter og sodavand.

Med forventningerne i top, måtte vi forlade restauranten med blandede følelser, da forskellige parametre trækker både op og ned på vurderingen. De saftige burgere med smagfulde boller og godt med tilbehør, giver restauranten en god håndfuld point for smagsoplevelse og den samlede rating. Dog trækker de isede milkshakes, såkaldt Krushers og de “usaltede” pomfritter madens rating ned.

På trods af maden og oplevelsen, kan vi konkludere, at den nystartede restaurant stadig er på bagkant med service og den røde tråd, før vi kan give dem flere point i vurderingen. Dog vil vi påpege den saftige kylling og de store menuer til kylling-elskende og grovædere, at restauranten er perfekt indrettet for jer!

I sidste ende mener vi altså, at KFC ikke vil at erstatte konkurrenten McDonald’s grundet mangel på følgende:

Rate (1-5):

Maden: 🐥🐥🐥
Service: 👱👱
Miljø:  🏠🏠🏠
Hygiejne: 🍴🍴🍴🍴
Priserne: 💰💰💰
Placering:📍📍

Den samlede oplevelse: ⭐⭐⭐

399 Replies to “Er KFC den nye McDonald’s?”

  1. Gostei desse seu texto a desconstruir esse preconceito de que cocção lenta é igual a trabalho. Não é que ter trabalho na cozinha me assuste – mas sei que assusta a muito boa gente ;-)Quando fiz a entremeada em forno lento, aqui há 2 meses, também chamei a atenção para esse facto. Estou “em pulgas” para saborear as suas experiências Marroquinas. bjs

  2. Jessica Winsby: Ann, I am not in High School but I was wondering if there was any other work shops you do and how much it would be I am looking to broden my photography skills and learn more about the bussiness side of the photography. Thank youJessica Winsby September 30, 2012 at 9:57 pm

  3. Bir yerel kanal akÅŸam haberlerinde halka “Kıbrıs nerede?” sorusunu sorduÄŸunda çoÄŸunun Karadeniz ve Marmara bir kiÅŸinin ise “Sicilya taraflarındadır, hatta ben askerliÄŸimi orada yaptım.” ÅŸeklindeki konuÅŸmasını örnek vermek istedim

  4. 160No rastramento da minha encomenda, apareceu isso dias atrásNo delivery information is currently available for this shipment. If you would like to be notified when delivery details become available please supply your email address below.apareceu na de vc’s tmb?

  5. Every person nowadays it feels like is looking to generate income in the on the web entire world, but sad to say a lot of those men and women have no idea how to make it.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *