Foråret er omsider ankommet og de varmere solskinsdage er forhåbentligt lige om hjørnet. Det er tid til at gemme det tunge, farvesky kluns væk og bringe nyt liv til garderoben med forårets farverige tendenser. Vi har hos Passion for Fashion lavet en lille smagsprøve på hvad de nye modetrends blandt andet byder på i foråret 2018.

 

Ifølge modemagasinet COSTUME gør denim sig et comeback i 2018 i form af jakker, nederdele og selvfølgelig jeans. Trenden fra 00’erne er også på vej tilbage i modebilledet, til nogens frygt og andres glæde – nemlig de lavtaljede denimjeans. Har du ikke mod på at springe ud i datidens modetrend, så hop i et par mørke jeans, en sød nederdel eller kast en nedtonet denimjakke over skulderen. Modemagasinet fortæller nemlig også at materialet ses i en mørkere kulør i 2018.

 

Foråret byder også på masser af flæser, perfekt for dén, som søger et mere sommerligt look. De romantiske lag-på-lag kan dække kroppen fra top til tå men vil ses oftest på kjoler, toppe og løstsiddende nederdele. Specielt, slå-om-kjolerne, som fik deres gennembrud i 2017, er kommet for at blive. Også disse vil fremstå i alle farvespektrets nuancer, fra mørke kontraster til lyse pasteller, for ikke at glemme samtlige hvide toner.

 

Har du været en tur i byen, har du måske også bemærket det røde sortiment, som breder sig i mange af byens modebutikker. Farven rød er nemlig blevet særlig attraktiv indenfor modebranchen, både for mænd og kvinder. Benyt dig af den friske farve ved brug af røde accessories i form af bælter, tasker eller smykker, eller gå all-in med en rød overgangsjakke eller med et par røde under-knee-boots.

 

Sidst men ikke mindst skal ørene pyntes. Smykkeskrinet skal ifølge modetendenserne for foråret 2018, være fyldt med store øreringe, som kan udsmykke øreflipperne – Kort sagt; Jo større des bedre.

 

 

 

 

 

 

 

http://costume.dk/mode/tendens/de-stoerste-tendenser-i-2018

https://nelly.com/dk/top-10-spring-trends-campaign-32923/

2.609 Replies to “Forårets tendenser ♀”

 1. you are in point of fact a good webmaster. The website loading speed is amazing. It sort of feels that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterwork. you’ve done a excellent activity in this topic!

 2. Just desire to say your article is as surprising. The clarity for your submit is just cool and i could think you’re knowledgeable on this subject. Fine with your permission let me to snatch your feed to stay up to date with approaching post. Thanks 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

 3. I’m impressed, I have to admit. Rarely do I encounter a
  blog that’s both equally educative and entertaining, and
  without a doubt, you have hit the nail on the head. The problem is
  something not enough people are speaking intelligently about.

  I’m very happy I found this during my search for
  something regarding this.

 4. Hello

  I would like to invite you to join Sweaty Quid, a UK freelance site where you can buy and sell all types of services ranging from guest posts, backlinks, design work, content writing, video production, website design and much more.

  Sweaty Quid is a very inclusive marketplace that allows all business niches including restricted ones. Sweaty Quid focuses only on quality freelancers through its rigorous seller vetting procedure.

  It is free to register and sell.

  Click here to register: https://sweatyquid.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *