Mandag den 12. marts 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard og Julie Therp

 

Influenzaen har nu ramt Danmark, og i år er sygdommen af en type, som influenza-vaccinen ikke beskytter mod.

 

Trods at vi snart går sommertiden i møde, går mange rundt med snottede næser, hæse stemmer og lyden af hosten der går igen. Dog bliver mange stadig ramt af den såkaldte omgangssyge, også kaldet influenza. I år har influenzaen udviklet sig voldsomt, og epidemien har ramt både børn, unge og voksne.

 

Smittefaren er størst de første par dage, efter sygdommen har ramt, men 85% af danskerne går syge på arbejde. Det samme forekommer i skolelivet, hvor mange unge dukker syge op, og er til fare for at smitte klassekammeraterne.

 

Denne influenza hærger lige nu over Danmark, hvor størstedelen af befolkningen bliver ramt. Det er i år en anden type influenza inden for type B, der har ramt de fleste af befolkningen, hvor man i de seneste år har set flere tilfælde med type A influenzaen. Dette medfører, at lægerne ikke er i stand til at give en vaccine, som beskytter mod denne influenza, men det vil de gøre om til næste år. I 2019 vil lægerne være i stand til, at kunne beskytte patienterne mod begge typer for influenza.

659 Replies to “Weekly disease”

  1. I just finished all the retroish podcasts and I want to say how awesome this show is! I can’t wait for the next one. I started following this show right when it began but only knew about it from Cleancast and when that went away I lost track of the show for a while. I’m happy to see the show has kept going strong and has proved consistently enjoyable. I’ve already told friends and family about the Retroist and I hope more then a few of them will check you out. Audio interview aside I am really impressed by the professional quality of the show.

  2. am interested and up for it.I have an arts & media background with some experience in writing for proposals.I’d describe myself as “A new Domainer that owns some domains but hasn’t made much money either selling or monetizing” since my only domains are personal blogs not intended to be monetized…or “A brand-new Domainer that has NOT purchased any domains yet” if those don’t count.pls contact me if you need more details.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *