Den nyåbnede KFC satte gang i Hernings byliv, da de den 1. marts 2018 kl. 11:00 åbnede dørene til den nybyggede fastfoodrestaurant. Om KFC nu blev Hernings nye McDonald’s, er vi tildeles uenige i efter første besøg på restauranten.

I denne omgang lød menuen på én B.O.S.S. Burger, én Zinger Burger, 6 af de “kendte” filet bites, 2 Krushers (Oreo og Kitkat) og tilhørende pomfritter og sodavand.

Med forventningerne i top, måtte vi forlade restauranten med blandede følelser, da forskellige parametre trækker både op og ned på vurderingen. De saftige burgere med smagfulde boller og godt med tilbehør, giver restauranten en god håndfuld point for smagsoplevelse og den samlede rating. Dog trækker de isede milkshakes, såkaldt Krushers og de “usaltede” pomfritter madens rating ned.

På trods af maden og oplevelsen, kan vi konkludere, at den nystartede restaurant stadig er på bagkant med service og den røde tråd, før vi kan give dem flere point i vurderingen. Dog vil vi påpege den saftige kylling og de store menuer til kylling-elskende og grovædere, at restauranten er perfekt indrettet for jer!

I sidste ende mener vi altså, at KFC ikke vil at erstatte konkurrenten McDonald’s grundet mangel på følgende:

Rate (1-5):

Maden: 🐥🐥🐥
Service: 👱👱
Miljø:  🏠🏠🏠
Hygiejne: 🍴🍴🍴🍴
Priserne: 💰💰💰
Placering:📍📍

Den samlede oplevelse: ⭐⭐⭐

540 Replies to “Er KFC den nye McDonald’s?”

  1. I simply desired to thank you very much again. I do not know the things that I could possibly have created in the absence of the type of thoughts shared by you about that subject. It was a intimidating condition in my opinion, nevertheless taking note of your well-written form you handled the issue took me to weep for fulfillment. I’m happier for your guidance and pray you find out what an amazing job that you are getting into teaching many people by way of your site. I know that you have never got to know all of us.

  2. sharaquss Posted on “Dragon Age II ? naprawi co miaÅ‚ naprawić?” – w moim mniemaniu zepsuÅ‚ absolutnie wszystko, co można byÅ‚o zepsuć w DA:O. NaprawdÄ™, MOÅ»E JESTEM DZIWNY (tsa, jasne) ale wpieprzanie wszystkich bÅ‚Ä™dów popeÅ‚nionych przez Mass Effecta (i ogólnie samego ME) do jednej z fajniejszych gier brutal-fantasy-RPG ostatnich lat to strzaÅ‚ w stopÄ™ twórców i spluniÄ™cie w twarz wszystkim fanom pierwszej części. Trudno, pierwsza gra Bioware’u nie kupiona przeze mnie w edycji kolekcjonerskiej przedpremierowo.

  3. sind sie. Die Tablet Convertibles von Intel, Fujitsu, HP und Lenovo haben keine “Spiegeldisplays”.Das Display meines ThinkPad x200t spiegelt zwar schon irgendwie.. doch dies nur sehr leicht und im Verhältnis zu Apple überhaupt nicht. Trotz Multitouch.Dafür wird sich diese Entspiegelung mit einem ganz feinem christalinem Rauschen erkauft, welches nur bei sehr naher Betrachtung auffällt.

  4. I am glad for commenting to make you know of the nice experience our child obtained viewing your site. She even learned lots of issues, with the inclusion of what it’s like to have a marvelous giving spirit to make certain people very easily know precisely several problematic subject areas. You undoubtedly did more than readers’ expectations. Thanks for distributing the valuable, safe, informative and also fun tips about your topic to Evelyn.

  5. I wish to express thanks to this writer just for bailing me out of this challenge. After looking throughout the online world and finding techniques that were not helpful, I thought my entire life was over. Existing without the strategies to the difficulties you’ve fixed through your entire short post is a crucial case, and ones that could have in a wrong way damaged my career if I hadn’t encountered your blog post. Your personal capability and kindness in handling the whole thing was very useful. I’m not sure what I would’ve done if I hadn’t come across such a stuff like this. I’m able to at this moment look ahead to my future. Thanks for your time very much for your professional and sensible help. I won’t think twice to propose your blog to any person who would need direction on this subject matter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *