Mandag den 12. marts 2018

Caroline Mygind Østergaard, Emilie Søndergaard og Julie Therp

 

Influenzaen har nu ramt Danmark, og i år er sygdommen af en type, som influenza-vaccinen ikke beskytter mod.

 

Trods at vi snart går sommertiden i møde, går mange rundt med snottede næser, hæse stemmer og lyden af hosten der går igen. Dog bliver mange stadig ramt af den såkaldte omgangssyge, også kaldet influenza. I år har influenzaen udviklet sig voldsomt, og epidemien har ramt både børn, unge og voksne.

 

Smittefaren er størst de første par dage, efter sygdommen har ramt, men 85% af danskerne går syge på arbejde. Det samme forekommer i skolelivet, hvor mange unge dukker syge op, og er til fare for at smitte klassekammeraterne.

 

Denne influenza hærger lige nu over Danmark, hvor størstedelen af befolkningen bliver ramt. Det er i år en anden type influenza inden for type B, der har ramt de fleste af befolkningen, hvor man i de seneste år har set flere tilfælde med type A influenzaen. Dette medfører, at lægerne ikke er i stand til at give en vaccine, som beskytter mod denne influenza, men det vil de gøre om til næste år. I 2019 vil lægerne være i stand til, at kunne beskytte patienterne mod begge typer for influenza.

726 Replies to “Weekly disease”

  1. Excellent goods from you, man. I have understand your stuff previous to and you are just extremely fantastic. I really like what you’ve acquired here, really like what you’re saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I can not wait to read far more from you. This is really a great web site.

  2. Hello There. I found your blog using msn. This is a very well written article.
    I’ll be sure to bookmark it and return to read more of your useful info.

    Thanks for the post. I will definitely comeback.

  3. Thanks so much for giving everyone an exceptionally brilliant possiblity to check tips from this blog. It is often very useful and also packed with a great time for me and my office fellow workers to visit your site really 3 times in 7 days to study the latest issues you will have. And lastly, I am certainly satisfied considering the exceptional pointers you serve. Selected 1 ideas in this article are unequivocally the most beneficial we have ever had.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *