I dagene fra den 4. maj til den 20. maj kommer verdens største ishockeynationer på besøg i Jyske Bank Boxen i Herning og i den nybyggede arena i København, Royal Arena.               

 

Lavet af: Victor Lodahl, Jeppe Pyndt & William Lund

 

Maj måned bliver en fest for Danmark, for der begynder VM i herreishockey, som er den største sports begivenhed på Dansk grund nogensinde. Det er kampen mellem ærkerivalerne Danmark og Tyskland som åbner ballet for det store arrangement. Derudover kommer der nationer såsom Rusland, Sverige, Tjekkiet, Schweiz, Hviderusland, Frankrig og Østrig som spiller i Royal Arena i København, mens de resterende 8 hold som er USA, Canada, Finland, Norge, Sydkorea og Letland spiller de indledende kampe i Jyske Bank Boxen.

 

Allerede nu her er der solgt over 250.000 biletter og de fleste hoteller i Herning, Silkeborg og omegn er allerede booket. Efterspørgslen på overnatningsmuligheder nær Jyske Bank Boxen er så stor, at folk i Herning og omegn lejer deres huse ud til tilskuere fra hele verden. Messecenter Herning har sat en af deres mange haller til rådighed til holdende så hvert hold kan få et omklædningsrumsareal på ikke mindre end 140 km2.

 

431 Replies to “Stor ishockeybegivenhed kommer til Danmark.”

  1. cannot commit to a fixed time every…week, then online courses have the flexibility to allow you to work at your own time and pace.these courses will often be run by the same universities and colleges which offer classroom-based courses, and can offer you similar levels of support…

  2. Hey everyone!I had LG, RC, LR, LR, LI found only one of the passages in RC fairly difficult, but maybe I just did terribly since everyone else seems to be finding that to have been the hardest portion.I completely agree about the last LG, which I’m pretty upset about since I’m fairly certain I got all the questions in my experimental section correct! WOMP WOMP.But in terms of LR, it was fairly straightforward, there were a couple I was uncertain of but definetly don’t feel like I did terrible on either of the two.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *