Foråret er omsider ankommet og de varmere solskinsdage er forhåbentligt lige om hjørnet. Det er tid til at gemme det tunge, farvesky kluns væk og bringe nyt liv til garderoben med forårets farverige tendenser. Vi har hos Passion for Fashion lavet en lille smagsprøve på hvad de nye modetrends blandt andet byder på i foråret 2018.

 

Ifølge modemagasinet COSTUME gør denim sig et comeback i 2018 i form af jakker, nederdele og selvfølgelig jeans. Trenden fra 00’erne er også på vej tilbage i modebilledet, til nogens frygt og andres glæde – nemlig de lavtaljede denimjeans. Har du ikke mod på at springe ud i datidens modetrend, så hop i et par mørke jeans, en sød nederdel eller kast en nedtonet denimjakke over skulderen. Modemagasinet fortæller nemlig også at materialet ses i en mørkere kulør i 2018.

 

Foråret byder også på masser af flæser, perfekt for dén, som søger et mere sommerligt look. De romantiske lag-på-lag kan dække kroppen fra top til tå men vil ses oftest på kjoler, toppe og løstsiddende nederdele. Specielt, slå-om-kjolerne, som fik deres gennembrud i 2017, er kommet for at blive. Også disse vil fremstå i alle farvespektrets nuancer, fra mørke kontraster til lyse pasteller, for ikke at glemme samtlige hvide toner.

 

Har du været en tur i byen, har du måske også bemærket det røde sortiment, som breder sig i mange af byens modebutikker. Farven rød er nemlig blevet særlig attraktiv indenfor modebranchen, både for mænd og kvinder. Benyt dig af den friske farve ved brug af røde accessories i form af bælter, tasker eller smykker, eller gå all-in med en rød overgangsjakke eller med et par røde under-knee-boots.

 

Sidst men ikke mindst skal ørene pyntes. Smykkeskrinet skal ifølge modetendenserne for foråret 2018, være fyldt med store øreringe, som kan udsmykke øreflipperne – Kort sagt; Jo større des bedre.

 

 

 

 

 

 

 

http://costume.dk/mode/tendens/de-stoerste-tendenser-i-2018

https://nelly.com/dk/top-10-spring-trends-campaign-32923/

5.284 Replies to “Forårets tendenser ♀”

 1. Someone essentially help to make seriously articles I’d state.
  That is the very first time I frequented your web page and to this point?

  I amazed with the analysis you made to create this actual put up incredible.

  Excellent activity!

 2. Having read this I believed it was extremely enlightening.
  I appreciate you taking the time and energy to put this
  article together. I once again find myself spending way too much time both reading and leaving comments.

  But so what, it was still worthwhile!

 3. Hey There. I discovered your weblog using msn. That is a very well
  written article. I’ll make sure to bookmark it
  and return to learn extra of your helpful info. Thanks for the post.

  I will certainly comeback.

 4. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided
  to browse your site on my iphone during lunch break.
  I enjoy the info you present here and can’t wait to take
  a look when I get home. I’m amazed at how fast
  your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyways, very good site!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *