Mandag den 12. marts 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard og Julie Therp

 

Influenzaen har nu ramt Danmark, og i år er sygdommen af en type, som influenza-vaccinen ikke beskytter mod.

 

Trods at vi snart går sommertiden i møde, går mange rundt med snottede næser, hæse stemmer og lyden af hosten der går igen. Dog bliver mange stadig ramt af den såkaldte omgangssyge, også kaldet influenza. I år har influenzaen udviklet sig voldsomt, og epidemien har ramt både børn, unge og voksne.

 

Smittefaren er størst de første par dage, efter sygdommen har ramt, men 85% af danskerne går syge på arbejde. Det samme forekommer i skolelivet, hvor mange unge dukker syge op, og er til fare for at smitte klassekammeraterne.

 

Denne influenza hærger lige nu over Danmark, hvor størstedelen af befolkningen bliver ramt. Det er i år en anden type influenza inden for type B, der har ramt de fleste af befolkningen, hvor man i de seneste år har set flere tilfælde med type A influenzaen. Dette medfører, at lægerne ikke er i stand til at give en vaccine, som beskytter mod denne influenza, men det vil de gøre om til næste år. I 2019 vil lægerne være i stand til, at kunne beskytte patienterne mod begge typer for influenza.

476 Replies to “Weekly disease”

  1. have established yourself as a good quality,…trustworthy, blogger.how does a person establish themselves as a quality blogger? you can help establish yourself by continuing to add interesting and useful content to your blog, even if you don’t have many readers, and implementing various strategie…

  2. Hi, I enjoyed reading your blog post. (Your previous ones are entertaining, as well.) If you need any more spec commercial ideas, my site SpecBank.com has hundreds from creatives at top agencies. You can also read some good interviews about breaking into commercial directing. Good luck with your opportunity.

  3. Cette information apparemment « sans importance » pourtant raconte et met met en lumière un comportement vil, rustre et grossier (David Douillet) qui est à la base d’une part de la violence, voire des massacres dont sont victimes certaines catégories de personnes faibles et discriminées. Ne la prenez donc pas tant à la légère…

  4. I don’t understand why you say that there is no politics in Singapore. This is like saying that Chicago under boss Daley’s Democratic political machine had no politics. The authorities in Singapore are successful because they have a mastery of politics – cultivating constituencies with pork, astroturfing consensus, destroying opponents, etc.

  5. BELO HORIZONTE,27 DE ABRIL DE 2011Prezado senhoes nos anunciamos que tam no proximo ano tinha com a extensão e alargamento da atual pista de pouso,será realizada tbm a manutenção dos airbus330-200,os “wide-bodies” intercontinentais da empresa, agora me pergunto para o presidente nos temos pista de pouso para copa em 2014 porque em são paulo temos hoteis para uns dois milhoes de turista

  6. Progressives are frauds and often provide conduits and avenues for white liberals to disenfrancise Black Consenus..Rangle could never be has fucked up for Harlem as white leaders like Clinton, Bloomberg etc..It is interesing who will take over after Waters, Conyers, Rangel, Clyburn are purged..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *